Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O kadar abla dedik sadece bi çikolota mı yaa
    +Çarpışan oto,5D sinemaNasıl ablasının Canberkciği

Yorum

• Parka götürde salla bari birde !

BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Beğenemedin mi

Yorum

• Tabiki hayır
          BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tabiki hayır
            O zaman sen kazana düş Canberk

Yorum

• Tamam abla
              BordoMavi.Net

Yorum

• İlk olarak TSuha61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                eğer 26 yaşındaysan ve 32 yaşındaki birine aşık olabiliyorsan ciddi problemlerin var demektir Allahımmmmmmm sen aklıma mukaaaayet ol

Abi yanlış başlığa yazdın sen bunu
                BordoMavi.Net

Yorum

• Canberk bakıyorum da artık diğer başlıklardan mesaj ve üye topluyorsun buraya

Başlığın Sultan'dan alınıp,Canberk'e teslim edilmesini talep ediyorum

Yorum

• ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Canberk bakıyorum da artık diğer başlıklardan mesaj ve üye topluyorsun buraya

Başlığın Sultan'dan alınıp,Canberk'e teslim edilmesini talep ediyorum

Sultan bir fenomendir kandır candır aşk adamıdır.Aşk denince akla gelen ilk isimdir.Canberk 2.adam olabilir
                      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                      As Roma
                      Francesco Totti "10"
                      Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sultan bir fenomendir kandır candır aşk adamıdır.Aşk denince akla gelen ilk isimdir.Canberk 2.adam olabilir
                        Taktikler Cem'den,tecrübeler Canberk'ten,Emek Canberk'ten

Sultan başlığı unuttu gitti bile,transfer başlığından çıkmıyo

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Taktikler Cem'den,tecrübeler Canberk'ten,Emek Canberk'ten

Sultan başlığı unuttu gitti bile,transfer başlığından çıkmıyo
                          .Şampiyonluk kaçtıktan sonra bir nevi komaya girdi Sultan durumu iyi değildi.Yavaş yavaş kendine geliyor yakında gelir gösterir kendini

Taktik konusunda her türlü yardımcı olurum çekinmeden sorabilirsiniz
                          As Roma
                          Francesco Totti "10"

Yorum

• Herkes sövüyor Bekir nasıl geleyim Konu açıyorum arada ama soru - cevap olarak ilerlemiyor.

Vallahi açın güzel bir konu Aşkın çevresinde konuşalım sayfalarca
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              .Şampiyonluk kaçtıktan sonra bir nevi komaya girdi Sultan durumu iyi değildi.Yavaş yavaş kendine geliyor yakında gelir gösterir kendini

Taktik konusunda her türlü yardımcı olurum çekinmeden sorabilirsiniz
                              La bak buraya geldim neden diye soracaksın

Klose felan olmadı ya , durdum içimden dedim ki la senin burda ne işin var daha 2 hafta önce bağırı cırlamadın mı la ilgilenmeyecen demedin mi la bi git transferde de ayrı bir eziyet çekme dedim ve buraya geldim bir heves takip ediyordum ama kaçtı o hevesim istediğim Türk topçular alınmayacak kesin.

Yani şiyy gibi oldu cenazen olmuş ölün var ama yere düşüp kırılan bardak için çok üzülmen gerekiyor

La bi git ölün varya bura iyi bura iyi bir konu açalımda konuşalım.
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                La bak buraya geldim neden diye soracaksın

Klose felan olmadı ya , durdum içimden dedim ki la senin burda ne işin var daha 2 hafta önce bağırı cırlamadın mı la ilgilenmeyecen demedin mi la bi git transferde de ayrı bir eziyet çekme dedim ve buraya geldim bir heves takip ediyordum ama kaçtı o hevesim istediğim Türk topçular alınmayacak kesin.

Yani şiyy gibi oldu cenazen olmuş ölün var ama yere düşüp kırılan bardak için çok üzülmen gerekiyor

La bi git ölün varya bura iyi bura iyi bir konu açalımda konuşalım.
                                .

Sen bir konu aç bizde katılırız Dostlarım aşk konularının uzmanı sensin
                                As Roma
                                Francesco Totti "10"

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X