Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hadi bakayım banada bi gaz verin ayrılırmıyım ayrılamazmıyım ççççççççç
    Dök içindekileriççç.Sonunda ben böyle şeylere gelemem ben özgür ruhlu bir kişiliğe sahibim de olayı bitirççç.Türk filmi hesabı
    Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
    As Roma
    Francesco Totti "10"
    Twitter:cemtotti61

Yorum

• Elim kolum koptu zaten içimdekileri dökmekten.
      Benim söylediğimi yazıp sms halinde gönderen bir telefon bulmak lazım ççç

Zamanla biten bir Aşk aslında hiç olmamıştır diyebilirmiyiz ?
      Aşk zamanla biter mi
      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Bosuna Zaman kaybi Canberk

Ask bana uzak olsunda geri önemli degil
        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yakında bende açılıyorum , az kaldı ..
          Kardeşim saçmalama . Kız benden olgun diyorsun açılıp da ne yapacaksın ?

Kızın duygularından emin misin ? Bu kadar tedirgin olduğuna göre kızdan aldığın bir reaksiyon yok . Demek ki kız o gözle bakmıyor sana .

Bekle azıcık yaşın 17 , daha emin olduğun birine teklif et . Kendine güvenin gelsin önce .

Teklif edeceksen de yüzüne et. Öyle sanaldan değil kızların ilk beklediği şey , cesaret ve özgüvendir .

Aga bu kız kabul etmez diyorsan salla, uzaktan izle . Ne olacak sanki teklifini kabul etse 17 yaşında çıkmaya başlayıp evlenecek misin hayır .

Bari 2 sene bekle 19 yaşında çıkmaya başlarsınız belki evlenirsiniz
          Twitter Adresim

Yorum

• Ahmet kardeş direk yüzüne indir diyorsun yani, sanaldan falan değil

Yorum

• Gençler birde ısrarcı olmayı sakın unutmayın bir teklifde hemen kabul edecek kız vardırda kendini naza çekenlerın sayısıda oldukça fazladır
              veya bende bir psikopatlık var zoru seviyorum yok dedimi daha çok aşık oluyorum

Yorum

• Habu Ahmet'i almayın sayfaya bu ne kadar karamsar bir insan yaa
                BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Habu Ahmet'i almayın sayfaya bu ne kadar karamsar bir insan yaa
                  Asıl sizi uzaklaştırmak lazım olm

Çocuk kendime güvenmiyorum diyor siz teklif edin diyorsunuz. Etse ne olacak . Kabul edecek ufak bi ihtimal , kabul etse bile oğlanın özgüveni olmadığı için kızın yanında kızaracak bozaracak . Ne işe yarayacak hiç

Yapmayın olm gazlamayın
                  Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ahmet kardeş direk yüzüne indir diyorsun yani, sanaldan falan değil
                    Aynen öyle Birtan'cım . Zaten yüzüne söyleyecek cesaretin yoksa , çıkınca da yanında rahat edemezsin . Sanaldan teklif etmek bana çok saçma geliyor . Korkaklık gibi kimse yanlış anlamasın

Bana kalırsa planlı yapmayın bu işleri oturun bi kafeye ilk beğendiğiniz kıza teklif edin Hem daha zevkli hem daha riskli olacaktır . Tadından yenmez

17-18-19 yaşında adamlarız bunu düşünerek hareket etmek lazım
                    Twitter Adresim

Yorum

• Ahmet facebook adresine noldu
                      Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ahmet facebook adresine noldu
                        İlişki durumlarım sorun yaratmaya başladı kapadım
                        Twitter Adresim

Yorum

• Bırak o işleri karikatürlerden korktun demi Bu arada başlık aşk mı o ne lan
                          Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bırak o işleri karikatürlerden korktun demi Bu arada başlık aşk mı o ne lan
                            Şeyy aslında birazcık

Yenge isteyirum gayri , senin yerine birine ben teklif edecem
                            Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kardeşim saçmalama . Kız benden olgun diyorsun açılıp da ne yapacaksın ?

Kızın duygularından emin misin ? Bu kadar tedirgin olduğuna göre kızdan aldığın bir reaksiyon yok . Demek ki kız o gözle bakmıyor sana .

Bekle azıcık yaşın 17 , daha emin olduğun birine teklif et . Kendine güvenin gelsin önce .

Teklif edeceksen de yüzüne et. Öyle sanaldan değil kızların ilk beklediği şey , cesaret ve özgüvendir .

Aga bu kız kabul etmez diyorsan salla, uzaktan izle . Ne olacak sanki teklifini kabul etse 17 yaşında çıkmaya başlayıp evlenecek misin hayır .

Bari 2 sene bekle 19 yaşında çıkmaya başlarsınız belki evlenirsiniz
                              Yapma abi Allah aşkına , vurdun geçtin yani .

Yorum

• Karar verdim..

Ben bu kizi sevmiyorum

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X