Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kız bana kalbindeki kim diye soruyo ya , söylemeyince de güvenmiyor musun bana diyo.

Şimdi kalbimdeki sensin dersem filim orda kopar gider ama
    ah bu kızlar ahh
    Dayan, sabır gerek, yolumuz uzun...

Nam-ı Diğer: madman

Yorum

• BeyLer
      Bizler Kadınlar Tarafından Büyütülmüş Bir Erkek Nesliyiz, O Yüzden Başka Bir Kadının Aradığımız Şey Olduğunu Sanmıyorum..

Kadınlara İnanabilirsiniz Ama Güvenmeyin…Çünkü Bizi Kadınlar Yetiştirdi. Bu Sebeple Onların Önüne Geçemezsiniz.Onlara Sonuna Kadar İnanabilirsiniz Ama Kadınlara Güvenemezsiniz. İnanmak ve Güvenmek Arasındaki Çizgiyi Bilmek Gerekir.Onlar Sizi Doğuran,Besleyen ve Büyütüp Bir Başkasına Teslim Edenlerdir.

Fight Club / TyLer Durden
      ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
      Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

Kız bana kalbindeki kim diye soruyo ya , söylemeyince de güvenmiyor musun bana diyo.

ömer bu kız sana bu soruyu soruyorsa eğer sana karşı bişiler hissediyo demektir.hiç bir kız boşyere kalbindeki kim diye sormaz

Yorum

• Ömer; çok bağlanmak iyi olmuyor bazen Arkadaşlara da diğerine de Ama esra61'e katılıyorum
          Sen ilgilenip ilgilenip korkunca geri duruyorsun o da emin olmaya çalışıyor sanki. Bir şeyler hissetmese takmazdı hayatında kim var,ona niye söylemiyorsun diye.
          En son Mirva tarafından düzenlendi; 10.10.2010, 17:37.
          # 10 Umut Bulut !

Yorum

• İlk olarak esra61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ömer bu kız sana bu soruyu soruyorsa eğer sana karşı bişiler hissediyo demektir.hiç bir kız boşyere kalbindeki kim diye sormaz
            ... Her tanıdığım kız sormuştur bu soruyu

Hepsi bana aşık yani ççç
            Twitter Adresim

Yorum

• Ömer bakma sen kızlara , emin olmadıkça açılma

Hatta kız mesaj atmadan , mesaj falan atma .
              Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ... Her tanıdığım kız sormuştur bu soruyu

Hepsi bana aşık yani ççç

Olabilir

Ama umut verici konuşup sorduğuna göre öyledir ya.
                # 10 Umut Bulut !

Yorum

• İlk olarak Mirva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Olabilir

Ama umut verici konuşup sorduğuna göre öyledir ya.
                  Her insanda ego vardır , bazısında az bazısında çok .

Ama herkesin sevilmek hoşuna gider , çoğu insan herkesin kalbindeki ben olayım ister.

Ondan dolayı Ömer'in kalbimdeki sensin cevabı kızın havasını arttırmaktan başka bir şey yapmayacaktır .
                  Twitter Adresim

Yorum

• Hmm.. Orasını bilemiycem. Kızın niyetine kalmış bir şey Doğrudur.
                    # 10 Umut Bulut !

Yorum

• 4 yıl beraber olduk ayrıldık başkasıyla beraber. hala sen benim ilkimsin arkadaş olarak kalalım laflarından nefret ediyorum..Yahu ben senle 4 sene beraber olmuşum yaşanabilecek bir çok şey yaşamışım olamam arkadaş falan eger sen olabileceğimize inanıyorsan o zaman da beni aslında hiç sevmediğini düşünürüm..Karışık şeyler işte rahatım en azından kandırıyorumkendimi.. zaten şubatta çekip gidiyorum buralardan..Dayan Murat..

Yorum

söyle ömer söyle...Dil yarası şarkısını bilirmisin orhan babanın...söylemeyipte sonradan pişman olmaktansa her şeyi söyle için rahat olsun...

Bu arada bir kızı bin kişi ister bir kişi alır..o bir kişide akıllı olursa canı gönülden sever ve hissettirirse kazanan o olur...Adam gibi seviceksen dur arkasında he yok ben ileriyi düşünmedim bi olsun bu iş bakarız diyorsan çekil git kızın hayatından engel olma..Tavsiyedir yanlış algılama ha
                        volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sevgili günlük, ççç Neyse bırakalım sululuğu..

Bugün ikinci kez markete gitmeyi düşünüyordum. Aynı zamanda kızı ikinci görüşüm olacaktı. Kafama koydum bugün bu kızla tanışıcaktım. Ama ya bugün çalışmıyorsa diye tereddüt içerisindeydim. Ve de bu kadar hızlı davranmalımıyım diye kendimi sorguluyordum. Sonuçta İlk kez gördüğün biriyle tanışmak(gerçi benim ikinci olacaktı), bir kaç defa gördüğün niyetini az çok belli ettiğin biriyle tanışmaktan zordur. Tanışmak istemeyebilir. Yinede kararımı verdim ve markete gittim..

Markete girdim ucuzlukta bazı ürünler vardı sevdiğim ürünler aldım hemen elime kızın bulunduğu kasanın önüne doğru gittim. Baktım kız orda.. Hemde tek başına.

Tamam dedim fırsat bu fırsat git tanış.. Ama bu seferde cesaret edemedim. İlk kez böyle olduğumu hissettim. Ne oluyor bana ya diye sordum kendime. Neyse cesaretimi toplamak için kasanın birkaç metre önünde reyonlar var tabi poşet çay reyonları onlara bakayım dedim hemde cesaret toplayayım.

Cesaretimi topladım ama kasa bu seferde hep dolu. Ya müşteriler var ya da orda çalışan bazı görevliler. Tabi ben yine kızı arada tabiri caizse kesiyorum.. O da az çok niyetimi iyice anladı gibi ben öyle düşünüyorum. Yani tanışmak için değilde hoşlandığımı anladı kız. Neyse dön dolaş yine kasa önü sürekli dolu. İçerde sürekli dolanmaktan görevliler yanlış anlayacak artık tip tip bakıyorlar elimdeki malzemelerle gittim kasa başına. Verdim elimdekileri hesabı kesti çıktım dışarı gittim..

Bakalım bir daha ki markete gidişimde ne olacak.
                          "Market" yeni bölümüyle yarın akşam BMN'de.

Valla bir solukta okudum. Hem de ilkin senin mesajını aradım başlığa girer girmez. Hayırlısı olsun tekrar.
                          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• @Gökhan Kan

Merakla bekliyoruz bu işin sonu ne olacak diye. Ha gayret kardeşim
                            Her Asker Kısa Dönem olamaz :)

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              "Market" yeni bölümüyle yarın akşam BMN'de.

Valla bir solukta okudum. Hem de ilkin senin mesajını aradım başlığa girer girmez. Hayırlısı olsun tekrar.
                              İlk olarak AtalaY_BuğrA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              @Gökhan Kan

Merakla bekliyoruz bu işin sonu ne olacak diye. Ha gayret kardeşim
                              Bu iş olmazsa bende bir yıkım olabilir. Her yerde kızı görüyorum sanki.
                              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Gökhan , Yaprak Dökümü gibi milleti oyalama aynı şeylerle ...

Ezel gibi atraktif olsun , her bölümde farklı bir olay görmek istiyoruz
                                Twitter Adresim

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X