Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bence erkek bayandan büyük olmalı yaşça.
    Bence Bu Sart degil 4-5 Yas Sorun Olmaz
    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Hüdai Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tecrübeli abilerimizden dinlediğim kadarıyla erkek bayandan yaşça büyük olmalıymış. Bence de doğru yani. Tabi herkesin kendi seçimi ona sözümüz yok

Yorum

Tecrübeli abilerimizden dinlediğim kadarıyla erkek bayandan yaşça büyük olmalıymış. Bence de doğru yani. Tabi herkesin kendi seçimi ona sözümüz yok
        Ben Olsam Sorun etmem öyle birseyi Aman Edenlerde varmis
        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• yaşı bayandan küçük olan erkeğin boyu bayandan büyükse sorun olmaz

Yorum

• İlk olarak Delibas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yaşı bayandan küçük olan erkeğin boyu bayandan büyükse sorun olmaz
            hocam, sizin mevzu ne oldu, anlatabilir misiniz?
            Dayan, sabır gerek, yolumuz uzun...

Nam-ı Diğer: madman

Yorum

hocam, sizin mevzu ne oldu, anlatabilir misiniz?yas konusunda da, bence de erkek daha buyuk olmali.

Yorum

• İlk olarak Hüdai Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şahsen ben sorun ederim.

Boyu uzun olmayacak yaşı büyük olmayacak maaşı çok yüksek olmayacak

Yorum

Şahsen ben sorun ederim.

Boyu uzun olmayacak yaşı büyük olmayacak maaşı çok yüksek olmayacak
                  calismasina bi sey demiyorsun yani?

Yorum

• İlk olarak Ahmet Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    calismasina bi sey demiyorsun yani?
                    Çalışsın ya. Bir bayan kendi ayakları üzerinde dursun.

Erkeğin eline bakmasın.

Yorum

• Muhim olan kafa yapısındaki yaş farkının çok olmaması yoksa rakamlara takılmayın.
                      ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• İlk olarak ozzy! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Muhim olan kafa yapısındaki yaş farkının çok olmaması yoksa rakamlara takılmayın.
                        Kafa yapımız çok farklı değil diye düşünüyorum.Çünkü sürekli vakit geçiriyoruz ve ikimizinde istekleri birbirimize uyuyor.En azından böyle düşünüyorum.Çünkü ikimiz de kendi ülkemizden ayrıyız ve farklı kültürlerde birbirimizin nasıl düşündüğüne nasıl karar vereceğiz sorusu,geliyor akla yani ?

İlk olarak Delibas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ufak tefek bişey zaten =) 1.60 ya var ya yok yani.

İlk olarak Hüdai Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İlk başlarda bende sorun etmiyordum.Etkilendim,muhabbete girdim,sonra (bana söylediği) ilk defa burada böyle bir yüzle karşılaşıyormuş.Yani diğerleri gibi sahte görmedim seni dedi ? ? ? Orda film koptu sürekli vakit geçirmeye başladık.

İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Eyvallah ben sadece fikirlerinizi almak istedim.Bende bunu yaşayana kadar öyle düşünüyordum.Yalan yok.

İlk olarak Hüdai Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İnşallah olmaz =) ama 4-5 yazmanda düşündürmüyor değil hani. 1-2 yazarsın olmadı 2-3 hiç olmadı 3-4 dersin de 4-5 olmaz bu iş der gibi bir seçenek :P

İlk olarak Delibas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gerçekten Meksikalı'mı yoksa Meksikalı'ya mı benziyor demek istiyorsun?
                        Gerçekten Meksika'lı.Bildiğimiz Amerika'da suç işleyenlerin sınırlarından kaçmaya çalıştıkları memleket :P

Genel olarak yüzlere bakıldığında ben yaşımı gösteriyorsam o benden ufak taş çatlasın benle aynı gösteriyor.Fikir olarak pek birşey diyemem çünkü insan anasını babasını bile 10 senede tanıyamayabiliyor.Ama 1 aylık bir süre zarfında sevdiğimiz ortak şeylerin çok olduğu var.

Boyu ufak,gözleri siyah ve parlak,esmer.Minyon tipliler ufak gösterirmiş derler ya genel olarak özet bu.Tabi böyle şeyler yazmak normal mi onuda bilmiyorum kusuruma bakmayın da burada Türk bulmak zor.
                        9 # Osvaldo'

Yorum

• Tecrübelerim:
                          Kolay elde edilebilen şey çekiciliğini kaybeder. Bu yüzden onun için asla kolay, garanti konumda olmayın.
                          İlişkiye başlama kararını sadece ona bırakmayın, adı üzerinde ilişki bu. ikinizin karar vermesi gerek , 1.dakikada roller direk teslim edilmemeli karşı tarafa.
                          Kızlar; kendine güvenen, güçlü erkeklerden hoşlanır.

