Kac zamandır bu başlığa yazmayı düşünüyordum nasip olmadı daha önce birisi yayınladınız bilmiyorum yukarıdaki Orhan Gencebay'ın mukemmel ask tarifi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
aşkı uyuşturucu gibidir. kullanırken o kadar güzeldir ki dünyanın en mutlu insanı sensindir ama işte aşk bitince...dibe çökme başlar. kilo verirsin (ben 10 kilo verdim) sigaraya başlarsın, alkolün dibine vurursun, günler birbirine girer, uykusuzluk başlar ve artık diptesindir.
*
Adam yazmış aga.
- Alıntı
Yorum
-
Gökyüzü masmaviydi, yalnız sabah gördüğüm..
En az deniz kadar, yalnız sesini duyduğum..
Ağlamaklıydı sesi..
Ve titrek, sabah ayazı yemiş gibi
Nemliydi, bilirim, hiç görmediğim gözleri..
...-Of, dedi..
Ne oldu, dedim
-Hiç, ne olsun, dedi..
Bırak her şeyi gel, dedim
-Olur mu, dedi..
Hepsi hepsi bir tabak daha, dedim
-Gerek yok, dedi..
Neden, dedim
-Aynı tabaktan yeriz, dedi..
Bir daha sevdim
İşte o günden beri mükerrer sevdâlara gebe günlerim..
Müebbet aşklara yorgan serer gecelerim..
Hep o yangının sıcaklığında bedenim..
Hep o sadâkatin gölgesinde yüreğim..
Ben çoklaf ettim
Ama o hep dinledi..
…
O bir kelâm etti
Ben iki kez sevdim..1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah helal süt emmiş bir eş nasip etsin herkese.
Bu devirde işimiz çok zor.
Üniversitede ki kızlara bakıyorum da hayattan soğuyorum...Amin.Allah inancı yoksa,korkusu yoksa Rabbimden,o ne anlar sevmekten...
- Alıntı
Yorum
-
İtalyanların bir sözü vardır.
evleneceğin kadını ve ineğini kendi köyünden seç
diye..karadenizli olsun...(çok şükür şanslıyım bu konuda allah herkese hayırlısıından nasip etsin)
1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ırmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKutadgu : Ben mi Trabzonspor mu?
Irmak : Tabi ki Trabzonspor.
Kutadgu : Aferin sana (+ öpücük)
Irmak : Ben mi Trabzonspor mu?
Kutadgu : Tabi ki Trabzonspor.
Irmak : Aferin sana (+ öpücük)
Örnek çiftim benim
- Alıntı
Yorum
-
aşk mı ?
gözünüz kapalı dinleyin ve hayal edin..gerisi kendiliğinden gelecek..
http://www.youtube.com/watch?v=KsS-VRFCIrg1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle'' Kalp mi insana sev diyen yoksa yalnızlık mı körükleyen? Sahi nedir sevmek; Bi muma ateş olmak mı, Yoksa yanan ateşe dokunmak mı?'' (Şems)Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
- Alıntı
Yorum
Yorum