Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Üniversitede çoğu arkadaşıma bakıyorum erkeklerde sevgili yok ya da az var. Kızların çoğunda sevgili var burdan çıkardım.

Ayrıca kızlar hep bir arayış içinde.
    He sen erkeklerle kıyasladın tamam o farklı bir çerçeve Fakat yani bunun sebebide cinsiyet farkı yapabilecek birşey yok afeersin sima ile alay olmaz Tövbesetafurullah fakat gözleri kafasının bile arkasında olsa bir kız ile çıkılabilir durumda bir ülkede yaşıyoruz başlığın ritmini bozmayayım fakat hani şu nefes alsın yeter denilen olay var bu ülkede yapılacak birşey yok saçma sapan ilişkiler devam etmekte ya en büyük korkum bu dünyada da böyleyse bence evlenmek,sevgili sahibi olmak saçma ve gereksiz birşey bence tek başımıza yaşayıp ölmeliyiz bunu ara ara düşünüyorum böyle saçma saçma şeylerle karılaşınca.
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben size bulaşmayın bu işlere demedim mi?

1 sene aşkım canım cicim hayatım bebeğim börtü böcek der. Karı koca gibi olursunuz ailelere karışırsınız. İlk defa seni gerçekten seven biri olduğuna inanırsın. Sonra ara verelim der sen sürekli barışmak istersin en sonunda seni artık sevmiyorum der ve bitirir.

Yalan dolan gençler. İnanmayın, inananların kafasına 1 tane değil 5-6 tane vurunda kendine gelsin.
      İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Böyle derim ama dün gece aradı sesini duyunca yine beynim durdu.
      komik mesajlar bölümü icin malzeme oğ 61 efsanesi vol 3.

aşk bir kazık oturma yazık demişler doğru valla
      tabi bazıları icinde su dur iç iç kudur etkisi yapıyor ilk başlarda sonra tesiri geçince maaalllllllll gibi kallıyor
      ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
      NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Üniversitede kızlar teklif ediyor diyorlar, doğru mudur?
        bende gelecek sene üni ye gidecem bakacam ediyorlar mı
        birde şuna gıcık giderim ünlü komedyenler pırt dese gülüyorlar biz esprinin kralını yaptıgımız zaman oluyor ara sıra (benim icin demiyorum genelde herkes öyle an geliyor ) kızlar ııığğğğğğğğğ diyorlar ya deli oluyorum ben ya
        ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
        NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• Üniversite öğrencisi kızlar diye hoş olmayan bir genelleme yapılmış.
          Şimdi ben de bazı üniversite öğrencisi erkeklerden örnek verip, bunu bütün üniversite öğrencisi erkeklere genellesem hoş olmaz..
          Forumdaki üniversite öğrencisi TSira'ları hatta tüm TSira'ları düşünerek yorum yaparsak sevinirim

Yorum

• İlk olarak Tolga Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sevgili bulacak, beğenirse ve yapabilirse kendini o kapıya atacak aga napacak başka ? İstediği,sevdiği,beğendiği,parası olan bi koca bulmak kolay mı bu devirde Çoğuda mantık evliliği yapmak istemiyor.Bi yerde haklılar yani. O yüzden üniversitedeki renktaşlar hepimiz birer ideal koca adayıyız =))

İyi aile çocuğu olalım,parayı kızlara dökelim,yaranalım onlara
            Kalinlastirdigim yazida Parayi kizlara dökelim derken ciddimisin yoksa ironimi yapiyorsun

Beni ben oldugum icin Sevicekse sevsin kizlar Yoksa sevmesin

Kizlara yaranicam diyede parayi kizlara dökücegime Afedersinizde tuvalete dökerim daha iyi
            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              He sen erkeklerle kıyasladın tamam o farklı bir çerçeve Fakat yani bunun sebebide cinsiyet farkı yapabilecek birşey yok afeersin sima ile alay olmaz Tövbesetafurullah fakat gözleri kafasının bile arkasında olsa bir kız ile çıkılabilir durumda bir ülkede yaşıyoruz başlığın ritmini bozmayayım fakat hani şu nefes alsın yeter denilen olay var bu ülkede yapılacak birşey yok saçma sapan ilişkiler devam etmekte ya en büyük korkum bu dünyada da böyleyse bence evlenmek,sevgili sahibi olmak saçma ve gereksiz birşey bence tek başımıza yaşayıp ölmeliyiz bunu ara ara düşünüyorum böyle saçma saçma şeylerle karılaşınca.

İyi güldürdün beni Emirhan

Söylediğin gibi ilişkiler farklı boyutlara kaymaya başladı. İmkanım olsa ben genç yaşta evlenirim.

