Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bunu duyduğum ilk kişi değilsin

Olm ben her halimle kendime çok yakışıklı geliyom la

~~~

Ömer cansın . Yorumdan ötürü değil
      Sen iyi değilsin la kendine gel sonra yakışıklı olursun
      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
      As Roma
      Francesco Totti "10"
      Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak Mehmet Yusuf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yapma bunu yapma bunu..

Yorum

• İnsaf et, aşk iyi bir şeydir;
          Ona halel veren senin kötü huyundur.
          Sen şehvete aşk adı koymuşsun,
          fakat bilesin,
          Şehvet ile aşk arasında ne uzun yol vardır

Mevlana Celaleddin Rumi

Yorum

• Ask süründüürür Ama Öldürmez

karsi Tarafi ne kadar surundururseniz o kadar daha cok seviyor Denenmisdir
            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Ümidinizi kaybetmeyin , öyle bir anda öyle biri çıkar ki karşınıza öyle bir şey olur .
              Twitter Adresim

Yorum

Ümidinizi kaybetmeyin , öyle bir anda öyle biri çıkar ki karşınıza öyle bir şey olur .
                Ulan herkez de bunu söylüyor yahu. Bi gelmedi o gemi be Ahmedim anasını satayım

Yorum

• Aşk boş iş, süründürür.

Sizi mutlu eden/edebilecek birini bulun.
                  Més Que Un Club

Yorum

• Ben inanmazdim aska. Cocuklugumda cok karsiydim, hic acimazdim ask acisi ceken insanlara, bos is gibi geliyordu bana. ´´ Oglum isinize gücünüze bakin, paraniza pulunuza ibadetinize. Allah bir gün yüzünüze bakar bulursunu birini´´ diye söylerdim hep.

Cokta basariliydim bu konuda. 15-20 yaslarinda resmen millete piskoloji dersi veriyordum. Cile ceken yanima geliyordu, konusuyorduk.

Neyse gel zaman git zaman bir senesi alti haftaligina izine gittik. Daha ücüncü günü birini gördüm ve o anda bir tuhaf oldum. Hosuma gitti, baska bir gözle bakiyordum. 1-2 gün daha gecti ve ben anladimki o kizin yanindan gitmek istemiyorum. Aman Allahim asik oluyordum galiba. Bu ne heyecanli ne bambaska bir his.

Aradan tam iki hafta gecti ve ben sirilsiklam asik olmustum. O ana kadar arastirmistim, kimin neyi oldugunu ögrenmistim. Her gece rüyalarimda görmeye basladim. Araliksiz her gece görüyordum, ama ulasamiyordum. Uyandigimda ter icindeydim. Kararimi verdim bu kizi sevdigimi duyuracaktim.
                    Annemle konustum,´´Anne oglun asik oldu, arastir sorustur, bu kizi iste´´. Anam cok sevindi tabi.

Neyse uzun lafin kisasi, olmadi. Isteyenler cokmus. Kizin anasi yurtdisina veremem dedi. Eger buralara gelirsen seve seve.

6-7 ay cok zoruma gitti, türkülere vurdum kendimi. Biraz daha denedim olmadi. Ve bitti....

Sonrami? Sonra baska bir kizla evlendim. Asik olmadan evlendim. Ve Allah bana nurtopu gibi bir cengaver verdi. O kadar güzel bir seyki evlilik, herseyi unutturdu bana.
                    Su anda dünyanin en mutlu insani benim, esimle cocugumla.

Allah hepinize nasip etsin.

DIyecegim o ki: her dert gecicidir, kalbinizi ferah tutmayi bilin. Illada asik olup evlenmeyi beklemeyin.

Neyse baya zirvaladim sabah sabah, kalin saglicakla usaklar.
                    Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                    Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• @kelkitli

Kardeş o kadar güzel anlattın ki bir an dumanların arasından Reha Yeprem çıkacak sandım.
                      Özkan SÜMER

Yorum

Ümidinizi kaybetmeyin , öyle bir anda öyle biri çıkar ki karşınıza öyle bir şey olur .
                        Öyle bir anda öyle biri bi çıkmadı arkadaş.
                        uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Bana da çıkmadı sorun bizde mi dersin Onur ?
                          BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• ''Hiçbir erkek asi ve dik başlı kadından hoşlanmaz. Kadına yumuşak huylu olmak yaraşır.
                            Kocasının hoş kokulu gülşeni olmak yaraşır kadına''

Yorum

• Asi ve dik başlı kadın kaybetmeye mahkumdur. Bu cinsi hiç çekilmez. Kaprisi bir yandan nazı bir yandan. Offff.

İnternete girmek yasak.
                              Dışarı çıkmak yasak.
                              Alışveriş yasak.
                              Oyun dizi yasak
                              Sıçmak yasak
                              Bu tip kızlar böyle.

Yorum

Sende fazla ümitlenme bir gün öyle bir anda bir kıçı kırık bir cümle kurup terk eder ki seni bir daha gülemezsin bile.
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X