Makulcan'ın gerçek yüzü sanırım. ççç
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMakulcan'ın gerçek yüzü sanırım. çççMedya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
- Alıntı
Yorum
-
Kim ben böyle laf edermiyim la şaşırmayın
Ayrıca o ortamda bende vardım kimin dediğini gayet iyi biliyorumEn son Serdar Ersoy tarafından düzenlendi; 04.12.2010, 09:15.Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
#20 COLMAN
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha önce de yazmıştım, aşk kötü bir şey değil. Karşılıklı ya da karşılıksız olsun, sonu iyi ya da kötü olsun aşkı yaşamak, o hissi tatmak güzeldir. Olmayınca bir acı hissedersin ama bu aşktan değildir, karşı tarafın istememesindendir.
Diyeceksiniz ki aşık olmasam acı da çekmem. Bir kere aşık olmayayım gibi bir seçenek sunmaz size hayat, ne zaman nereden geleceği hiç belli olmuyor çünkü. Diyelim ki karantinaya girdiniz, hayat size doğru kişiyi çıkartamadı bu yüzden. Bu tip insanlara da diyeceğim odur ki; aşık olunduğu zaman hissedilen mutluluk, o bulutların üstünde uçma hali her zaman, olmaması durumundaki acıdan üstündür. Ve yukarıda da dediğim gibi, acıda aşkın suçu yoktur.
Bana kalırsa, aşk ayrı, ilişki yaşamak ayrı bir şey. Aşk insanın kendi içinde yaşadığı bir duygu. İlişki ise iki taraflı. Bunları bir arada yürütebilirsen ne âlâ, en güzeli o. Ama olmadı mı? Kendini aşka asla kapatma.
Ya, anlatmak istediklerimi anlatamıyorum, dediklerim saçma gelebilir bu yüzden. Bir de örneklemeyi deneyeyim;
Birine aşık oldunuz. Çok mutlusunuz, hayaller kuruyorsunuz. İşte aşk size bunları sunar. Salt mutluluk yani. Karşı taraf kabul etmezse ya da ayrılırsa bu sizi hayal kırıklığına uğratır. Ama sonuçta o kıza/erkeğe olan aşkınızla alakalı değildir bu. Tamamen karşı tarafla alakalıdır.
Sanırım bu da olmadı.
Uzun lafın kısası; aşk güzeldir.En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 05.12.2010, 13:12.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMakulcan'ın gerçek yüzü sanırım. çççTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
"Şampiyon olduğum zaman, eski kot pantolonumu üzerime geçirip, eski bir şapka takıp, sakal bırakarak, beni kimsenin tanımadığı bir kasabanın sokaklarında yürüyüşe çıkacağım ve beni, sadece ben olduğum için sevecek bir insan bulana kadarda yürüyeceğim..Bulduğumda da onu ; 1 milyon dolarlık arazime tepeden bakan 250 bin dolarlık evime götürüp, cadillac arabalarımı, havanın yağmurlu olduğu günlerde kullandığım kapalı havuzumu göstereceğim ve ona ; 'İşte bunların hepsi senin, çünkü beni ben olduğum için seviyorsun' diyeceğim..."
- Muhammed Ali
Aşk budur işte))
Ofli - mucahiderdogan
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mucahid Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Şampiyon olduğum zaman, eski kot pantolonumu üzerime geçirip, eski bir şapka takıp, sakal bırakarak, beni kimsenin tanımadığı bir kasabanın sokaklarında yürüyüşe çıkacağım ve beni, sadece ben olduğum için sevecek bir insan bulana kadarda yürüyeceğim..Bulduğumda da onu ; 1 milyon dolarlık arazime tepeden bakan 250 bin dolarlık evime götürüp, cadillac arabalarımı, havanın yağmurlu olduğu günlerde kullandığım kapalı havuzumu göstereceğim ve ona ; 'İşte bunların hepsi senin, çünkü beni ben olduğum için seviyorsun' diyeceğim..."
- Muhammed Ali
Aşk budur işte))
Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende bulayım kafama göre birini açacağım bilgisayarımı bütün Totti klasorum senindir diyeceğim
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende bulayım kafama göre birini açacağım bilgisayarımı bütün Totti klasorum senindir diyeceğim
Ahaha ççç...Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
- Alıntı
Yorum
Yorum