Bende sana "Eynesil" tabelasını gördünmü biter diyorum..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe aşık adamlar varmış...Ben o işi 5 sene önce bıraktım...hiç de düşünmüyorumTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArmağan sende bu Umut Bulut aşkı varken başkasını düşünmemen normalDiyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
- Alıntı
Yorum
-
- Şu başlıkta bile eleştiricek şeyler buluyorlar ya helal olsun bizim insanımızaağız tadıyla aşk , aşk acısı bile yaşatmıyorlar
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArmağan sende bu Umut Bulut aşkı varken başkasını düşünmemen normal-1461 TRABZON-
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCeeeem ne yaptın ya ççççççTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUşak ceza almış zaten.Gelsinde daha detaylı yorumlar yaparım ççç-1461 TRABZON-
- Alıntı
Yorum
Yorum