Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yan Cehennem yan 5 kamyon kömürlen geliyom yan.

Peki ne yapalım reis odunları çıkarttık diyelim ne koyalım yerine ?
    Doğalgaz olabilir. Temiz, çevreye duyarlı.
    21.12.2009 Unutmayacağız...
    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
    Cemil Usta
    Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Aygaz'da olabilir.
      Herkes'in evinde var ve patlamıyor nasılsa ...
      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Doğalgaz olabilir. Temiz, çevreye duyarlı.
        Nükleer santral koyalım oda aygaz kadar zararsız ve masum ?
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Kimse maval okumasın aşk denen şey zamanla bitiyor.Şiddetine göre maximum 2 sene. Öteye geçen nadir olan şey aşk değil bambaşka birşeydir onuda bulan adresini versin gelip elini öpeceğim kardeşim sana helal olsun diye.
          Nedir bu yaa aşk biter iyi güzel de ızdırap neden?
          Git kardeşim aşkın bittiyse DEFOL git. İlla karşı taraftan mı bekleyeceksin TERKEDİLMEK hoşuna mı gidiyor anlamıyorum ki.
          Allah belasını versin aşkınında sevgisininde...
          En son Canberk tarafından düzenlendi; 01.05.2011, 05:37.
          BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Canberk Gecmis Olsun Daha Yolun basindasin
            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• TErkedilmeye de gelince. Birisi sorunca ben bıraktım deme lüksün olsun kardeşim elinde yaa. Beni bıraksa aldırmam zaten kavga edip duruyorduk iyi oldu der olayı rahvan gitsin'e bağlardım ama sen kızsın sizin ortamınız ayrı olur.Bıraktım diyeceksin ulan havanı düşünsene.
              Allahım sabır ver
              BordoMavi.Net

Yorum

• Bu ne perhiz esprisini yapmayın delirdim iyice bu gece dinlediğim şarkıya bakın yaa ççç

BordoMavi.Net

Yorum

• La olm git yat. Bulursun başka kız. Yarın puan farkıyla lider olduk mu hiçbir şeyin kalmaz.
                  21.12.2009 Unutmayacağız...
                  ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                  Cemil Usta
                  Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Canberk dert etme bulursun yine.
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                    BordoMavi.Net
                    burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kimse maval okumasın aşk denen şey zamanla bitiyor.Şiddetine göre maximum 2 sene. Öteye geçen nadir olan şey aşk değil bambaşka birşeydir onuda bulan adresini versin gelip elini öpeceğim kardeşim sana helal olsun diye.
                      Nedir bu yaa aşk biter iyi güzel de ızdırap neden?
                      Git kardeşim aşkın bittiyse DEFOL git. İlla karşı taraftan mı bekleyeceksin TERKEDİLMEK hoşuna mı gidiyor anlamıyorum ki.
                      Allah belasını versin aşkınında sevgisininde...
                      Bu ne şiddet?Doğrudur,Aşk geçici bir hevestir.Aslolan sevgidir,sevmektir.

Yorum

• Canberk platoniklik iyidir kim kimi terkedecek . Terketme yok

Ne dersin ?
                        Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          La olm git yat. Bulursun başka kız. Yarın puan farkıyla lider olduk mu hiçbir şeyin kalmaz.
                          İnşallah olacağız doktorum

İlk olarak Burak DERELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Canberk dert etme bulursun yine.
                          Sorun bulma değil.Ayrılamıyoruz kardeşim ççç

İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu ne şiddet?Doğrudur,Aşk geçici bir hevestir.Aslolan sevgidir,sevmektir.
                          Ahh ah

İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Canberk platoniklik iyidir kim kimi terkedecek . Terketme yok

Ne dersin ?
                          Ahmet'e paranoyak diyorduk da adamın düşünce sistemi hoşuma gitmeye başladı
                          BordoMavi.Net

Yorum

Ahmet'e paranoyak diyorduk da adamın düşünce sistemi hoşuma gitmeye başladı
                            Adamsın
                            Twitter Adresim

Yorum

Sorun bulma değil.Ayrılamıyoruz kardeşim ççç
                              çççççç Bitsin artık bu çile,çekemem bile bile...ççç Yeter beee,de ayrıl

Yorum

• Aşkın çok zor birşey olduğunu ve aşık oldum sananların, aslında aşık olmaktan ziyade alışkanlık oluşturan bir şeye bağlanma duygusu ile sevgiliye bağlandığını hayat tecrübelerimden edindiğim bilgiler dahilinde söyleyebilirim. Çünkü aşık olunacak güzelliğin Dünya'da çok az olduğunu düşünüyorum ve bunun da karşınıza çıkabileceğini düşünmüyorum. O yüzden aşk acısı değildir sevgiliden ayrılmanın adı, sigarayı bıraktıktan sonraki birkaç gün içinde yaşadığın psikolojinin aynısı oluşur insanda. Ama şunu da söylemek gerekir ki Dünya'da en zor bırakılan şeyler de alışkanlıklardır. Zorlar insanı ama hayatı olumsuz etkilemiyordur eminim.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X