Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ''Real Madrid mi Barcelona mı?'' diye sor önce.
    Fenerli olmasında..
    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Realli ise zaten senindir , Şayet Barcalı ise zaten hiç senin olmamıştır .
      İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fenerli olmasında..
      Önemli konu aga.
      Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İyi fikirmiş ha. Hiç fişte isim dikkatimi çekmedi. Şimdi bir daha mı alış veriş yapıcam. Hatta iki defa..
        Bi kere alışveriş yap İsmini öğren , sonra isminin anlamını öğren

İkincide fişi al ve bakarak fişe ismi ile teşekkür et Anlamını biliyormusun isminin şu şu demek çok güzel bir ismin var falan obaaa
        Twitter Adresim

Yorum

İkincide fişi al ve bakarak fişe ismi ile teşekkür et Anlamını biliyormusun isminin şu şu demek çok güzel bir ismin var falan obaaa
          Vay arkadaş...Yaklaşıma gel...75 sefer denesem aklıma gelmez...Yok aga bu da yetenek işi
          21.12.2009 Unutmayacağız...
          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
          Cemil Usta
          Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Ne masraflı kızmış arkadaş.. Güzel fikir Ahmet.. Hoşuma gitti.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Vay arkadaş...Yaklaşıma gel...75 sefer denesem aklıma gelmez...Yok aga bu da yetenek işi
              Yok yaa Genelde kasiyerlere hep ismi ile teşekkür ederim de yoksa kemm kümm
              Twitter Adresim

Yorum

Ne masraflı kızmış arkadaş.. Güzel fikir Ahmet.. Hoşuma gitti.
                Arkadaş sen de git köşede gitar çalan falan kızlara aşık ol kasiyere aşık oluyorsun

İşe yararsa ne mutlu
                Twitter Adresim

Yorum

Allah senin iyiliğini versin Ahmet, nerden geldi aklına.

Yorum

• Abi kız da o kadar masum bakıyorki insanın içi gidiyor be. Cidden öyle. Hanım hanımcık bir duruşu var.

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Allah senin iyiliğini versin Ahmet, nerden geldi aklına.
                      Utandım ablaa
                      Öyle birden geldi işte

İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abi kız da o kadar masum bakıyorki insanın içi gidiyor be. Cidden öyle. Hanım hanımcık bir duruşu var.
                      Allah yardımcın olsun valla yaa

Şu hatunlar beğenmez bizi bir de , ne kadar duygusalız
                      Twitter Adresim

Yorum

• Dizi senaryosu olur bundan. Gecenin bu saatinde burada tuttu beni. Devamını merakla bekliyorum ve başarılar diliyorum Gökhan inşallah olur diyelim.
                        "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

Abi kız da o kadar masum bakıyorki insanın içi gidiyor be. Cidden öyle. Hanım hanımcık bir duruşu var.
                          Eyvahlar olsun...Gökhan kardeşim geçmiş olsun..Biz bu saatten sonra ne anlatırsak anlatalım...Olan olmuş...Çok masum bakıyor evresine direk gelmiş beyler
                          21.12.2009 Unutmayacağız...
                          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                          Cemil Usta
                          Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• İlk olarak agahozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Dizi senaryosu olur bundan. Gecenin bu saatinde burada tuttu beni. Devamını merakla bekliyorum ve başarılar diliyorum Gökhan inşallah olur diyelim.
                            Gördünmü Ahmet reytingler süper.. İnşallah olur..
                            İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Eyvahlar olsun...Gökhan kardeşim geçmiş olsun..Biz bu saatten sonra ne anlatırsak anlatalım...Olan olmuş...Çok masum bakıyor evresine direk gelmiş beyler
                            ççç.............

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sözlüklerde bir laf vardır .

@Beyler adam aşık

Cidden Mustafa doğru diyo , bunlar çıkıyorsa ağızdan taktik de boş , başka bir şey de

Sana aşık olmayan ölssüün deyip , 3 .bölümü heyecanla bekliyorum

Haydi Gökhan , Mustafa ve diğerleri iyi geceler
                              Twitter Adresim

Yorum

• Şu başlığa ''Mutlu Son'' cümlesini yazmak istiyorum.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X