Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İlk şart,

Trabzonsporlu olacak.

En önemli şart.

benim kız Galatasaray lı ne olcak peki

Yorum

• İlk olarak esra61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ömer bu kız sana bu soruyu soruyorsa eğer sana karşı bişiler hissediyo demektir.hiç bir kız boşyere kalbindeki kim diye sormaz
      İlk olarak Mirva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ömer; çok bağlanmak iyi olmuyor bazen Arkadaşlara da diğerine de Ama esra61'e katılıyorum
      Sen ilgilenip ilgilenip korkunca geri duruyorsun o da emin olmaya çalışıyor sanki. Bir şeyler hissetmese takmazdı hayatında kim var,ona niye söylemiyorsun diye.
      İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ömer bakma sen kızlara , emin olmadıkça açılma

Hatta kız mesaj atmadan , mesaj falan atma .
      İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Her insanda ego vardır , bazısında az bazısında çok .

Ama herkesin sevilmek hoşuna gider , çoğu insan herkesin kalbindeki ben olayım ister.

Ondan dolayı Ömer'in kalbimdeki sensin cevabı kızın havasını arttırmaktan başka bir şey yapmayacaktır .
      İlk olarak Ömer TOPAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      söyle ömer söyle...Dil yarası şarkısını bilirmisin orhan babanın...söylemeyipte sonradan pişman olmaktansa her şeyi söyle için rahat olsun...

Bu arada bir kızı bin kişi ister bir kişi alır..o bir kişide akıllı olursa canı gönülden sever ve hissettirirse kazanan o olur...Adam gibi seviceksen dur arkasında he yok ben ileriyi düşünmedim bi olsun bu iş bakarız diyorsan çekil git kızın hayatından engel olma..Tavsiyedir yanlış algılama ha

Abilerim ablalarım kardeşlerim,

Biraz önce üniversiteden beraber çıktık ikimiz birlikte onun evinin oraya gittik ben kızı eve bıraktım. Derste de birlikteyiz zaten.

Ama işin aslı dışardan göründüğü gibi değil. Kızın birisiyle ilişkisi var galiba. O kadar mesajlaştık kız benim onu sevdiğimi biliyor büyük ihtimalle. Yahu bunu bilipte ümit vermeyecekse neden halen daha benimle konuşuyor mesaj atıyor.

Memleketinden geldi bugün gittim bunu otokardan aldım eşyaları ağır diye.

Demem o ki karşındaki insan seni seviyor sende onu biliyorsan ne yaparsın ?

Bu soruyu kız kardeşlerime ve ablalarıma sormak istiyorum.

Kız bariz onu sevdiğimi biliyor ve onun ilişkide olduğu birisi var soyadı aynı olan galiba. Dedelerden akraba.

Ben bu kızla ileriye dönük düşünürüm ama bu şekilde sap gibi ortada kalıyorum. Ne yapmam lazım bi yardım edin gözünüzü seveyim...
      En son Misafir tarafından düzenlendi; 11.10.2010, 20:43.

Yorum

• Sevip de söyleyememek ne zor işmiş arkadaş . Uykularım kaçıyor Yemin Ederim
        Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Biraz önce üniversiteden beraber çıktık ikimiz birlikte onun evinin oraya gittik ben kızı eve bıraktım. Derste de birlikteyiz zaten.

Ama işin aslı dışardan göründüğü gibi değil. Kızın birisiyle ilişkisi var galiba. O kadar mesajlaştık kız benim onu sevdiğimi biliyor büyük ihtimalle. Yahu bunu bilipte ümit vermeyecekse neden halen daha benimle konuşuyor mesaj atıyor.

Kız bariz onu sevdiğimi biliyor ve onun ilişkide olduğu birisi var soyadı aynı olan galiba. Dedelerden akraba.

Ben bu kızla ileriye dönük düşünürüm ama bu şekilde sap gibi ortada kalıyorum. Ne yapmam lazım bi yardım edin gözünüzü seveyim...
          İleriye dönük düşünme .
          Twitter Adresim

Yorum

• Gökhan ben sana taktik vereceğim merak etme
            Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
            As Roma
            Francesco Totti "10"
            Twitter:cemtotti61

Yorum

Ömer, bu kızlarda genetik bir yapı olabilir.Kızlar sevildiğini bilip karşı taraftan hep duymak isterler.Ama kalkıp sende gönlü yoksa da diyeceği şudur: aaa Ömer çok şaşırdım.Ben sana arkadaş gözüyle bakıyordum hep.Hiç düşünmemiştim,aklımın ucundan bile geçmemişti.

