Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aşk nedir, aşık olmak nasıl bir duygu ki..

Yorum

• Aşk nasıl bir şey bilmem pek de aşık olmak çok güzel .
      Twitter Adresim

Yorum

• Aşkı tanımlamayı hiç denemedim.Sormadım da kendime aşkı.O beni buldu ve bana hayatımın en mutlu günlerini yaşattı ve yaşatmaya da devam ediyor.Hayatımda bir çok şarkı sözü yazdım aşk üzerine.. Kendimi o aşkın yerine koydum ve yazdım ama kendi yaşadığım bir aşkı hiç kelimelere dökmemiştim.Sizlerle paylaşmak istedim.Bu yazdığım sözler şu an 5 yıldır hayatımda olan ve inşallah eşim olucak kişiye yaptığım şarkının sözleridir. Allah umarım herkesin kalbine göre verir ve bu mutluluğu yaşar...

Gökyüzü Şahit....

Bir salıncak içimde kurduğun
        Delicesine sallanıp durduğun
        Bir nehirsin içime aktığın
        Derin denizlere karışıp dalgalandığın...

Senden öncesi yalan
        Seninle her günüm rüya
        Yıldızlar şahit olsa
        Bu tertemiz parıltıya..

Senden öncesi yalan
        Seninle her günüm rüya
        Gökyüzü şahit olsa
        İçimizdeki bu rüzgara..

Bildiğim en güzel gözlerin
        Küçük bir bakış yeter ömrüme
        Bildiğim o en güzel şarkılar
        Garip bir hüzün kokar Sen olmayınca...
        Gökyüzü şahit inan sana olan Aşkıma...
        En son Alican Altunbaş tarafından düzenlendi; 28.08.2012, 09:40.

Yorum

• Aşk gelip geçicidir kalıcı olan sevgidir. Aşk, beğendiğin insanı gözünde ve kalbinde büyütme sanatıdır bir başka deyişle..

Yorum

• Yardim edin

3 sene oldu tanisali.. 8-10 aydir unutmusdum...

Yine depresdi.. uyuyamiyorum laann...

Kiz bir msj atti.. benimki firladi yine 0 dan 100 e

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yardim edin

Sakin ol, telefonu yere bırak ve derin bir nefes al evlat . Sakın yapma o dediğini

Ne yapmak istiyorsan kimseye sorma yardır devam et renktaş . . .
              9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aşk nedir, aşık olmak nasıl bir duygu ki..
                Bunu en son kendi kendime sorduğumda çok fena aşık olmuştum. O yüzden artık sormuyorum
                www.twitter.com/SDanismaz
                Gugudali..
                Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Aşk bir kuyu misali...

En dibe inip kana içersin suyundan...

Sonra dışarı çıkmak istersin...

Ama malesef dışarı nasıl çıkılacağını unutmuşsundur...

Tek birşeyi hatırlarsın...

Oda malum,hiç çıkmaz aklından...
                  '9'
                  fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

Yardim edin

Sana burada yardım edebilecek birinin olacağını sanmıyorum...Sende yaz o kıza unutamadım ben seni de,kendimi kandırmışım de...Yüreğimi ağzıma getirdin,uykularımı kaçırdın de...Belki o yardımcı olabilir sana...
                    '9'
                    fatih tekke

Yorum

• Goyayum hau aşka size bir şey olmasın
                      Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

Yardim edin

benim tavsiyem, ilk basta mesafeni koy, mesajina cevap verme iki üc gün, verirsende soguk ve mesafeli ver. Konusmaya baslarsaniz arkadas gibi konus onunla, sakin öyle canim manim gibi birseyler söyleme, biraz sürünsün ve pesinden kossun. Nasil biz baska takimlarin oyuncularini yere göge sigdiramiyoruz, kizlarda aynisini ulasamadigi erkeklerle yapiyor. Senin hikayeni az cok hatirliyorum, yazmistin buraya, kol muhabbeti vardi O yüzden süründür onu, pesinden kossun, ztn hoslaniyorsa biraz emek sarf eder. Böyle 8 ay sonra bir mesaj atti diye, sen hemen kosup gelirsen, o kiz ilgisini cabuk kaybeder.
                        https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          benim tavsiyem, ilk basta mesafeni koy, mesajina cevap verme iki üc gün, verirsende soguk ve mesafeli ver. Konusmaya baslarsaniz arkadas gibi konus onunla, sakin öyle canim manim gibi birseyler söyleme, biraz sürünsün ve pesinden kossun. Nasil biz baska takimlarin oyuncularini yere göge sigdiramiyoruz, kizlarda aynisini ulasamadigi erkeklerle yapiyor. Senin hikayeni az cok hatirliyorum, yazmistin buraya, kol muhabbeti vardi O yüzden süründür onu, pesinden kossun, ztn hoslaniyorsa biraz emek sarf eder. Böyle 8 ay sonra bir mesaj atti diye, sen hemen kosup gelirsen, o kiz ilgisini cabuk kaybeder.
                          Soğuk davrandığında ayrılmakla ne kadar doğru yaptığımı şuan daha iyi anlıyorum deyip,muhabbeti yarıda keserse ne olacak peki
                          '9'
                          fatih tekke

Yorum

• İlk olarak Hasan YAYLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Soğuk davrandığında ayrılmakla ne kadar doğru yaptığımı şuan daha iyi anlıyorum deyip,muhabbeti yarıda keserse ne olacak peki
                            tamam diyip yoluna devam edeceksin...kadinlar hic bir zmn kolayi tercih etmezler, bunu itiraf etmezler, ama gercekten böyledir. Bu konu uzar gider ve sabaha kadar burda otururuz, benden iyi geceler, allah rahatlik versin
                            https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sakin ol, telefonu yere bırak ve derin bir nefes al evlat . Sakın yapma o dediğini

Ne yapmak istiyorsan kimseye sorma yardır devam et renktaş . . .
                              benimki dedigim, kalbim.. yanlis anlasilmasin

İlk olarak Hasan YAYLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sana burada yardım edebilecek birinin olacağını sanmıyorum...Sende yaz o kıza unutamadım ben seni de,kendimi kandırmışım de...Yüreğimi ağzıma getirdin,uykularımı kaçırdın de...Belki o yardımcı olabilir sana...
                              unutmusdummm!! zikkim mesaj atana kadar unutmusdum... en büyük etken onu daha görmememdi. simdi her sali görüyorum

İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ayynisini bende düsünüyordum.. buz gibi... kiz 2 mesaj atti, eridi o buz muz.. : )

kiz alakasi olmayan bir konu ile yine baglantiya gecti.. sonra tel no. istedi.. verdik..

3-4 gün mesajlasdik.. ben soguk davranacagim derken, kiz ile bir kac kez dalga gectim simdi yazmiyor.. bende yazmam

o kol mevzusunu ben yanlis anlamisim o cocuk ayni sirketde calisiyormus..

İlk olarak Hasan YAYLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yapamaz

Yorum

• Cok mutluyum hemde hic olmadigi kadar

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X