Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• unutdum.. (simdilik)

ben aptal asik degilim. geri zekali asik im

bazen kendime soruyorum. gerci daha simdi geldi, aklima, ama artik soracagim.
    benim onu sevdigim kadar, benide biri seviyormudur aceba? seviyorsa, Allah belami versin benim.
    cok büyük günah'ya.. resmen süründürüyor..
    eger sevmiyorsa'da.. Allah onlarin belasini versin.. Niye kimse sevmiyor lan beni

korkamyin a dostlar.. benim durum yazdigim kadar kötü degil.. biraz kafam bozukdu ve hepsi bir anda geldi iste..

@alika, senin taktigi uygulamaya karar verdim. daha geri yazmak yok

@faruk, birsey yapmadim ki, olmadi diyim

..

telefon acmadikca bu is bitti ama telefon acarsa o allüüüü sü yok mu?? offf...
    En son Mehmet Ç. tarafından düzenlendi; 07.09.2012, 10:45.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      unutdum.. (simdilik)

ben aptal asik degilim. geri zekali asik im

bazen kendime soruyorum. gerci daha simdi geldi, aklima, ama artik soracagim.
      benim onu sevdigim kadar, benide biri seviyormudur aceba? seviyorsa, Allah belami versin benim.
      cok büyük günah'ya.. resmen süründürüyor..
      eger sevmiyorsa'da.. Allah onlarin belasini versin.. Niye kimse sevmiyor lan beni

korkamyin a dostlar.. benim durum yazdigim kadar kötü degil.. biraz kafam bozuk.. hepsi bir anda geldi iste..

@alika, senin taktigi uygulamaya karar verdim. daha geri yazmak yok

@faruk, birsey yapmadim ki, olmadi diyim

..

telefon acmadikca bu is bitti ama telefon acarsa o allüüüü sü yok mu?? offf...

hmm olmadiii... ^^ zaten hep öyle olur.. seversin herseyi gerçekten herseyi yaparsin, gelir elin iti bisey yapmadan kapar...
      ya da seversin herseyi yaparsin, ailesi yüzünden olmaz..
      ya da seversin seversin seversin, seninle oynayip 10 tane baska erkekle yazisir

Sonra bir gün gelir, bulursun "dogrusunu" onu da sen istemezsin

acayip seyler ya
      ama sonunda da birini bulup sevip evlenirsin o da var

Yorum

• Faruk hayat'dan sogudum!

o ne?

ben seviyorum seviyorum seviyorum, ama hic birsey yapmadim daha.. hani 3. nokta uyuyor.. ama 10 tane baska erkek nerden cikti?

ben tek seviyorum. birsey yapmadim daha, bunu bilin

bir kere buradan aldigim gaz ile, kiz'a birsey demisdim, pisman oldum. dinlemiyorum daha sizi

faruk senin sevgilin var mi? yokdur, böylee yazdigina göre

+ lütfen cevap yazarken su mesajlari alintilamayin.. mesajlarimi gördükce bunalima giriyorum

Yorum

Faruk hayat'dan sogudum!

o ne?

ben seviyorum seviyorum seviyorum, ama hic birsey yapmadim daha.. hani 3. nokta uyuyor.. ama 10 tane baska erkek nerden cikti?

ben tek seviyorum. birsey yapmadim daha, bunu bilin

bir kere buradan aldigim gaz ile, kiz'a birsey demisdim, pisman oldum. dinlemiyorum daha sizi

faruk senin sevgilin var mi? yokdur, böylee yazdigina göre

+ lütfen cevap yazarken su mesajlari alintilamayin.. mesajlarimi gördükce bunalima giriyorum

kardesim sadece benim yasadiklarimi sana anlatiyorum
          durum sende farkli olabilir^^

biz de sevdik.. herseyi yapdik , olmadi , arkadaslik istedi, gitti baskasiyla beraber oldu
          baska sevdik, çok sevdik, ailem karsi cikti
          yine ilk sevdigim vardi.. baya sevmistim, istemedi , en yakin arkadasimla yakaladim..

senin durumunu bilmiyoruz istersen anlat , yardimci oluruz
          hem sinirliyken kimseye mesaj atma... çogu zaman pisman olursun

Yorum

• 1. alintilamayi birakirsan sevinirim

bu basliga nerede ise cv'mi yazdim.. anlatamam, uzun sürer bide aci cekerim

sanada gecmis olsun kardesim. bende olsa katil olurdum herhalde..

ben ikinciyi bulamadim.. 3 senedir ayni bela

unutdum.. hic aklima gelmedi.. ama simdi her sali görüyorum, birsey olmasada..
            simdi bu kuz olumsuz yaklassa, ben bir sene bu salilari nasil gecirecegim?

