Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Neyse siz gelin, Metin abiye bi piknik organizasyonu yaptırırız
    O kadar çok vaktim yok kaçamazsın mangal ve rakıdan
    Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• Düzeltme . . .
      En son ApoCaN28 tarafından düzenlendi; 02.07.2011, 12:41.
      " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Gül senin tenin
        Bende güllerin icinde kafesteyim
        Vatanim senin yanin
        Bende senin kölenim

Bir canim var, o da senin olsun

=)

Panpalar isi cözdüm

Yorum

• İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          O kadar çok vaktim yok kaçamazsın mangal ve rakıdan
          yemedi
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben yazacaktım bir şeyler ama,yazılanlardan pek farkı yoktu yazacaklarımın.Çok farklı bir şey değil ama yine de yazayım bir şey.
            Çokça balon al,10 -15 tane falan.Hepsi aynı renk olsun sadece bir tanesi farklı renk olsun.Hepsinin dibine bir not bağla,güzel kıvrılmış not kağıtları oluyor onlardan olabilir.O tek renk olana da en önemli cümleyi yaz ve içine de çok özel bir hediye at,misal yüzük ya da kolye.Sonra buluşacağınız yere onları elinde tutarak git,baloncu gibi...Ve gerisi sana kalmış artık
            Belki böyle bir şey yapabilirsin.
            vayyy..harikaymışş...ee sibel başka neler yapsak senden çok parlak fikirler gelir kesin
            1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
            Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Cok güzel gülüyor

Yorum

• Habertürk-Mehmet Coşkundeniz
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben yazacaktım bir şeyler ama,yazılanlardan pek farkı yoktu yazacaklarımın.Çok farklı bir şey değil ama yine de yazayım bir şey.
                  Çokça balon al,10 -15 tane falan.Hepsi aynı renk olsun sadece bir tanesi farklı renk olsun.Hepsinin dibine bir not bağla,güzel kıvrılmış not kağıtları oluyor onlardan olabilir.O tek renk olana da en önemli cümleyi yaz ve içine de çok özel bir hediye at,misal yüzük ya da kolye.Sonra buluşacağınız yere onları elinde tutarak git,baloncu gibi...Ve gerisi sana kalmış artık
                  Belki böyle bir şey yapabilirsin.
                  Teşekkürler Sibel. Ev ortamında kutlamayı düşünüyorum bu dediğin olabilir. Gümüş bir kolye yada Gümüş bir bileklik almayı düşünüyorum. Birde Küçük pembe bir pasta Bir iki balon süs falan tamamdır bu iş. Teşekkürler.

İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben yardim edim Ama derdini bilmiyorum, cok uzak kaldim bu baslikdan 1-2 aydir..

Asklan mesklen baglantiyi kopardim...

C'tesi Doktor'da asistani görünce bitkisel hayattan normal hayata geri döndüm Benim neyimeymis ask'dan uzak kalmak...
                  Sağolasın Mehmet bişeyler yapmaya çalışıcam kendimce
                  "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                  Ali Kemal Denizci

Yorum

• Çufa bende bir dua edeyim sana
                    Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                    As Roma
                    Francesco Totti "10"
                    Twitter:cemtotti61

Yorum

• Nee Nargile Mangal mi varmi Kim Kime ne nezaman niye

Ask Kötü birsey Bir laf var Ama diyemiyorum
                      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Çufa bende bir dua edeyim sana
                        La Totti güzel dua et

Planları programları yaptım güzel olucak

Merak ederseniz anlatabilirim
                        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                        Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Teşekkürler Sibel. Ev ortamında kutlamayı düşünüyorum bu dediğin olabilir. Gümüş bir kolye yada Gümüş bir bileklik almayı düşünüyorum. Birde Küçük pembe bir pasta Bir iki balon süs falan tamamdır bu iş. Teşekkürler.
                          Kolay gelsin o halde. Allah daim etsin mutluluğunuzu...

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            La Totti güzel dua et

Planları programları yaptım güzel olucak

Merak ederseniz anlatabilirim
                            Anlat tabi kardaşum belki bir yardımımız dokunur..Sana her zaman güzel dualar ederim kardaşum şüphen olmasın
                            Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                            As Roma
                            Francesco Totti "10"
                            Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Anlat tabi kardaşum belki bir yardımımız dokunur..Sana her zaman güzel dualar ederim kardaşum şüphen olmasın
                              Dakikasında cevap vereyim.

Sağolasın kardaşum kalpler karşılıklı

Pembe özel Pasta yaptırtıyorum - Pembeyi çok sevdiği için - Sonra bi Gümüş kolye aldım Kar tanesi

Özel uğraşlara girmeyi düşünmüyorum zamanında yaptık pek kalıcı olmuyor bence.
                              Ali Kemal Denizci

Yorum

• Bu saatten sonrada bu olgunluğa ve sakinliğe gir yani adaş

Ama romantik olalım evlendikten sonra da lütfen lütfen Hemen salmayalım sonra biliyorsun bayanlar çıkıyor demeç veriyorlar sağda solda

"Evlendikya hıhh nasıl olsa benim artık gözü ile bakıyor öküzler o kadar odunlaştı ki anlatamam"

Arkamızdan laf ettirmeyelim elimizde çiçekle eve gelelim lütfen
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X