Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Peki bunu değiştirebileceğine inanıyor musun

Benim de söylemek istediğim kızlar şöyle erkekler böyle polemiği çok saçma.
    Karşı tarafa çamur atma durumları olmadıkça bu tartışmalar hiç de saçma olmayacaktır.

Kadnları değiştirmek mi...

Mümkünatı varsa anlayabilmeyi tercih ederdim doğrusu.
    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak ırmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Genelleme yapmayalım..Erkeklerden de ne istediğini bilmeyen çok var..Ben bayanım ama ne istediğimi gayet iyi biliyorum
      Muhakkak vardır bu tür erkekler de. Bakınız siz de "erkekler" dediniz, çoğul bir söylem ve bunda bir gariplik yok.

Biz de "kadınlar" diyoruz, tek bir kadın bu tür davranışlarda bulunmuyor ki. Elbette ki genel bir durumdan bahsedeceğiz.

Ne istediğini bilen kadın da vardır, erkek de. Onlara sözümüz yok, olamaz da.
      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Yahu O nu Unutamiyorum Acaba nasil unutabilirim Yardimci olabilecek varmi?
        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yahu O nu Unutamiyorum Acaba nasil unutabilirim Yardimci olabilecek varmi?
          Muhtar kendini yanlız hissetme yeterli O ndan başka güzellerinde var oldugunu unutma tabi

Bu konuda sana kimse yardımcı olamaz senden başka.
          Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

Mıhtar başka birini bul Dalga geçmiyorum, en kesin çözümdür...
            21.12.2009 Unutmayacağız...
            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
            Cemil Usta
            Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

Zaman

Bırak o seni unutsun

----

Ne desek boş gelecektir Mahmut'cum

Ama unutma derim unutmaya da çalışma hatta hep aklında olsun , allahım ne unutulmaz bir şey yaratmışsın . Bazen seni unutturuyor de ve tövbe et

En güzel aşk ilahi aşk
              Twitter Adresim

Yorum

• Başlayayım mı bir yerden hazır aşk mülayimleri buradayken ?
                teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Ya başla başlayacaksan fragman verip durma
                  Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mıhtar başka birini bul Dalga geçmiyorum, en kesin çözümdür...
                    Denedim ama olmuyo

Yorum

• İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Muhtar kendini yanlız hissetme yeterli O ndan başka güzellerinde var oldugunu unutma tabi

Bu konuda sana kimse yardımcı olamaz senden başka.
                      Kendimi yanliz hissetmiyorum sizler varsiniz

Ama nere baksam hep o geliyo aklima

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Selam Aşık abilerim, kardeşlerim.. Cem abiden sonra baya bi Fire vereceğiz gibi.. Hayırlısı Olsun.
                        Kardeşim ben kıvılcımı yaktım gerisi gelir merak etme lider ne yaparsa halkta onu yapar
                        İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yürü be..

İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Cem banada taktik versene.

Mümkünse Ziya Doğan taktiklerinden olmasın.
                        Rahat ol kardeşim her türlü taktik verilir biliyorsun
                        Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                        As Roma
                        Francesco Totti "10"
                        Twitter:cemtotti61

Yorum

Kendimi yanliz hissetmiyorum sizler varsiniz

Ama nere baksam hep o geliyo aklima
                          Yum gözlerini o zaman dert ettiğin şeye bak Muhtar
                          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                          As Roma
                          Francesco Totti "10"
                          Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ya başla başlayacaksan fragman verip durma
                            Heyecan olsun işte ya, istediğimiz reytingleri bulamayız yoksa.
                            teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              O hic olmuyo Cem ozamanda gecmis e dönüyorum Onunla gecirdigim günler geliyo aklima

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Teknik Direktör'ü dinle
                                Twitter Adresim

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X