Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    tamam diyip yoluna devam edeceksin...kadinlar hic bir zmn kolayi tercih etmezler, bunu itiraf etmezler, ama gercekten böyledir. Bu konu uzar gider ve sabaha kadar burda otururuz, benden iyi geceler, allah rahatlik versin
    Yapan birini tanıyorsam peki
    '9'
    fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Cok mutluyum hemde hic olmadigi kadar
      Allah bozmasın
      '9'
      fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

Cok mutluyum hemde hic olmadigi kadar
        Allah bozmasın.

Yorum

• aşk ne tuaf şey bazen umutsuzluk yakana yapışır bazense bir bakmışın bir umut gülümser sana kapı aralığından

Yorum

• Başlıktakiler bir gün gelecek isyan bayraklarını sizlerde sallayacaksınız.. Ama çok geç olacak..
            Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• 12.12.12

....

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aşk nedir, aşık olmak nasıl bir duygu ki..
                Aşk, demirbaş duygulardan nasibini alamamış insanların uydurduğu bir şizofren sevme biçimi. Bu yüzden var mı yok mu tartışılıyor, yada artık tartışılmıyor diyebiliriz.

Dikkat et kimde ne eksik varsa onu tamamlayacak kişilere aşık olurlar, yenilgiden tek çıkış yoludur aşk.

Fazla derin anlatmaya gerek yok, şöyledir ki aşk hiç bitmez, aşık olunanlar gider ama aşk hiç bitmez etkisini kaybeder o kadar, sonra yeni biri gelir yeniden filizlenir sonra oda gider, hayat bir yol, herkes bu yolda gidiyor, arada birbirimize uğruyoruz müsait kavşaklarda, sonra hepimiz gidiyoruz birbirimizden.
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• buraya yazmaya gelmiyor anasini satiimm... bugunde cok mutsuzdum

depresiyondayiimm.. unuttldumm.. aldatildim... seevgilimden ayrildim.. cok yalnizimmm..

emiirhan. ask vardir ve ben kölesiyim

her ne kadar kizsamda ona, bir tek kelimesinde herseyi unutuyorum.. ne bicim birsey bu yaa!!

Yorum

• Valla Mehmet bence de vardır yok demedim Ama öyle işte bir garip bişe

Yorum

• Iki dakika önce aldigim karar ile, bu tek tarafli iliskiye son vermeye karar verdim. Kafa ne kadar az hasar görürse o kadar iyi...

Karari vermeden bir dakika önce birsey gördüm, ben bu sinirle kafa göz dalarim..

Ben yarin sabah uyanirsam, büyük mucize olur

Yorum

• Aga cinayet var.

Yorum

buraya yazmaya gelmiyor anasini satiimm... bugunde cok mutsuzdum

depresiyondayiimm.. unuttldumm.. aldatildim... seevgilimden ayrildim.. cok yalnizimmm..

her ne kadar kizsamda ona, bir tek kelimesinde herseyi unutuyorum.. ne bicim birsey bu yaa!!
                          demedim mi sana uzak dur, soguk davran, senin pesinden kossun
                          https://twitter.com/Alika87

Yorum

buraya yazmaya gelmiyor anasini satiimm... bugunde cok mutsuzdum

Yaa öyledir tabi, tek kelimesine her şeyini unutur yine seversin, bu da aptal aşık modudur ve hiç iyi bir şey değildir.

Yorum

• ask bir pencereye benzer, fazla acarsan havani alirsin

Yorum

Iki dakika önce aldigim karar ile, bu tek tarafli iliskiye son vermeye karar verdim. Kafa ne kadar az hasar görürse o kadar iyi...

Karari vermeden bir dakika önce birsey gördüm, ben bu sinirle kafa göz dalarim..

Ben yarin sabah uyanirsam, büyük mucize olur
                                Degmez , bunu bil

Olmadi de, kismet degilmis de.. kaderde yokmus de , si*tir çek
                                kafana göre takil iste. Senin hayatin senin kararlarin, baskalarina seni piskolojik sIkIntiya sokmasIna izin verme be kardesim , gerek yok.
                                DEGMEZ

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X