Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TSuha61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O zaman söylenecek tek bir laf var " Bu da mı gol diiil"

Aşk çeşitlendirmesi yapmışlar :P

http://arsiv.sabah.com.tr/2004/02/22...40221-101.html
    bu ne ya adamlar aski kaca ayirmis

Yorum

• bugüne kadar kaç aşk türü yaşamışım iyice okumak lazım da bu saatte çekilmez
      Ve seni sevdikçe, daha iyi anladık "aşk" nedir...

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bilegim En iyi Sponsorumdur
        Kafam bozultu bu mesaja yarıldım ağlıyorum şuanda : Sana helal olsun mahmut

Mustafa Yükseğe sevgilerlerle oku bunları
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Yüreğin son nefesinde yanacak...

Yorum

• Aciz bir arkadaşa kız arkadaşına göndermek için uzun ve etkileyici yazılar lazımmış kendisi utanıyor yazmaya ama başlıkta aktif ordan anlayabilirsiniz hatta bunu görüp başlıktan çıkarsa adı Utku Birol'dur
            Var mı yardımcı olabilecek arkadaşlar ?
            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• O yokken hayatı 2 kişilik yaşamaktı âşık olmak. Bazen gitme diyememek bazense dememekti doğru olan. İçmeden sarhoş olmak, dokunmadan hissetmek, duymadan işitmek, gözyaşı akıtmadan ağlamaktı âşık olmak.''
              ''Belki de tüm bunları yazmaktı âşık olmak…"

adam haklı beyler

Yorum

• Abi bu da çok duygusal sanki Şöyle daha hafif birşeyler yok mu

Yorum

• İlk olarak Utku Birol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Abi bu da çok duygusal sanki Şöyle daha hafif birşeyler yok mu
                  kacıncı sınıftasın sen

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kafam bozultu bu mesaja yarıldım ağlıyorum şuanda : Sana helal olsun mahmut

Mustafa Yükseğe sevgilerlerle oku bunları
                    Bilegim derken >Calistikca Kimseye muhtac olmam Ekmegimi tastan cikartirim cikartamazsamda alman hukumeti azda olsa ödüyo birseyler

Ya Ben kendime cok guveniyorum Yada Kadinlar Coook Pahali
                    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak TSuha61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kacıncı sınıftasın sen

Abi yaş önemli değil de o kadar ağır olmaya gerek yok

Yorum

• Utku Daha Baslardasin Agirdan degil hafifden basla
                        Askim canim cicim de gec

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Utku Daha Baslardasin Agirdan degil hafifden basla
                          Askim canim cicim de gec

Bende onu diyorum abi ağır olmasın ama en azından sabah uyanıp mesajı okuyunca yüzünde bi tebessüm olsun

Yorum

Abi yaş önemli değil de o kadar ağır olmaya gerek yok
                            Aşkın yaşı yoktur zaten Adamın biri ilkokul ortaokul ve liseden dem vurmuş da yazısında ondan sordum zaten o yazı işine yaramaz

Lise yıllarında onun elini tutabilmekti aşk, onun kalp atışlarını duymak, saçlarını okşamak, her zaman yanında kalabilmekti aşk. Bazen ne olduğunu anlamamak, bazen kalp atışlarını yavaşlatamamak, bazense geceye meydan okumak…

Yorum

Bende onu diyorum abi ağır olmasın ama en azından sabah uyanıp mesajı okuyunca yüzünde bi tebessüm olsun
                              Sabah kalkinca Ufak bir mesaj atarsin O da yeter bir ergen adayi icin

Yorum

• her türlü taktiği denemektir aşk Ama yinede küme düşebiliyorsunuz. Her taktiği de denememek lazım

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X