Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Biz gerçek hayatta taktik bilmiyoz,Onur Face taktiği bile geliştirmiş

Neymiş Onur,uygulamak için değil de bu kadar kişi merak etti

Ahmet'e o ödülü teselli için verdiler

Yorum

• bi ilişkiden sonra her önüne gelene evet demezsen asilmişsin yeni modaymış.. ula demekki ben 17 senedir bekliyorum çok asilim yavv.
      2sene var deplasmanlara. saldır trabzonum. gelecek o kutsal gün

Yorum

• Şimdi başlıyorum;

Face'de ekledin o kızı sakın selam,merhaba,hi, hello, hallo,selamun aleykum tarzı şeyler yazma ve bekle. Gerekirse 2 gün, 3 gün, 1 hafta, 1 ay bekle ama bekle. Eğer eklediğin zaman sap gibi merhaba yazarsan silinmen veya umursanmaman çok yakındır.

Sonunda kızı şimdi ekledin sen feysden düşüncek bu beni ekledi ama niye yazmıyor? Sonra dayanamicak o yazıcak. Tanışıyor muyuz? diyecek sakına tanışalım mı tarzı şeylerde söyleme. Tersle kızı yani kendini ağırdan sat. Özgüven sahibi olduğunu hissetsin ve düşünsün "Bu ne ya hem ekliyor hemde tersliyor nasıl biri bu?" desin, der yani. Merak eder eğer kızı meraklandırmaya başladıysan başarılı olursun çünkü kızın bilinçaltında yer edinirsin ve feyse gelince bakar online mısın diye. Eğer onlinesan ne zaman yazcaksın diye bekler ve tren rayına oturur. İlk konuşmadan sonra 2-3 kere online olsanda yazma bekle onu.

Sonunda kız etkilenmişse senin bu özgüveninden ve odunluğundan zaten yazar. Çoğu kız tipe önem vermiyorum der ama veriyorlar kimse kimseyi kandırmasın. Sonrasıda senin karizman ve ağzının laf yapmasına kalmış. Aman çokta konuşma he. Ağırbaşlı konuşkan ol.
        En son Onur Şeref tarafından düzenlendi; 16.06.2011, 15:13.
        uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• (Ahmet o ödülü nasıl aldı zaten hayretler içindeyim.ççç)
          uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            (Ahmet o ödülü nasıl aldı zaten hayretler içindeyim.ççç)
            Derin BMN yönetimi
            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              @Bekir Aydın , sadece uzaktan baksan yetmiyor muydu ?

Kızın saçını ağıza almak falan nedir . Platonik insana yakışmaz bunlar .
              Aynen yaa. Nasıl fantazilerin var lan Bekir...

İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aynen geçen beğenmediğim bi kıza gittim , ben sana aşık falan değilim ya dedim ben de sanaaa dedi , insan rahatlıyor bi hoş oluyo
              ççççççççç

İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şimdi başlıyorum;

Face'de ekledin o kızı sakın selam,merhaba,hi, hello, hallo,selamun aleykum tarzı şeyler yazma ve bekle. Gerekirse 2 gün, 3 gün, 1 hafta, 1 ay bekle ama bekle. Eğer eklediğin zaman sap gibi merhaba yazarsan silinmen veya umursanmaman çok yakındır.

Sonunda kızı şimdi ekledin sen feysden düşüncek bu beni ekledi ama niye yazmıyor? Sonra dayanamicak o yazıcak. Tanışıyor muyuz? diyecek sakına tanışalım mı tarzı şeylerde söyleme. Tersle kızı yani kendini ağırdan sat. Özgüven sahibi olduğunu hissetsin ve düşünsün "Bu ne ya hem ekliyor hemde tersliyor nasıl biri bu?" desin, der yani. Merak eder eğer kızı meraklandırmaya başladıysan başarılı olursun çünkü kızın bilinçaltında yer edinirsin ve feyse gelince bakar online mısın diye. Eğer onlinesan ne zaman yazcaksın diye bekler ve tren rayına oturur. İlk konuşmadan sonra 2-3 kere online olsanda yazma bekle onu.

Sonunda kız etkilenmişse senin bu özgüveninden ve odunluğundan zaten yazar. Çoğu kız tipe önem vermiyorum der ama veriyorlar kimse kimseyi kandırmasın. Sonrasıda senin karizman ve ağzının laf yapmasına kalmış. Aman çokta konuşma he. Ağırbaşlı konuşkan ol.
              Onur bu işi biliyor beyler dağılın. Vallahi helal olsun lan o ekleyip yazmama işi çok etkili oluyor...

İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              (Ahmet o ödülü nasıl aldı zaten hayretler içindeyim.ççç)
              Adam kendi bile hayretler içinde Onur ççç
              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Canberk sen de mi Ahmet'ten taraf oldun

Onur'un taktik harika imiş,Yüz yüze konuşamayanlar için bire bir

Yorum

• Mustafa iliski Durumunu "Rolantide" Olarak Degistirdi
                  Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• Ben Ahmet kadar manyamasam da fikirlerini genel olarak beğeniyorum
                    Evet Onur'un o taktik süper İşe yarıyor

Rolantide hee ççç
                    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

Şimdi başlıyorum;

Dayı sen ne yaptın yaa..

Dağılın beyler..

Yorum

• Bir doğum günü daha yaklaşıyor. Hediye önerilerinizi bekliyorum. Bakalım neler çıkacak.
                        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                        Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bir doğum günü daha yaklaşıyor. Hediye önerilerinizi bekliyorum. Bakalım neler çıkacak.

Küpe!

Ben aldım kızın çok hoşuna gitti 2 haftadır kulağında.

Onu şimdi böyle kırmızı kutu, pempe kesenin içine koyuyolar elde taşınmaz poşette de olmaz mecbur cepte taşıncak. Verirkende "Ya şunu alıp koysana çantana sabahtan beri bacağıma battı durdu" de ve çıkartıp ver.

Yaptım gayet başarılı oldu. Beklenmedik anda beklenmedik şekilde hediyeler alan kadınların görünmez kanatları çıkar ve bir meleğe dönüşür. ççç
                          uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• millet ne muhabbet varmış burada yaw
                            "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                            Louis D. Brandeis

Yorum

Küpe!

Ben aldım kızın çok hoşuna gitti 2 haftadır kulağında.

Onu şimdi böyle kırmızı kutu, pempe kesenin içine koyuyolar elde taşınmaz poşette de olmaz mecbur cepte taşıncak. Verirkende "Ya şunu alıp koysana çantana sabahtan beri bacağıma battı durdu" de ve çıkartıp ver.

Yaptım gayet başarılı oldu. Beklenmedik anda beklenmedik şekilde hediyeler alan kadınların görünmez kanatları çıkar ve bir meleğe dönüşür. ççç
                              Onur kaç yıldır çıkıyorsunuz? Küpe basit kalır bence.
                              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                              Ali Kemal Denizci

Yorum

• Onur sende ne numaralar varmış yaa
                                BordoMavi.Net

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X