Senaryoyu çevirelim.Kız senden atak bekliyor diyelim.Ve söyledin.Bende senden hoşlanıyorum.Ne zaman söyleyeceksin diye, artık patlıcaktım beklemekten

Yorum

• "Kadınlar Ne İster"deki Marshal gibi olmayı çok istiyorum. Ancak belki o zaman fikir sahibi olacağız onlar hakkında.

Yahu insan iki kelimelik mesaj için yirmi dakika bekletilir mi ya.

Ömer kardeşim Allah sana ve tüm erkeklere sabır versin, söyleyebileceğim tek şey bu maalesef.
                En son Oruç tarafından düzenlendi; 11.10.2010, 23:06.
                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gökhan ben sana taktik vereceğim merak etme
                  Yürü be..
                  Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Cem banada taktik versene.

Mümkünse Ziya Doğan taktiklerinden olmasın.
                    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak iskenderunlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      benim kız Galatasaray lı ne olcak peki
                      İlk şartı atlamış olacaksın

Bu kadar basit.

Sevenleri ayırmayalım yahu.

Şaka yaptıydık.

Yorum

• Anlatılacak çok şey var.
                        teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Anlatılacak çok şey var.
                          Anlat genç

Gökhan ile aynı saatlere gelmesin dizi saati , seçim yapmak zorunda kalmayalım
                          Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Anlat genç

Gökhan ile aynı saatlere gelmesin dizi saati , seçim yapmak zorunda kalmayalım
                            Geç kaldım aslında anlatmak için. 3 hafta olan olayları nasıl toparlarım bilemiyorum. ççç
                            teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İleriye dönük düşünme .
                              İlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ömer, bu kızlarda genetik bir yapı olabilir.Kızlar sevildiğini bilip karşı taraftan hep duymak isterler.Ama kalkıp sende gönlü yoksa da diyeceği şudur: aaa Ömer çok şaşırdım.Ben sana arkadaş gözüyle bakıyordum hep.Hiç düşünmemiştim,aklımın ucundan bile geçmemişti.

Senaryoyu çevirelim.Kız senden atak bekliyor diyelim.Ve söyledin.Bende senden hoşlanıyorum.Ne zaman söyleyeceksin diye, artık patlıcaktım beklemekten
                              İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              "Kadınlar Ne İster"deki Marshal gibi olmayı çok istiyorum. Ancak belki o zaman fikir sahibi olacağız onlar hakkında.

Yahu insan iki kelimelik mesaj için yirmi dakika bekletilir mi ya.

Ömer kardeşim Allah sana ve tüm erkeklere sabır versin, söyleyebileceğim tek şey bu maalesef.
                              Dediği uşak Afkanistanda askerlik yapıyormuş.Yaşıda 24.

Benim ümidim kalmadı desem yeridir bu kız bunla ilişkide büyük ihtimalle.

Tanışma organizasyonu vardı gelecen mi dedim yok dedi sonra bende sevmiyorum öyle ortamları dedim , o da bana uşağın ismini söyleyerek o da sevmiyor o yüzden gitmiyorum bende dedi.

Tamam bu saatten sonra sevgi gözüyle bakmak bize yakışmaz. Arkadaşımdır...

Yorum

Dediği uşak Afkanistanda askerlik yapıyormuş.Yaşıda 24.

Benim ümidim kalmadı desem yeridir bu kız bunla ilişkide büyük ihtimalle.

Tanışma organizasyonu vardı gelecen mi dedim yok dedi sonra bende sevmiyorum öyle ortamları dedim , o da bana uşağın ismini söyleyerek o da sevmiyor o yüzden gitmiyorum bende dedi.

Tamam bu saatten sonra sevgi gözüyle bakmak bize yakışmaz. Arkadaşımdır...
                                Zaman zaman ümit verecektir sana

Aldırma
                                Twitter Adresim

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X