Yorum

• katil olabilirdim ama aklimi kullandim biliyorum ki bir gün pisman olacaklar , bundan adim gibi eminim

senin durumun kötü degil..
              3 senedir ayni kisi.. yani 3 senedir söylemedin sevdiginii^^

Neyi bekliyorsun? Git söyle iste. olumlu olumsuz kader be kardesim
              Böyle düsünerek, çok tecrübe kazandim.
              1. Sevdigim.. bambaskaydi, 1 sene her gün takildik fln... olmadi
              2. dedim bu olacak yine 6-12 ay aarasi ugrsatim olmadi
              3. yine ayni oldu

hep ugrastim olmadi..
              ama en güzel sey, korkmadan , yürekten
              seni seviyorum demekdi..
              onu dedikten sonra kurtulmustum, sanki 100 kilo zayiflamistim öyle oluyordu
              tabi olumsuz olunca üzülürsün, ama o da bi tecrübe..
              Hersey kafanda kardesim, eger istersen de unutursun.. hani sevdigini degil, ama aci vermeyecek kadar unutursun, ya da aciya o kadar alisirsin ki , acI olarak görmezsin, hissetmezsin daha

Yorum

• birgün burada, bana öyle gaz verdiler ki, sisdim.. patladim.

kiza sevdigimi söyledim.. ama geri adim atdim.. benim bir kiza seni seviyorum diyisim böyle olmamali diye..
                kiza'da yazik.. biri sana, seni seviyorum diyor, ondan sonra, sen o yazdigimi unut diyor?!? kizda tamam dedi..

1 sene sonra ne olursa olsun derim, ama simdi yapamam. hayatim, kariyerim hersey biter..

sen pisman olmada kardesim,.. madem unutmussun.. ne halleri varsa görsünler..

Yorum

• duygular her zaman karisik olurr
                  ama bence hatan, o sözleri geri çekmendi

Ama yüz yüze görüsüp söylemelisin bunlari , öyle yaparsan daha iyi olur

sen almanya da mi oturuyorsun?

Yorum

• geri cekmede hakliyim onda pismanlik yok.. pismanlik o hatayi yapip, seni seviyorum dememdi

yüz yüze müsaid bir yerde görsem anasini sattigim onun yaninda 5 benim yanimda 5 kisi oluyor, gördügümde..

hayir isvicre'de.. sen almanyada misin?

Yorum

geri cekmede hakliyim onda pismanlik yok.. pismanlik o hatayi yapip, seni seviyorum dememdi

yüz yüze müsaid bir yerde görsem anasini sattigim onun yaninda 5 benim yanimda 5 kisi oluyor, gördügümde..

hayir isvicre'de.. sen almanyada misin?

bende isviçre vay be ..

ozaman söyle, hani bulusun, gidin biyerde yemek yeyiin, dolasin, göl kenarlarinda takilin dondurma yee. bu hafta sonu havalar iyii tam zamani pazar günü 3-5 arasi
                      yas kaç?

evet haklisin geri çekmekde, çünkü o kelimeleri , yüz yüze söylemelisin

Yorum

• @Mehmet Ç.

kimse yazmamış hayret ettim,ya da daha önce yazmışlar galiba
                        olsun adetttendir

seviyorsan git konuş bence pampa

nice yiğitler bu lafa güvenip bu yollarda heder oldu.
                        bu meselelere çok canınızı sıkmayın gençler
                        şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          @Mehmet Ç.

kimse yazmamış hayret ettim,ya da daha önce yazmışlar galiba
                          olsun adetttendir

seviyorsan git konuş bence pampa

nice yiğitler bu lafa güvenip bu yollarda heder oldu.
                          bu meselelere çok canınızı sıkmayın gençler
                          bende bunu diyorum zaten

Yorum

• @ Faruk Türk

ohaaa sen beni o zaman sima olarak taniyabilirsin Isvicre'de nerede?

kizla bulussam, yapacak cok sey var.. biz bi bulusalim

yas 19.

@ M.S.Sofu

yapma pampa.. hatirladigim kadari ile, gecen sefer'de sen vermisdin gazi.. git konus. adamsan söyleysen, böyleysen

bende o lafa güvenip heder oldum

evet daha önce yazildi.. sen yazdin!!

Yorum

• Ask diye bir sey yoktur sadece biz asik olmaya asigiz buyüzden ask var saniyoruz. halbuki ask sadece bir hevesten ibarettir. Insanin icindeki asik olma dürtüsü insani sadece yaniltir aldatir halbuki ask denen o duygu en fazla 2 yil sürer sonra piriltilari sönmeye baslar gercek yüzünü ortaya koyar. Gercek olan tek sey sevgi, saygi, emek, sadakat.

Yorum

• yas 19, azrail a.s mi mi bekliyorsun konusmak için
                                yüz yüze konusun, herseyi... gözlerine bakarak..
                                olmazsa Tabancayi al:
                                "ula evlenmezsen benimle seni vururum"
                                biter bu is
                                .......
                                saka bi yana

ben isvicrenin
                                SG ilinden ( Sargans taraflarindanim) ya sen?

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X