Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Babam çok ısrar etmişti oğlum gel seni evlendireyım 18inde evın hazır ah eşşek kafa ah :

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Üniversitede aşklar yalan abi

İki günde kız arkadaşı ayarlıyorlar sonra ayrılıyorlar bumu yani ?

Evlilik kolay iş değil ama bu devirde en güzeli gençken evlenmek.

Yaş ilerledikçe işlediğin olaylarda büyüyor.
      bence evlenmeden önce ne yapmak istiyorsan onu yapacaksin, icinde birsey kalmayacak, ancak o zaman evlenince keskesiz yasarsin ve güzün geride kalmaz...
      https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Ali Osman Karbuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bence evlenmeden önce ne yapmak istiyorsan onu yapacaksin, icinde birsey kalmayacak, ancak o zaman evlenince keskesiz yasarsin ve güzün geride kalmaz...
        Bence alakası yok.

Asıl evlenmeden önce yapmayacaksın ki evlendiğinde ailen huzurlu ve anlamlı olsun.

Evlenmeden önce yaşarsan evliliğin ne anlamı kalıyor ?

Evlilik gayri meşru işleri birazda bırakmak için yapılır...

Yorum

• Eğer imkanınız olursa daha doğrusu vaktiniz Şah İsmail Hatayi'nin taçlı Bihruze Sultan'a olan aşkını bir yerlerden bulup okuyun,Ölüm sebebini,devletin yönetimini bırakma sebebini bir araştırın
          tarihin en büyük aşk hikayelerinden biridir benim gözümde
          İnsan okudukça insanlığından utanıyor.
          Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
          Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• Mehmet'ten sonuç bekliyoruz
            Ortam hareketli hadi artık Mehmet yaz bize sonucu ççç
            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Mehmet sakın aha bunlara uyup teklif falan etme.
              Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bence alakası yok.

Asıl evlenmeden önce yapmayacaksın ki evlendiğinde ailen huzurlu ve anlamlı olsun.

Evlenmeden önce yaşarsan evliliğin ne anlamı kalıyor ?

Evlilik gayri meşru işleri birazda bırakmak için yapılır...
                bence alakasi var, huzurlu evlilik icin ilk basta kendin huzurlu olman lazim ve bu tabi aklin disarda olmazsa evlilik hayatinin ve esinle gecirdigin zaman daha mutlu ve huzurlu gecer. var benim bir kac arkadaslarim genc yasta evlenen ve sonlari hep hüsrandi, bekarlik zamaninda yapmadiklarini evlilik icinde yaptilar...

Yorum

• İlk olarak Ali Osman Karbuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bence alakasi var, huzurlu evlilik icin ilk basta kendin huzurlu olman lazim ve bu tabi aklin disarda olmazsa evlilik hayatinin ve esinle gecirdigin zaman daha mutlu ve huzurlu gecer. var benim bir kac arkadaslarim genc yasta evlenen ve sonlari hep hüsrandi, bekarlik zamaninda yapmadiklarini evlilik icinde yaptilar...
                  Bu irade meselesidir . Ama size katılmıyorum bu noktada Ömer ile aynı düşünüyorum . Nefis çok kötü bir şeydir . Evlenmeden önce içindeki tüm şeyleri yap diye bir şey olmaz çünkü içindeki nefis asla durdurmaz seni .

Dünyanın en güzel kızı ile evlensen yine de başka bi kız sana daha ulaşılmaz gelir ve bir şeyler yaşamak istersin nefsini terbiye edemezsen .

Ama bi konuda da sana katılıyorum . Evlenmeden önce belli şeyleri yaşamak gerektiğine inanıyorum ben de .
                  En son Ahmet Başkaya tarafından düzenlendi; 15.04.2011, 13:57.
                  Twitter Adresim

Yorum

• Bu basliga girmeyeli neler olmus
                    Mehmet gelsede Sonucu Aciklasa Merak ettim acikcasi
                    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu irade meselesidir . Ama size katılmıyorum bu noktada Ömer ile aynı düşünüyorum . Nefis çok kötü bir şeydir . Evlenmeden önce içindeki tüm şeyleri yap diye bir şey olmaz çünkü içindeki nefis asla durdurmaz seni .

Dünyanın en güzel kızı ile evlensen yine de başka bi kız sana daha ulaşılmaz gelir ve bir şeyler yaşamak istersin nefsini terbiye edemezsen .

Ama bi konuda da sana katılıyorum . Evlenmeden önce belli şeyleri yaşamak gerektiğine inanıyorum ben de .
                      ben kari kizdan bahsetmedim...mesela discoya gitmekten hoslaniyorsun, genc ve bekarken git, sonra evlendikten daha gitme. Dünyayi gezmek istiyorsun, cik ve gez, yurt disinda bir süre calismak istiyorsun, git ve calis, bunlar hepsi misal, her insanin hayatinda yapmak istidigi bir kac seyler var ve bence bunlari, herneyse, genc ve bekarken yapacaksin. Ben simdi 6ay uzak doguyu gezdim ve bunu evlendikten sonra yapabilirmiydim?? hayir yapamazdim...herkes ilk basta hayallerini kovalasin ondan sonra evlenmeyi düsünsün.

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mehmet'ten sonuç bekliyoruz
                        Ortam hareketli hadi artık Mehmet yaz bize sonucu ççç
                        Bende bekliyorum kiz bayildimi ne?? tam 12 saat oldu yazali

İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mehmet sakın aha bunlara uyup teklif falan etme.
                        günaydin.. insan daha erken yazar.. yazdikdan sonra dön nnasil olur??

İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu basliga girmeyeli neler olmus
                        Mehmet gelsede Sonucu Aciklasa Merak ettim acikcasi
                        bekliyoruz

utaniyorum su an acikcasi yollamasaydim diye

Yorum

• kalbe kan pompalamaktan baska gorev verildiginde sapitmasi olayina verilen isimdir

Yorum

• Mehmet kızı görmedin mi yaa ççç
                            Git yanına sor baktı mı mesaja diye
                            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Simdi düsünüyorumda.. kiz evet derse hapi yuttuk.. yolladik'dan sonra bir anda kizdan sovumaya basladim

nasil is bu ya??

Kiz bir anda eskisi kadar güzel gelmiyor gözüme.

Yorum

• Forum, Mehmet arkadaşımızı bekler oldu.İnşallah hayırlı olur.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X