Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Düzelttim hemen başka yere çekmeyelim sayın 40 yapar
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Platonik Asiklara diyecek birseyin varmi?
      İzninle benim var Mahmut hepsini Allah'a havale ediyorum
      Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Heralde Aşık olacağım.
        Önüne gelene aşık olan stayla.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aşk Hiç Bitmez Mahmut.
          Aşk hiç bitmez eğer gerçekse
          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
          As Roma
          Francesco Totti "10"
          Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aşk hiç bitmez eğer gerçekse
            Bitebilir.
            # 10 Umut Bulut !

Yorum

• İlk olarak Mirva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bitebilir.
              Bitiyorsa zaten Aşk değildir..

Aşk hiç bitmez,bitmiş gibi hissedebilirsin ama bitmez..

Senin için ifade ettikleri değişebilir,önceden senin için her şeyi ifade ediyorken,sonradan sadece bir simgeye dönüşebilir..

Yani en azından benim için böyle oldu

Yorum

Bitebilir.
                Bu Konuda Cem basgana Katilyiorum Ask Hict bitmez gercekse

Buarada Makul Bey Degerli Vaktinizle sorularmizi Cevapladiginiz icin tsk ederm
                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bitiyorsa zaten Aşk değildir..

Aşk hiç bitmez,bitmiş gibi hissedebilirsin ama bitmez..

Senin için ifade ettikleri değişebilir,önceden senin için her şeyi ifade ediyorken,sonradan sadece bir simgeye dönüşebilir..

Yani en azından benim için böyle oldu
                  Ne güzel anlattın.

Aslında benim söylediğimde bu biraz. İfade ettikleri değişince bitti demek değil midir? Aslında öyle senin aşık olduğun gibi bir insan olmadığını sadece görüntüsü aynı olduğunu farkedince sevesi de kaçıyor insanın. Olmayan birine nasıl aşık olabilirsin ki zaten ?

İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu Konuda Cem basgana Katilyiorum Ask Hict bitmez gercekse

Buarada Makul Bey Degerli Vaktinizle sorularmizi Cevapladiginiz icin tsk ederm

Anlatması güç ama benim için bitti. Yani yukarda da dediğim gibi.
                  En son Mirva tarafından düzenlendi; 08.08.2011, 02:14.
                  # 10 Umut Bulut !

Yorum

• 3 yıl üstüne..oluyor bir şeyler ya da olacak ya da olduda farkında değilim..''ya da''lar bitmez bu süreçte..

Yorum

Ne güzel anlattın.

Aslında benim söylediğimde bu biraz. İfade ettikleri değişince bitti demek değil midir? Aslında öyle senin aşık olduğun gibi bir insan olmadığını sadece görüntüsü aynı olduğunu farkedince sevesi de kaçıyor insanın. Olmayan birine nasıl aşık olabilirsin ki zaten ?
                      İfade ettikleri değişmesi demek,bitti demek değildir.

Önceden her anında onu düşünürsün,hiç aklından çıkmaz,her şeyini ona bağlarsın,onsuz hayal bile kurmazsın ve Ben buna Aşığım dersin..

Sonra bir şeyler olur,belki ayrılırsın,belki istemediğin bir şey yapar ve onu hatırlamak istemezsin..

İşte bu anda Aşık olup olmadığın ortaya çıkar,eğer ki gerçek manada senin için olmayan birisi olduğunu düşünüyorsan ona hiç Aşık olmamışsındır..

Fakat benim için eskisi gibi her şey ifade etmiyor,Onsuz da yapabilirim Ancak tanıyıp,tanıyabiliceğim en iyi insan O'dur der ve onu simgeleştirebilirsen Bu Aşktır.
                      İşte bu Aşk; sen bitti sansan da elbet birgün geri dönecektir,ya o sana bir adım attığında ya da kendini bir boşlukta hissettiğinde

Tabi iş Sadece görüntüsü aynı kısmına giriyorsa,ortada Aşk hiç olmamıştır..
                      En son Bekir tarafından düzenlendi; 08.08.2011, 02:31.

Yorum

• bu saatte arasam problem olur mu ? çok yazar ama en azından biraz niyeti belli ederiz hee hissederse ne tepki verir valla bundan korkuyorum..

Yorum

Önceden her anında onu düşünürsün,hiç aklından çıkmaz,her şeyini ona bağlarsın,onsuz hayal bile kurmazsın ve Ben buna Aşığım dersin..

Sonra bir şeyler olur,belki ayrılırsın,belki istemediğin bir şey yapar ve onu hatırlamak istemezsin..

İşte bu anda Aşık olup olmadığın ortaya çıkar,eğer ki gerçek manada senin için olmayan birisi olduğunu düşünüyorsan ona hiç Aşık olmamışsındır..

Fakat benim için eskisi gibi her şey ifade etmiyor,Onsuz da yapabilirim Ancak tanıyıp,tanıyabiliceğim en iyi insan O'dur der ve onu simgeleştirebilirsen Bu Aşktır.
                          İşte bu Aşk; sen bitti sansan da elbet birgün geri dönecektir,ya o sana bir adım attığında ya da kendini bir boşlukta hissettiğinde

bekir ne güzel anlatmışın olayı.....tebrikler

Yorum

• Bekir ben denedim böyle konuşunca da birşeyler olmuyor
                            Sahi sen ne yapmıştın kız işini bırakmışmıydın platoniğini ?
                            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

Fakat benim için eskisi gibi her şey ifade etmiyor,Onsuz da yapabilirim Ancak tanıyıp,tanıyabiliceğim en iyi insan O'dur der ve onu simgeleştirebilirsenBu Aşktır.

Ya öyle değilse ne olacak Bekir?

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yapma bunu kanka. Sen aşık olunca hiç çekilmiyorsun. ççç
                                Kader be kanka.
                                İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Adamın kızı düşününce midesi bulanmaya tansiyonu düşmeye filan başlamıştır. Yada mevsimsel grip olabilir bu sen fazla aldırma Birtanım panpam
                                Aldırmıyorum Panpa ya rahat ol.
                                İlk olarak Halit Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Önüne gelene aşık olan stayla.
                                Sanarsın kendisi çok farklı Stayla..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X