Yorum

• İlk olarak Merve H.Oğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Üniversite öğrencisi kızlar diye hoş olmayan bir genelleme yapılmış.
                Şimdi ben de bazı üniversite öğrencisi erkeklerden örnek verip, bunu bütün üniversite öğrencisi erkeklere genellesem hoş olmaz..
                Forumdaki üniversite öğrencisi TSira'ları hatta tüm TSira'ları düşünerek yorum yaparsak sevinirim
                Tsiralar istisna zaten.Onlar farklı tutuyoruz.

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Üniversitede çoğu arkadaşıma bakıyorum erkeklerde sevgili yok ya da az var. Kızların çoğunda sevgili var burdan çıkardım.

Ayrıca kızlar hep bir arayış içinde.
                  Kardeşim o arkadaş çevresini hemen değiştir ve elindeki playstation'ı bırak.

Puantiyeli nevresimini yak ve yeni bir çevre edin.

Kazın ayağı öyle değil
                  Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
                  Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• İlk olarak Hüdai Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kalinlastirdigim yazida Parayi kizlara dökelim derken ciddimisin yoksa ironimi yapiyorsun

Beni ben oldugum icin Sevicekse sevsin kizlar Yoksa sevmesin

Kizlara yaranicam diyede parayi kizlara dökücegime Afedersinizde tuvalete dökerim daha iyi
                    Aga neyinde gerçekçi olucam ya =) Mesajın geneline bakarsan ironiyi anlarsın =) Sen cümleye takılı kalmışsın.Hepimiz ideal birer aday adayıyız.Bu gerçek ama
                    9 # Osvaldo'

Yorum

Aga neyinde gerçekçi olucam ya =) Mesajın geneline bakarsan ironiyi anlarsın =) Sen cümleye takılı kalmışsın.Hepimiz ideal birer aday adayıyız.Bu gerçek ama
                      Haklisin Son cümleye takilmisim

Ben Aday maday degilim

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan İnce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kardeşim o arkadaş çevresini hemen değiştir ve elindeki playstation'ı bırak.

Puantiyeli nevresimini yak ve yeni bir çevre edin.

Kazın ayağı öyle değil
                        Üniversitede çok iyi bir arkadaş çevrem var Allah bozmasın. O yüzden bırakmam

Kız ortamı bulacam diye ise hiç bırakmam

Yorum

• İlk olarak Hüdai Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Haklisin Son cümleye takilmisim

Ben Aday maday degilim
                          Senden girişimde bulunmanı isteyen kim ? Rektör mü ? Dekan mı ?
                          9 # Osvaldo'

Yorum

Senden girişimde bulunmanı isteyen kim ? Rektör mü ? Dekan mı ?
                            Yok Ufak Kardesim

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tecrübelerim:
                              Kolay elde edilebilen şey çekiciliğini kaybeder. Bu yüzden onun için asla kolay, garanti konumda olmayın.
                              İlişkiye başlama kararını sadece ona bırakmayın, adı üzerinde ilişki bu. ikinizin karar vermesi gerek , 1.dakikada roller direk teslim edilmemeli karşı tarafa.
                              Kızlar; kendine güvenen, güçlü erkeklerden hoşlanır.
                              Evet kızlar genel olarak ulaşılmaz erkeklerden hoşlanır. İnsan olarak da hep ulaşılmaza ilgi duymayız mı zaten? Birşeyi kolay elde ettiysek, o hep yanımızda ise çekiciliğini kaybeder, kıymetini bilmeyiz.

Bir de anlamadığım birşey var bu tür olaylarda niye hep erkeklerden bişey beklenir? Hep biz mi koşturmak zorundayız bazı şeylerin peşinden karşı tarafın eli armut mu topluyor?

Benden size tavsiye eğer birisini gerçekten seviyorsanız, onun hayalinizdeki kişi olduğunuza inanıyorsanız ona bir anda açılmayın derin önce onunla arkadaştan öte olun, sırdaş olun size tam anlamıyla güvenmesini sağlayın zamanı geldiğinde o da size ilgi duyuyorsa zaten sizin beraber olmayı kabul edecektir. İlgi duymuyorsa onun hayatından uzaklaşın derim eğer uzaklaşmaş da ona bağlanıp kalırsanız vay halinize derim.

Ben ondan kopmayı bir türlü beceremedim ne zaman kafam rahat olcak hiç bilmiyorum. Kısacası ben ettim siz etmeyin dostlarım

Yorum

• Çok sevdiğiniz kişinin doğru kişi olduğundan emin olun bence. Olgun düşünüp kendinize uyup uymadığına karar vermelisiniz.

Kafa olarak. maddi olarak . manevi olarak. önce birbirini sevip sonra ayrılan insanlar hiçte az değil.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X