İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk başlarda insan umutlanıyor ama olmayınca olmuyor be
Maç bittiği an unutup önündeki maça bakmalısın . Yoksa önündeki maçı da kaybedebilirsin
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAşk , Futbol gibidir .
Maç bittiği an unutup önündeki maça bakmalısın . Yoksa önündeki maçı da kaybedebilirsin
Ya da mümkünatı yok tek maç ol(a)maz mı diyorsunuz ?En son Kaan tarafından düzenlendi; 14.12.2010, 22:03.teκ κardeş dгogнeda uпiтed
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalnız o maç 96 yılındaki meşhur fener maçı gibi bir maç. Önündeki maçlara bakıyosun ama o maçı da unutamıyosun yıllar boyu.
teκ κardeş dгogнeda uпiтed
- Alıntı
Yorum
-
' Annesinden dayak yediği halde, yine 'Anne' diye ağlayan bir çocuktur aşk. ''
vee
"Kulaktan kulağa oynamak kadar ilginçtir aşk aslında. Sen ona 'seni seviyorum' dersin, o başkasına..."En son Ömer TOPAL tarafından düzenlendi; 12.12.2010, 03:19.volkannn KOYDUK MU ?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa tek maçtan ibaretse Ahmey bey ?
Ya da mümkünatı yok tek maç ol(a)maz mı diyorsunuz ?Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa tek maçtan ibaretse Ahmey bey ?
Ya da mümkünatı yok tek maç ol(a)maz mı diyorsunuz ?Ve onu beceremeyen binlerce kulüp var .
Seneye tekrar katılıp kupayı kazanmak lazım finalde kaybettim diye futboldan çekilmenin manası yok .
Hep o maçı yaşarsan seneye finale de çıkamazsın
İlk olarak Ömer TOPAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle' Annesinden dayak yediği halde, yine 'Anne' diye ağlayan bir çocuktur aşk. ''
vee
"Kulaktan kulağa oynamak kadar ilginçtir aşk aslında. Sen ona 'seni seviyorum' dersin, o başkasına..."
İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTek maçsa eğer handikaplı oynarsın ççç
Anlamsızca güldüm ççç
- Alıntı
Yorum
-
Ya da mümkünatı yok tek maç ol(a)maz mı diyorsunuz ?Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
#20 COLMAN
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ömer TOPAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle' Annesinden dayak yediği halde, yine 'Anne' diye ağlayan bir çocuktur aşk. ''
vee
"Kulaktan kulağa oynamak kadar ilginçtir aşk aslında. Sen ona 'seni seviyorum' dersin, o başkasına..."Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
- Alıntı
Yorum
Yorum