Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gökhan bu aşk senin cebini kurutacak gibi.
    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Abi kız da o kadar masum bakıyorki insanın içi gidiyor be. Cidden öyle. Hanım hanımcık bir duruşu var.
      Geçmiş olsun ççç

Bence tükanda böle işler tehlikeli rezil olma durumuda var gökhan öyle kedi gibi masum bakar ama kafasında kırk tilki dolaşır onların sana ters bişey söyler rezil olursun (sakın olmam deme oluyosun aga)
      Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• İlk şart,

Trabzonsporlu olacak.

En önemli şart.

Yorum

• Bu market hikayesi bana çok tanıdık geliyor

Ama o dizi yayından kaldırılmıştı herhalde
          En son Serdar Ersoy tarafından düzenlendi; 11.10.2010, 11:09.
          Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
          #20 COLMAN

Yorum

• Konu gitgide heyecanlı hale geliyor.

Ahmet sanki yılların tecrübesi gibi konuşuyor, bravo.

Gökhan, çok masum bakıyor durumuna gelmişsen, sende işlem tamamdır. Ama kız senden hoşlansa bile bunu illa ki söyleyeceksin, yetmiyor senin bakışların, hareketlerin. Kadın kısmısı işte.
            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Sunay Akın'ın bir röportajından ;

"Ben jeomorfoloji okudum. En büyük özlemim, Cousteau Enstitüsü’ne gidip orada çalışmalar yapmaktı. Bu olanak da önüme geldi üniversitedeyken. Fakat gitmedim. Hayat gitme deyince, gitmeyeceksin. Çok başka birinin, bir genç kızın peşinden gittim. Baktım ki en büyük okyanus aşk. "

Yorum

• Kumar gibi işte bir anda kazanıp zengin olabilirsin ama kaybettiğinde bitersin bir kural daha var devamlı oynamak zorundasın
                Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Herşey tamamda..

Sabah sabah başka işiniz gücünüz yokmu..
                  Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu market hikayesi bana çok tanıdık geliyor

Ama o dizi yayından kaldırılmıştı herhalde
                    Serdar bilmediğin de yok.

Yorum

• Selam Aşık abilerim, kardeşlerim.. Cem abiden sonra baya bi Fire vereceğiz gibi.. Hayırlısı Olsun.

Yorum

• İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Geçmiş olsun ççç

Bence tükanda böle işler tehlikeli rezil olma durumuda var gökhan öyle kedi gibi masum bakar ama kafasında kırk tilki dolaşır onların sana ters bişey söyler rezil olursun (sakın olmam deme oluyosun aga)
                        Markette zor valla. Dışarda yakalasam çok iyi olacak.
                        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Diziye 1 hafta ara. Îşim çıktı Înegöldeyim.
                          Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Bu hafta tekrarını izleriz artık Bakarsın yeni diziler girer vizyona belli mi olur
                            "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• İlk olarak agahozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu hafta tekrarını izleriz artık Bakarsın yeni diziler girer vizyona belli mi olur
                              Aha da...Salgın hastalık misali..Virüzlü o sular içmeyin oları
                              21.12.2009 Unutmayacağız...
                              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                              Cemil Usta
                              Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aha da...Salgın hastalık misali..Virüzlü o sular içmeyin oları

()...........................
                                Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X