Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunu duyduğum ilk kişi değilsin
Olm ben her halimle kendime çok yakışıklı geliyom la
~~~
Ömer cansın . Yorumdan ötürü değilTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜmidinizi kaybetmeyin , öyle bir anda öyle biri çıkar ki karşınıza öyle bir şey olur .
- Alıntı
Yorum
-
Ben inanmazdim aska. Cocuklugumda cok karsiydim, hic acimazdim ask acisi ceken insanlara, bos is gibi geliyordu bana. ´´ Oglum isinize gücünüze bakin, paraniza pulunuza ibadetinize. Allah bir gün yüzünüze bakar bulursunu birini´´ diye söylerdim hep.
Cokta basariliydim bu konuda. 15-20 yaslarinda resmen millete piskoloji dersi veriyordum. Cile ceken yanima geliyordu, konusuyorduk.
Neyse gel zaman git zaman bir senesi alti haftaligina izine gittik. Daha ücüncü günü birini gördüm ve o anda bir tuhaf oldum. Hosuma gitti, baska bir gözle bakiyordum. 1-2 gün daha gecti ve ben anladimki o kizin yanindan gitmek istemiyorum. Aman Allahim asik oluyordum galiba. Bu ne heyecanli ne bambaska bir his.
Aradan tam iki hafta gecti ve ben sirilsiklam asik olmustum. O ana kadar arastirmistim, kimin neyi oldugunu ögrenmistim. Her gece rüyalarimda görmeye basladim. Araliksiz her gece görüyordum, ama ulasamiyordum. Uyandigimda ter icindeydim. Kararimi verdim bu kizi sevdigimi duyuracaktim.
Annemle konustum,´´Anne oglun asik oldu, arastir sorustur, bu kizi iste´´. Anam cok sevindi tabi.
Neyse uzun lafin kisasi, olmadi. Isteyenler cokmus. Kizin anasi yurtdisina veremem dedi. Eger buralara gelirsen seve seve.
6-7 ay cok zoruma gitti, türkülere vurdum kendimi. Biraz daha denedim olmadi. Ve bitti....
Sonrami? Sonra baska bir kizla evlendim. Asik olmadan evlendim. Ve Allah bana nurtopu gibi bir cengaver verdi. O kadar güzel bir seyki evlilik, herseyi unutturdu bana.
Su anda dünyanin en mutlu insani benim, esimle cocugumla.
Allah hepinize nasip etsin.
DIyecegim o ki: her dert gecicidir, kalbinizi ferah tutmayi bilin. Illada asik olup evlenmeyi beklemeyin.
Neyse baya zirvaladim sabah sabah, kalin saglicakla usaklar.Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜmidinizi kaybetmeyin , öyle bir anda öyle biri çıkar ki karşınıza öyle bir şey olur .uff msglsn glba .s.s.s
- Alıntı
Yorum
-
Bana da çıkmadı sorun bizde mi dersin Onur ?BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜmidinizi kaybetmeyin , öyle bir anda öyle biri çıkar ki karşınıza öyle bir şey olur .Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
Yorum