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tecrübelerim:
                            Kolay elde edilebilen şey çekiciliğini kaybeder. Bu yüzden onun için asla kolay, garanti konumda olmayın.
                            İlişkiye başlama kararını sadece ona bırakmayın, adı üzerinde ilişki bu. ikinizin karar vermesi gerek , 1.dakikada roller direk teslim edilmemeli karşı tarafa.
                            Kızlar; kendine güvenen, güçlü erkeklerden hoşlanır.
                            Kızlar ona dayanacak birini değil, arkasında duracak güçlü birini ararlar.
                            ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• İlk olarak Ahmet Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hocam, sizin mevzu ne oldu, anlatabilir misiniz?yas konusunda da, bence de erkek daha buyuk olmali.
                              O boyu daha uzun olursa sorun olmazı şakasına dedim arkadaşlar Benim annem babam geldi aklıma, babam annemden bir yaş küçüktür, ama çok daha uzun boyludur. Bence de ozzy'nin dediği gibi önemli olan kafa yapısı.

Benim o mevzuya gelince, sorduğuna şaşırdım az cevap veren olmuştu çünkü.. Kızla ondan sonra yazışmaya devam ettik, 14 Şubat'ta yaşadığı şehire davet etti beni, trenle sabah gittim akşam döndüm, konuştuk, gezdik şehri, tanıştık, güzel geçti.. iyi anlaşıyoruz da bir ilişki çıkarmı bundan bilmiyorum, benim yapıma pek uymayan yanları var, daha iyi tanımam lazım, yani bunları söylüyorsa biri zaten aşktan bahsetmek abes olur galiba, en azından ilk görüşte aşk değil, aşık olan adam böyle düşünmezdi sanırım, bazen aşık olmayı bile unuttun oğlum sen diyorum kendi kendime

İlk olarak Tolga Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Gerçekten Meksika'lı.Bildiğimiz Amerika'da suç işleyenlerin sınırlarından kaçmaya çalıştıkları memleket :P

Genel olarak yüzlere bakıldığında ben yaşımı gösteriyorsam o benden ufak taş çatlasın benle aynı gösteriyor.Fikir olarak pek birşey diyemem çünkü insan anasını babasını bile 10 senede tanıyamayabiliyor.Ama 1 aylık bir süre zarfında sevdiğimiz ortak şeylerin çok olduğu var.

Boyu ufak,gözleri siyah ve parlak,esmer.Minyon tipliler ufak gösterirmiş derler ya genel olarak özet bu.Tabi böyle şeyler yazmak normal mi onuda bilmiyorum kusuruma bakmayın da burada Türk bulmak zor.
                              Çok iyi bir Meksikalı arkadaşım var, ondan sordum, Türk kültürüne de çok meraklı, sanki onu tarif ediyorsun Ama herhalde Türkiye'de yaşıyor seninki. Bu LatinAmerikalı kızlar Türklere çok meraklı. Türkçe ders veriyordum bir zamanlar ana dili İspanyolca olanlara. Çoğu da sırf bu yüzden Türkçe öğrenmek istiyordu, bir Türkle tanıştığından veya Türkiye'yi gezip görmek istediğinden.
                              En son Delibas tarafından düzenlendi; 07.03.2012, 19:32.

Yorum

Benim o mevzuya gelince, sorduğuna şaşırdım az cevap veren olmuştu çünkü.. Kızla ondan sonra yazışmaya devam ettik, 14 Şubat'ta yaşadığı şehire davet etti beni, trenle sabah gittim akşam döndüm, konuştuk, gezdik şehri, tanıştık, güzel geçti.. iyi anlaşıyoruz da bir ilişki çıkarmı bundan bilmiyorum, benim yapıma pek uymayan yanları var, daha iyi tanımam lazım, yani bunları söylüyorsa biri zaten aşktan bahsetmek abes olur galiba, en azından ilk görüşte aşk değil, aşık olan adam böyle düşünmezdi sanırım, bazen aşık olmayı bile unuttun oğlum sen diyorum kendi kendime

hayırlısı olsun o zaman

böylesi daha iyidir belki, her yönüyle tanıdıktan sonra daha sağlam bir temel atılmış olur.

bu arada ben de neredeyse aynı süreçlerden geçtiğim için merak ettim

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X