Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Zeynep Terzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gözyaşını silah olarak kullananlar vardır mutlaka ama yanlız bile ağlamaktan korkan erkekler tanıyourm ben Keşkee yanlız olup ağlasa çünkü ağlayabilirsen anlayabilirsin bence
    Siz(kızlar yani) erkek dediğin güçlü olacak diye gazı verin, verin, sonra da bunlar hiç ağlamıyor diye dert yanın

Çoğu erkek duygularını belli etmeyi zayıflık olarak görür. Ağlama fobisinin altında da bu var.

Ama hiç ağlamayacak erkek olduğunu sanmam.
    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
    - Eomer -

Yorum

• hiç ağlamayan taş kalplilerde var bence
      ''...TrAbZoNsPoR...''

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Siz(kızlar yani) erkek dediğin güçlü olacak diye gazı verin, verin, sonra da bunlar hiç ağlamıyor diye dert yanın

Çoğu erkek duygularını belli etmeyi zayıflık olarak görür. Ağlama fobisinin altında da bu var.

Ama hiç ağlamayacak erkek olduğunu sanmam.
        Ağlamayı güçsüzlük diye algılayan da onlar (yani erkekler) Biz yada ben hiç bir zaman ağlamayı güçsüzlük olarak algılamam. Ama bazı erkekler bunu da gurur meselesi yapıp karizmayı çizmemek için hayatta ağlamam ayaklarına yatarsa
        Ağlamak ayıp değil ağlamaktan korkmamak gerekir..Asıll ağlamayan insan anlayamaz
        Habu Sevdaluk 7 Beni
        HarekeTSirası bizimdur !
        ANS 61 DNMSZ

Yorum

• İtiraz edebileceğim bir şey yazmamışsın genel olarak.

Yine de ortalık bir yerde ağlayan bir erkeğin çok da karizma olmadığını düşünüyorum. Ama aynı yerde bir kız ağlasa başına bin tane erkek üşüşür
          - Eomer -

Yorum

• Çok doğruu Burdan anlaşılıyo ki kızlar hiç yardımsever değil Ama erkekler öyle mi
            Habu Sevdaluk 7 Beni
            HarekeTSirası bizimdur !
            ANS 61 DNMSZ

Yorum

• İlk olarak lazkizi_34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hiç ağlamayan taş kalplilerde var bence
              Şimdi böyle keskin ifadelere gerek yok. Herkesin kalbi var. İlla ağlamak mı lazım?
              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Bir tane ağlamayan erkek yakaladık galiba
                - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yine de ortalık bir yerde ağlayan bir erkeğin çok da karizma olmadığını düşünüyorum. Ama aynı yerde bir kız ağlasa başına bin tane erkek üşüşür
                  Ahahahaha))
                  "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• mecnun bılseydı trabzon sevgısını severmıydı leyla zıllısını
                    İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                    Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• son iki sahifeye TSiralarımız da yorumları ile müdahil olmuşlar...Ne güzel

onların yorumlarını okumak hoş oldu benim adıma...

"etmiyelum sevdaluk...edenler yaşamadi..."

diyerek huzurlarınızdan ayrılıyorum
                      *Gamze Melâl Tokay

Yorum

• Derdi veren dermaninida verir

Kubilay Alltan bakma
                        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          mecnun bılseydı trabzon sevgısını severmıydı leyla zıllısını

valla süper olmuş ya
                          ''...TrAbZoNsPoR...''

Yorum

• Duygusal lık iyidir iyi...
                            " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

Pankart yapılmalı bu
                              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Aşk demek ki ne kadar ağlasanda gözlerin şişsede ondan vazgeçmemekmiş.Bunu bugün tekrar anladım Trabzonum sayesinde ama bu kadar da üzmez insan sevdiğini be
                                Habu Sevdaluk 7 Beni
                                HarekeTSirası bizimdur !
                                ANS 61 DNMSZ

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X