Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tolga eğer kafa yapılarınız uyuşuyorsa aklında kızla ilgili büyük sorular yoksa yaş engel değildir . Ama şu şöylemidir bunu böyle yapar mı acaba filan düşünüyorsan biraz daha bekle bence . Yaş büyük olması bence farketmez . 4 yaş büyük sonuçta ben 3 yaş küçük birisine 2 ay harcadım da ne oldu sonradan ortaya çıktı çoğu detay.

O yüzden burda yazılanlara da fazla aldırış etme kalbinin sesini dinle kardeşim
    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Delibas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çok iyi bir Meksikalı arkadaşım var, ondan sordum, Türk kültürüne de çok meraklı, sanki onu tarif ediyorsun Ama herhalde Türkiye'de yaşıyor seninki. Bu Latin Amerikalı kızlar Türklere çok meraklı. Türkçe ders veriyordum bir zamanlar ana dili İspanyolca olanlara. Çoğu da sırf bu yüzden Türkçe öğrenmek istiyordu, bir Türkle tanıştığından veya Türkiye'yi gezip görmek istediğinden.
      Yok aga Çin'de yaşıyorum.İkimizde burada aynı üniversitedeyiz.Kültür merakı konusunda bilemiyorum ama dili pek merak ettiğini söyleyemem senin arkadaşların gibi.Ziyaret konusunda haklısın ülkeyi gezmeyi çok istiyor.

İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tolga eğer kafa yapılarınız uyuşuyorsa aklında kızla ilgili büyük sorular yoksa yaş engel değildir . Ama şu şöylemidir bunu böyle yapar mı acaba filan düşünüyorsan biraz daha bekle bence . Yaş büyük olması bence farketmez . 4 yaş büyük sonuçta ben 3 yaş küçük birisine 2 ay harcadım da ne oldu sonradan ortaya çıktı çoğu detay.

O yüzden burda yazılanlara da fazla aldırış etme kalbinin sesini dinle kardeşim
      Allah büyük =)) 1 hafta içinde foruma girmezsem polisi arayabilirsiniz :P Şaka bir yana daha mantıklı karar arıyorum.Ama işin foku çıktı cidden.Biraz uzaklaşmam gereken şeyler olacak gibime geliyor.Şimdilik herkese teşekkürler, pozisyon golle sonuçlanırsa Trabzonspor formasıyla fotolarımızı yollarım artık
      9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Tolga Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yok aga Çin'de yaşıyorum.İkimizde burada aynı üniversitedeyiz.Kültür merakı konusunda bilemiyorum ama dili pek merak ettiğini söyleyemem senin arkadaşların gibi.Ziyaret konusunda haklısın ülkeyi gezmeyi çok istiyor.

Arkadaşlarım yok ya öyle sadece bir tane var Meksikalı, bir proje üzerine çalışıyoruz beraber, diğerleri öğrenciydi, çoğu zaten zor olduğundan en fazla üç dört dersden sonra vazgeçiyorlardı Bu Meksikalı kızlar görebildiğim kadarıyla sıcakkanlı, bizim kültüre de ayak uydurabilecek gibi duruyorlar, öyle yaş farkına bakma sen, Türk kızları gibi belki mesafeli durmuyorsa da yanlış anlama Türk kızlarıyla kıyaslamak doğru olmaz, kafanız uyuşuyormu uyuşmuyormu, kalbin onu gördüğünde daha hızlı atıyormu atmıyormu, önemli olan o, gerisi lafı güzaf bu konuştuklarımızın.

Yorum

• Ben size bulaşmayın bu işlere demedim mi?

1 sene aşkım canım cicim hayatım bebeğim börtü böcek der. Karı koca gibi olursunuz ailelere karışırsınız. İlk defa seni gerçekten seven biri olduğuna inanırsın. Sonra ara verelim der sen sürekli barışmak istersin en sonunda seni artık sevmiyorum der ve bitirir.

Yalan dolan gençler. İnanmayın, inananların kafasına 1 tane değil 5-6 tane vurunda kendine gelsin.
          uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben size bulaşmayın bu işlere demedim mi?

1 sene aşkım canım cicim hayatım bebeğim börtü böcek der. Karı koca gibi olursunuz ailelere karışırsınız. İlk defa seni gerçekten seven biri olduğuna inanırsın. Sonra ara verelim der sen sürekli barışmak istersin en sonunda seni artık sevmiyorum der ve bitirir.

