İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
.....
İlk olarak esra61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleömer bu kız sana bu soruyu soruyorsa eğer sana karşı bişiler hissediyo demektir.hiç bir kız boşyere kalbindeki kim diye sormazİlk olarak Mirva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖmer; çok bağlanmak iyi olmuyor bazenArkadaşlara da diğerine de
Ama esra61'e katılıyorum
Sen ilgilenip ilgilenip korkunca geri duruyorsun o da emin olmaya çalışıyor sanki. Bir şeyler hissetmese takmazdı hayatında kim var,ona niye söylemiyorsun diye.İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖmer bakma sen kızlara , emin olmadıkça açılma
Hatta kız mesaj atmadan , mesaj falan atma .İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer insanda ego vardır , bazısında az bazısında çok .
Ama herkesin sevilmek hoşuna gider , çoğu insan herkesin kalbindeki ben olayım ister.
Ondan dolayı Ömer'in kalbimdeki sensin cevabı kızın havasını arttırmaktan başka bir şey yapmayacaktır .İlk olarak Ömer TOPAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesöyle ömer söyle...Dil yarası şarkısını bilirmisin orhan babanın...söylemeyipte sonradan pişman olmaktansa her şeyi söyle için rahat olsun...
Bu arada bir kızı bin kişi ister bir kişi alır..o bir kişide akıllı olursa canı gönülden sever ve hissettirirse kazanan o olur...Adam gibi seviceksen dur arkasında he yok ben ileriyi düşünmedim bi olsun bu iş bakarız diyorsan çekil git kızın hayatından engel olma..Tavsiyedir yanlış algılama ha
Abilerim ablalarım kardeşlerim,
Biraz önce üniversiteden beraber çıktık ikimiz birlikte onun evinin oraya gittik ben kızı eve bıraktım. Derste de birlikteyiz zaten.
Ama işin aslı dışardan göründüğü gibi değil. Kızın birisiyle ilişkisi var galiba. O kadar mesajlaştık kız benim onu sevdiğimi biliyor büyük ihtimalle. Yahu bunu bilipte ümit vermeyecekse neden halen daha benimle konuşuyor mesaj atıyor.
Memleketinden geldi bugün gittim bunu otokardan aldım eşyaları ağır diye.
Demem o ki karşındaki insan seni seviyor sende onu biliyorsan ne yaparsın ?
Bu soruyu kız kardeşlerime ve ablalarıma sormak istiyorum.
Kız bariz onu sevdiğimi biliyor ve onun ilişkide olduğu birisi var soyadı aynı olan galiba. Dedelerden akraba.
Ben bu kızla ileriye dönük düşünürüm ama bu şekilde sap gibi ortada kalıyorum. Ne yapmam lazım bi yardım edin gözünüzü seveyim...En son Misafir tarafından düzenlendi; 11.10.2010, 20:43.
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbilerim ablalarım kardeşlerim,
Biraz önce üniversiteden beraber çıktık ikimiz birlikte onun evinin oraya gittik ben kızı eve bıraktım. Derste de birlikteyiz zaten.
Ama işin aslı dışardan göründüğü gibi değil. Kızın birisiyle ilişkisi var galiba. O kadar mesajlaştık kız benim onu sevdiğimi biliyor büyük ihtimalle. Yahu bunu bilipte ümit vermeyecekse neden halen daha benimle konuşuyor mesaj atıyor.
Kız bariz onu sevdiğimi biliyor ve onun ilişkide olduğu birisi var soyadı aynı olan galiba. Dedelerden akraba.
Ben bu kızla ileriye dönük düşünürüm ama bu şekilde sap gibi ortada kalıyorum. Ne yapmam lazım bi yardım edin gözünüzü seveyim...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbilerim ablalarım kardeşlerim,
Ben bu kızla ileriye dönük düşünürüm ama bu şekilde sap gibi ortada kalıyorum. Ne yapmam lazım bi yardım edin gözünüzü seveyim...
Senaryoyu çevirelim.Kız senden atak bekliyor diyelim.Ve söyledin.Bende senden hoşlanıyorum.Ne zaman söyleyeceksin diye, artık patlıcaktım beklemekten
- Alıntı
Yorum
-
"Kadınlar Ne İster"deki Marshal gibi olmayı çok istiyorum. Ancak belki o zaman fikir sahibi olacağız onlar hakkında.
Yahu insan iki kelimelik mesaj için yirmi dakika bekletilir mi ya.
Ömer kardeşim Allah sana ve tüm erkeklere sabır versin, söyleyebileceğim tek şey bu maalesef.En son Oruç tarafından düzenlendi; 11.10.2010, 23:06.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökhan ben sana taktik vereceğim merak etmeDiyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
- Alıntı
Yorum
-
KUTADGU
İlk olarak iskenderunlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim kız Galatasaray lı ne olcak peki
Bu kadar basit.
Sevenleri ayırmayalım yahu.
Şaka yaptıydık.
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlatılacak çok şey var.
Gökhan ile aynı saatlere gelmesin dizi saati , seçim yapmak zorunda kalmayalım
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlat genç
Gökhan ile aynı saatlere gelmesin dizi saati , seçim yapmak zorunda kalmayalımteκ κardeş dгogнeda uпiтed
- Alıntı
Yorum
-
.....
İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİleriye dönük düşünme .İlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖmer, bu kızlarda genetik bir yapı olabilir.Kızlar sevildiğini bilip karşı taraftan hep duymak isterler.Ama kalkıp sende gönlü yoksa da diyeceği şudur: aaa Ömer çok şaşırdım.Ben sana arkadaş gözüyle bakıyordum hep.Hiç düşünmemiştim,aklımın ucundan bile geçmemişti.
Senaryoyu çevirelim.Kız senden atak bekliyor diyelim.Ve söyledin.Bende senden hoşlanıyorum.Ne zaman söyleyeceksin diye, artık patlıcaktım beklemektenİlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Kadınlar Ne İster"deki Marshal gibi olmayı çok istiyorum. Ancak belki o zaman fikir sahibi olacağız onlar hakkında.
Yahu insan iki kelimelik mesaj için yirmi dakika bekletilir mi ya.
Ömer kardeşim Allah sana ve tüm erkeklere sabır versin, söyleyebileceğim tek şey bu maalesef.
Benim ümidim kalmadı desem yeridir bu kız bunla ilişkide büyük ihtimalle.
Tanışma organizasyonu vardı gelecen mi dedim yok dedi sonra bende sevmiyorum öyle ortamları dedim , o da bana uşağın ismini söyleyerek o da sevmiyor o yüzden gitmiyorum bende dedi.
Tamam bu saatten sonra sevgi gözüyle bakmak bize yakışmaz. Arkadaşımdır...
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDediği uşak Afkanistanda askerlik yapıyormuş.Yaşıda 24.
Benim ümidim kalmadı desem yeridir bu kız bunla ilişkide büyük ihtimalle.
Tanışma organizasyonu vardı gelecen mi dedim yok dedi sonra bende sevmiyorum öyle ortamları dedim , o da bana uşağın ismini söyleyerek o da sevmiyor o yüzden gitmiyorum bende dedi.
Tamam bu saatten sonra sevgi gözüyle bakmak bize yakışmaz. Arkadaşımdır...
Aldırma
- Alıntı
Yorum
Yorum