Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mahmut Kardeşim,
    Ben sana takıldım öyle alınmayasın aman diyim

Anlat bakalım neler yaptın ?
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Mahmut Kardeşim,
      Ben sana takıldım öyle alınmayasın aman diyim

Anlat bakalım neler yaptın ?
      Simdi Burdan Anlatilmaz Cok sey yapdim Ama Olaylar Karisik
      Karsi taraf Inatci Oluncada Yürümüyor isler
      Gerci Ben O Defteri Kapadim
      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Simdi Burdan Anlatilmaz Cok sey yapdim Ama Olaylar Karisik
        Karsi taraf Inatci Oluncada Yürümüyor isler
        Gerci Ben O Defteri Kapadim
        Anladım.
        Benim durumda seninkine benzer heralde. Ama benim durumda inat değilde başka bir şey var sanki.
        Bende her gün temiz bir sayfa açıyorum da, tarih ve içerik hep aynı
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Anladım.
          Benim durumda seninkine benzer heralde. Ama benim durumda inat değilde başka bir şey var sanki.
          Bende her gün temiz bir sayfa açıyorum da, tarih ve içerik hep aynı
          Cok degistim ben bu isi yapicam diye Ama Olmadi Olmayinca Olmaz

Onun Icin Bos Isler Bunlar

Yorum

• Muhtar'ım durumlar dallas dizisi gibi baya karışık
            Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
            As Roma
            Francesco Totti "10"
            Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Muhtar'ım durumlar dallas dizisi gibi baya karışık
              Ah be Baskan gecenin köründe yatakdan kan ter icinde firlayip Aklina Ilk o gelmesi beni yedi bitirdi
              Dallas Dizisiymis yerrim Dallasida diziyide

Yorum

• Aslında bakarsan, çok değil 434 gün önce bende bu işler boş ayaklarındaydım...
                Benim durum kötü kız , aşık erkekti. Oyuna geldim, büyük kumpasa. İğrenç bir karakteri var, ama sevebiliyorum. Kendimi intihar edicem
                Boş iş bunlar boş
                Ey Türk Gençliği!

Yorum

• Haci beni Dinle Bunlar Bos Is Ben Sahsen Artik Kimseye güvenemiyorum Onada Baskasinada

Yorum

• Ya Trabzonsporlu biriyle evleneceğim yada Totti'nin bir akrabası ile başka yok ççç
                    Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                    As Roma
                    Francesco Totti "10"
                    Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ah be Baskan gecenin köründe yatakdan kan ter icinde firlayip Aklina Ilk o gelmesi beni yedi bitirdi
                      Dallas Dizisiymis yerrim Dallasida diziyide
                      İnanıyorum anlıyorum,
                      İzmire gidicem 1 hafta göremeyeceğim diye, evinin önünde 7.5 saat bekledim, gelsin 5 dk göreyim diye Konuşmama kararı aldım zaten, arayıp da soramıyordum. Havada buz gibi Ankara'nın ayazı geceleri lanet
                      Sonra ben donmuşum, devamını hatırlamıyorum

İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Haci beni Dinle Bunlar Bos Is Ben Sahsen Artik Kimseye güvenemiyorum Onada Baskasinada
                      Ey Türk Gençliği!

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        insan hiç görmediği ve tanımadığı birisini sevebilir mi ?
                        İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sanmam,
                        Görmek aşık olma,
                        Tanımak da sevmek için önemli hatta şart bence.
                        İlk olarak Melek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hiç görmediği çok zor tanımadan olabilir,ama görmeden olmaz diyenlerdenim
                        valla ben sadece var olduğundan haberdar olduğum birisine bir yakınımın söylemleriyle sevme değilde ilgi duymaya başladım ,kendi kendime'' meğer aradığım çok yakınımdaymış'' diyorum şu bi kaç gündür

Yorum

• Hakkında bahsedilenler ilgi duymana sebep olmuş olabilir elbette.Bizim de olmuyor değil, arkadaşın biri bahsediyor şöyle böyle! (İçimizden kim bu kız ya? diyoruz.) Cazip gelme ve ilgi alaka durumları bana kalırsa.
                          Herkesin tanımı görüşü farklı olabilir ama ben görmeden aşık olunmaz, tanımadan sevilmez diyorum
                          Ey Türk Gençliği!

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ya Trabzonsporlu biriyle evleneceğim yada Totti'nin bir akrabası ile başka yok ççç
                            Ikinci Secenegin haric Kabul ediyorum

İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İnanıyorum anlıyorum,
                            İzmire gidicem 1 hafta göremeyeceğim diye, evinin önünde 7.5 saat bekledim, gelsin 5 dk göreyim diye Konuşmama kararı aldım zaten, arayıp da soramıyordum. Havada buz gibi Ankara'nın ayazı geceleri lanet
                            Sonra ben donmuşum, devamını hatırlamıyorum

Haci Degmez ya Birak Diyorum Bos isler bunlar

Yorum

• @DNA-TS

Abi ben görmediğim birine aşık oldum. Ama tanıyordum yani ve sonradan da görüştük Sen nasıl bir durumdasın bilmiyorum .

@Onur Şeref

Kardeşim soğuma olayının başınıza geleceğini zannetmiyorum. Sen istediği süreyi ver ona bence .

@Mahmut sen ne diyorsun bir şeyler diyorsun ama pek anlamadım
                              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Muhabbet etceğinize sorularıma cevap verin la! Boşuna mı anlatıyoruz!
                                uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X