Yalan dolan gençler. İnanmayın, inananların kafasına 1 tane değil 5-6 tane vurunda kendine gelsin.

Böyle derim ama dün gece aradı sesini duyunca yine beynim durdu.
            uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Böyle derim ama dün gece aradı sesini duyunca yine beynim durdu.
              Aga Niye Aradiki ? neden yapsinki ölye birsey seni sevmeyen insan
              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Ya genel birşey söylemek gerekirse kadınlar böyledir, ardında bıraktığı kişileri merak ederler, çünkü yaptıkları manevi haraketlerden rahatsızlar ise ve doğru olduğuna emin değilseler döner bir bakarlar ki gerçekten ben suçlumuyum değil miyim. Kendi vicdanlarını rahatlatmak için yapılan bir harakettir genellikle yani sizi düşünen biri yoktur yine. Tabi asla genelleme yapmadan bunları değerlendirmek laızm.
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Yanlış düşünüyor olabilirim ama üniversitedeki kızlara şöyle bir bakıyorum da çoğusunun amacı sevgili bulmak.

Sevgilisiz duramıyorlar galiba.

Yorum

• Sevgili bulacak, beğenirse ve yapabilirse kendini o kapıya atacak aga napacak başka ? İstediği,sevdiği,beğendiği,parası olan bi koca bulmak kolay mı bu devirde Çoğuda mantık evliliği yapmak istemiyor.Bi yerde haklılar yani. O yüzden üniversitedeki renktaşlar hepimiz birer ideal koca adayıyız =))

İyi aile çocuğu olalım,parayı kızlara dökelim,yaranalım onlara
                    9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Tolga Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sevgili bulacak, beğenirse ve yapabilirse kendini o kapıya atacak aga napacak başka ? İstediği,sevdiği,beğendiği,parası olan bi koca bulmak kolay mı bu devirde Çoğuda mantık evliliği yapmak istemiyor.Bi yerde haklılar yani. O yüzden üniversitedeki renktaşlar hepimiz birer ideal koca adayıyız =))

İyi aile çocuğu olalım,parayı kızlara dökelim,yaranalım onlara
                      Çok parası olsun da gerisi önemli değil diyen çok kız var. Dini imanı para olanlara da uyuz oluyorum arkadaş

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yanlış düşünüyor olabilirim ama üniversitedeki kızlara şöyle bir bakıyorum da çoğusunun amacı sevgili bulmak.

Sevgilisiz duramıyorlar galiba.
                        Ev kızları'nın bu konuda ki talebi üniversitedekilerden daha mı aşşağı düzeyde, açıkcası bende kendi gözlemime göre üniversite okuyan çoğu kadın kariyerini düşündüğü için ne sevgili nede evlenmeyi düşünüyor ama ev kızlarının eğer çok büyük istisnai bir piskolojisi yoksa %99'u sevgili sahibi olmaya ve evlenmeye daha meyilli. Bu çıkarsamayı sen neye göre yaptım merak ettim açıkcası.
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Üniversitede kızlar teklif ediyor diyorlar, doğru mudur?

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Üniversitede kızlar teklif ediyor diyorlar, doğru mudur?

Hangi üniversiteymiş o ?

En son Oruç tarafından düzenlendi; 11.03.2012, 16:55.
                            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Üniversitede kızlar teklif ediyor diyorlar, doğru mudur?
                              tamamen yalan yok öyle bişe, orada kendin halledecen herşeyi

ama çoğu arayış içinde diyebilirim
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                              BordoMavi.Net
                              burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ev kızları'nın bu konuda ki talebi üniversitedekilerden daha mı aşşağı düzeyde, açıkcası bende kendi gözlemime göre üniversite okuyan çoğu kadın kariyerini düşündüğü için ne sevgili nede evlenmeyi düşünüyor ama ev kızlarının eğer çok büyük istisnai bir piskolojisi yoksa %99'u sevgili sahibi olmaya ve evlenmeye daha meyilli. Bu çıkarsamayı sen neye göre yaptım merak ettim açıkcası.
                                Üniversitede çoğu arkadaşıma bakıyorum erkeklerde sevgili yok ya da az var. Kızların çoğunda sevgili var burdan çıkardım.

Ayrıca kızlar hep bir arayış içinde.
                                En son Misafir tarafından düzenlendi; 11.03.2012, 17:02.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X