Hortlatmasan ölürsün dimi biz şurada yaralarımızı sarmaya çalışalım senin yaptığın şeye bak
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEski beni görüyorum şu andaUlan çok masumsun ve ahmet
gülümseyerek geçmekteyim
Aşk'ın güzel yanı varda aşk bir yanlı değil sorun orada.
3 yıllık ilişkim bitti benim daha önce , ama hayat sürprizlerle dolu , aşık güzel çıkmadı diye aşkı karalamaya ne gerek ?
- Alıntı
Yorum
-
Ne karalayacam la bana neHayatımda öyle bir şey yapmadım ben, hiç bir zaman karşımda ki kişi sevdirmedi ki bana aşkı, ben eski sevgililerimi halen daha seviyorum, bu benim içimde biter, onlar bedendir, ben ruhlarına ve kendi oluşturduğum hayallerine aşık olurum öylede kalır birer tatlı hatıra olarak, hiç benden duydun mu "lanet olsun bu aşka lanet olsun bu sevgiye" tripleri
Ben anlamam öyle işlerden öyle bir adam olamadım, ya o değilde çok başka şeyler var anlatılması gereken bir kademe daha atladım bir çok daha atlayacağım bu konularda sanırım, bir az zaman ayırıp içimdeki piskolojik rahatsızlıktan kurtulduktan sonra uzun uzun bazı saptamalarımı yazacağım.
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
"Senin eskilerini ben antika niyetine satmışımdır Emirhan'ım "
Oha bunu atladım bu arada, bu ne la, oğlum bak git, valla ceza veririm laflara bak Allah aşkına hiç utanıyor mu ya bir bak şu haline bir bak lafa bak "Demirden korksaydık trene binmezdik" de diyecek misin bunun sonrasında lütfen başlığı mantıklı bir manevi sohbet çizgisine getirelim ahmet.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
Ben yanlış anladım o vakitSenle aynı şekilde bakıyoruz aşka , biliyoruz "vahh bu kızla evlenirim ben " olayının saçmalığını .
Yarın ne olacağı hiç belli değil , ama "aşk" ı sevmek gerek ; önce aşktan ötürü , sonra aşıktan ...
Önce "aşk" ı sev ki , "aşık" çekip giderse "aşk" ın yüzüne bakacak surat bulasın kendinde .En son Ahmet Başkaya tarafından düzenlendi; 30.07.2012, 04:22.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Senin eskilerini ben antika niyetine satmışımdır Emirhan'ım "
Oha bunu atladım bu arada, bu ne la, oğlum bak git, valla ceza veririm laflara bak Allah aşkına hiç utanıyor mu ya bir bak şu haline bir bak lafa bak "Demirden korksaydık trene binmezdik" de diyecek misin bunun sonrasında lütfen başlığı mantıklı bir manevi sohbet çizgisine getirelim ahmet.
" Ulann ahmeett ne safsınn , aşıksın yaa şimdi hiç bitmeyecek sanıyorsuunn aynıı ben laa .. Vaay vaaay bir zamanlar biz de böyleydik olm , büyüyüncee anlıyosun her şey öyle basit değil be tosunum. "
Ama "Senin eskilerini ben antika niyetine satmışımdır Emirhan'ım . " sözünü bu yorumlamamdan sonra hemen ürettim . Ağır ayar laf oldu , biraz kırocan olsa da , sevdimEn son Ahmet Başkaya tarafından düzenlendi; 30.07.2012, 04:23.
- Alıntı
Yorum
-
Ahmet bak ben artık şöyle düşünüyorum eğer bir insan aşk etmeyi kendine yaşam biçimi edinirse, buradan hem bir dosta aşık olur hem bir olguya, hem bir kuruma hem bir ülkeye ve ilahi aşka kavuşur, tüm yollar buraya çıkıyor gibime geliyor.
Ayrıca evlenirim ben hiç demedim, ömrüm boyuncada diyeceğimi zannetmiyorum ama iddialı konuşmayacak kadarda tecrübem var 30'unda afkurmaya başlarım evllilik diye orasıda ayrı mevzularda ben öyle bir hayal hiç kurmadım belkide bundan dolayı böyle oldu neyse bunları daha genelleyerek anlatmak lazım kişiselliştirmedenTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
.....
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhmet sakalsız halini görünce kız arkadaşının senden ayrılması lazım la
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhmet sakalsız halini görünce kız arkadaşının senden ayrılması lazım la
Olm ben her halimle kendime çok yakışıklı geliyom la
~~~
Ömer cansın . Yorumdan ötürü değil
- Alıntı
Yorum
Yorum