Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bırak gitsin dönerse daha uzağa fırlatırsın.

Yorum

• Recep abi ye bende katılıyorum. Açılın hiç gecikmeden hoşlandığınız veya sevdiğiniz kişiye baktınız ki olumsuz yanıt verdi. O zaman hiç uzatmayın uzaklaşın gidin. Kimse vazgeçilmez değildir çünkü.

Yorum

• One night stand!
        uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          One night stand!

güzeldi.....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
          Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Af edersiniz ama söylemem gerek:

Ask bir poktur.. Yemeyen yoktur..
            ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• Yüz yüze görüşme bir anlamda buluşma teklifimi kabul etmedi ve memleketine , 3 aylık tatile gitti..

Yorum

• Cihat önünde ki maçlara bak.

Kaybedilmiş birşey yok. Ne kadar seversen sev, unutuluyor.

Akıllıca olanı çabuk unutmak...

Yorum

• recep abi güzel yazmışsın....

Yorum

• Anlatmak isteyip bir türlü anlatamadığım o kadar çok şey var ki . Her gün onu unutacağım diyerek uyanıp , her seferinde daha fazla bağlanıyorum ona . Neredeyse 8 ay oldu her şey aynı .

Yorum

• edittttttttttttttttttttttttt
                      En son Deniz Tosunoğlu tarafından düzenlendi; 31.05.2012, 22:44.

Yorum

• Kızla face sayesinde muhabbeti baya ilerlettim ama kız baya baya dengesiz,biraz taviz verdigim gibi hemen ters davranmaya baslıyo,ben de ters konusmaya baslayınca bu sefer yumusuyo.

Hep benim yazmamı bekliyo ama bi gun yazmasam ertesi gun kendi yazıyo.

Simdi ben buna hergun yazsam sogur benden,yazmasam ilgisizim diye trip yapar,ortada kaldım

Bulaştık bi deliye bakalım ne olucak.

Yorum

• Ulan şu başlıkta adını görünce giresim kaçıyor kanka yemin ediyorum bu böyle ya . Sen bu işin üstesinden gelmezsen ben de daha bir şey bilmiyorum arkadaş hadi bakalım her şey iyi gidiyor sen devam et
                          BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Yok panpa kiz oyle boyle degil,kız olmasini benden cok istiyo ama tuhaf tuhaf cevaplar veriyo,bazen bildigin annesine isyan edem ergen modunda bazen ilkokula yeni baslamis cocuk gibi nerdeyim ben modunda,bazen de sanki her saniye onla konusmamı ister gibi.

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kızla face sayesinde muhabbeti baya ilerlettim ama kız baya baya dengesiz,biraz taviz verdigim gibi hemen ters davranmaya baslıyo,ben de ters konusmaya baslayınca bu sefer yumusuyo.

Hep benim yazmamı bekliyo ama bi gun yazmasam ertesi gun kendi yazıyo.

Simdi ben buna hergun yazsam sogur benden,yazmasam ilgisizim diye trip yapar,ortada kaldım

Bulaştık bi deliye bakalım ne olucak.
                              editttttttttttttttt
                              En son Deniz Tosunoğlu tarafından düzenlendi; 31.05.2012, 22:44.

Yorum

• Yarın yazarım zaten bugun zor dayandim

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X