Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Halit kusura bakma canim ama çok güldüm bu şivene
    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Ne oluyor beyler bayanlar ya Okudum okudum ne bir soru ne bir sorun ne bir düşünce hiç birşey yok neden

Yok mu bir olay bir konu bir soru şurda iki tartışalım ?
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Sultan sana çok orjinal sorularım olacak ilerleyen zamanlarda hattan ayrılma
        En son Canberk tarafından düzenlendi; 07.08.2011, 17:36.
        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Heralde Aşık olacağım.

Yorum

• Yapma bunu kanka. Sen aşık olunca hiç çekilmiyorsun. ççç
            BordoMavi.Net

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Heralde Aşık olacağım.
              Bu ne ilginç bir cümledir
              Hayırlı olsun..

Yorum

• Adamın kızı düşününce midesi bulanmaya tansiyonu düşmeye filan başlamıştır. Yada mevsimsel grip olabilir bu sen fazla aldırma Birtanım panpam
                BordoMavi.Net

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ne oluyor beyler bayanlar ya Okudum okudum ne bir soru ne bir sorun ne bir düşünce hiç birşey yok neden

Yok mu bir olay bir konu bir soru şurda iki tartışalım ?
                  Ask hakkinda Düsüncelerini Alabilirmiyim
                  Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ask hakkinda Düsüncelerini Alabilirmiyim
                    Herkesin olamayacağı bir olgu haline geldi 2011 itibari ile ;

Saçma sapan bir hayat düzeni olmaya başladı , hani son aşık olanlar olduğumuzu düşünüyorum gerisi boş emeller üzerine kurulu ilişkilerden oluşan bir sistem.

Yorum

• Emirhan'a saygı duyuyorum şu hususta.

Yorum

Herkesin olamayacağı bir olgu haline geldi 2011 itibari ile ;

Saçma sapan bir hayat düzeni olmaya başladı , hani son aşık olanlar olduğumuzu düşünüyorum gerisi boş emeller üzerine kurulu ilişkilerden oluşan bir sistem.
                        Demekki Bu konudaki düsüncelerimde yanliz degilmisim

Tek Tarafli Ask Kadar Sürebilir Yada Unutmak Unutabilmek Ne kadar sürer

Yorum

• Aşk Hiç Bitmez Mahmut.

Yorum

Aşk Hiç Bitmez Mahmut.
                            Platonik Asiklara diyecek birseyin varmi?

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Platonik Asiklara diyecek birseyin varmi?
                              İçinizdekileri karşı tarafa dökün güzel bir dille sonra takmayın kafanızı hayatınızı yaşayın derim. Takılıp kalmak saçma ve zaman kaybı

Zaman Kaybı ; Başka kız veya erkek bulmak için kullanılan bir kalıp değil hayatı mutlu bir şekilde yaşamak için kaybedilen sürec için kullanılmıştır.
                              En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 07.08.2011, 22:35.

Yorum

• Hocam zaman kaydı yazmışsınız onun da açıklamasını yapar mısınız ?

Kaset olayı mı oluyor bu zaman kaydı ççç
                                Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X