Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Seni bir kez daha görüp, kaçamak bakışlarla benden kaçırdığın gözlerinin içine bakıp, içindeki sevgiyle içimi ısıtmak için neler vermezdim. Benim ki hayal işte. Başkasının olmadan gözlerinin içine bakma hayali…

*

Göz göze geliyoruz. O an gözlerimdeki sevgi sana içimdekileri anlatıyor. Nasıl da parlıyorlar görebiliyor musun gözlerini bir daha görebilmenin neşesiyle? Ya da dur belki de gözlerimdeki hüznü görüyorsun. Evet evet hüznü görüyorsun. İçin burkuluyor, acıyorsun bana. Belli mi olur belki de bu hüzün sana bir çok şey anlatır. Yeniden kalbin sevgiyle dolar. Bana karşı olan bir sevgiyle.

Biliyorum geçmişte bu sevgiyi alamamıştım. Gözlerinin anlatmak istediklerini anlayamamıştım. Ama olsun sen bunları bir kez olsun düşünme, sadece gözlerimin ve gözlerinin konuşmasına izin ver. Bakarsın bizim anlatamadıklarımızı anlatırlar…

İşte işte.. Sen de hissediyor musun kalplerimiz delicesine çarpmaya başladılar. Delicesine hiç durmadan birbirlerine itiraflarını haykırıyorlar. Birbirlerine olan sevgilerinin bitmediklerini, birbirlerini unutmadıklarını, hep bu anı beklediklerini anlatıyorlar... “Küt küt seni çok seviyorum… Küt küt ben de seni çok seviyorum bir daha beni bırakma” İşte bunu da söylediler sen de duydun dimi? Kalplerimizdeki sevgi tüm vücudumuzu sarar şimdi.

O da ne! Eller.. ellerimiz bir araya geliyor. İnanabiliyor musun ellerimiz de birbirlerini özlemiş. Kim bilir yeniden bir araya gelebilmek için ne kadar beklemişler. Cefakarca bunca yıl vücuda hizmet ettikleri halde birbirlerini hiç unutmamışlar. Hatta hatalar yapmalarını sebebi de hep birbirlerine kenetlendikleri günleri anımsayıp o günleri yaşıyor gibi hissetmeleriymiş. “Nerden biliyorsun diye” sorma ben hissederim.

İnanıyordum yeniden bir araya geleceğimize. Kalplerimizin yeniden birbirleri için çarpacağına, gözlerimizin yeniden hiç ayırmaksızın birbirlerine bakacağına, ellerimizin sımsıkı kenetleneceğine…

Yalnız bir terslik olmaya başladı. Sanki ayaklarımız oradan ayrılmak için çabalıyor gibi. Neden böyle oldu ki? Ne güzel her şey çok iyi gidiyordu. Hayır, olamaz beyinlerimiz devreye girdi. Tüm vücudu acı duygusuyla sarmaya başladı. Yeniden sorun çıkıp ayrılacağımızı düşünüyor. Bu yüzden böyle yaptı.

Nasıl böyle bir şey düşünür? Daha yeni bir araya gelmiştik. Bu özlemi, bu hasreti, bu sılayı hangi büyük sorun ayırabilirdi ki? Oldu mu şimdi beyinlerimizin devreye girmesi? Oldu mu? Beynimiz bir kez daha gözlerimizin, kalbimizin, ellerimizin bu acıyı bir kez daha kaldıramayacağını düşünmedi mi?

Ama dur, bu hayalimdeki beynim değilmiş ki. Şu an ki ben devreye girmiş. Yine kaldıramadı senle ilgili bir hayali. Hayali bile kaldıramıyorsa, bunlar bir gün gerçekleşirse ne yapar Allah bilir…

Şunu anladım seninle hayallerimde bile yaşamak beni mutlu ediyor, içimi sevgiyle dolduruyor. Kendime gelince burukluk, acı hissetsem de o sevgi dolu saniyelere değer…

SDanışmaz
    En son SDanışmaz tarafından düzenlendi; 09.09.2010, 14:31.
    www.twitter.com/SDanismaz
    Gugudali..
    Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak Emrullah Düzenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu konu başlığının yaş ortalaması 20 galiba. Kendimi yabancı gibi hissettim. Neyse ben başka yerlere takılayım.

Bu arada aşktan korkmayın. Aşk hakikaten güzel bir şey. İçinde acı olmazsa tadı olmuyor, acı illaki olacak. O zaman aşk olmuyor zaten. Önemli olan dengeyi tutturmak, akıl melekelerini yitirmemek.

Birde şunu unutmamak lazım. Kimseye haddinden fazla değer vermemek lazım. 20'li yaşlarda ne yapın ne edin kesinlikle evliliği düşünmeyin. Yaşınız hele bir 25-30 olsun ondan sonra düşünün. Çünkü insan hayatı 25'inden sonra daha iyi tanımlayabiliyor. 20'li yaşlarda kafanızda oluşan düşüncelere çok güvenmeyin, çok yanıltıcı olabiliyor.

Sağlıklı bir ilişki, evlilik düşünüyorsanız "görücü usulü" nü tercih edin. Çok çağ dışı diyorsunuz değilmi? Evet aynen bende öyle diyordum 20'li yaşlarda, ama gün geçtikçe doğru yolu bulabiliyorsunuz. Bırakın ananız seçsin. Analar yanlış tercih yapmaz, onlar çok tecrübeli bu konularda. Hem anan-baban flörtle mi evlendi sanki. Görücü usulüyle evlendi muhtemelen. Ama 30-40 senedir mutlu mutlu yaşıyorlar. Enteresan değil mi? Eskiden sevdaluklar yaylalarda, dağlarda olurdi, şimdiki sevdaluklar tiskolarda, barlarda oluyi. Yaylalarda, dağlarda olan sevdaluklar yürekten oluyidi, tiskolarda barlarda olan sevdaluklar ise hep direkten döneyi piliyisunuz. O yüzden siz siz olun yaylalara dağlara sevdaluk edun, tiskolara barlara sevdaluk ettunuz mi da dağa kaldurun ki yürekten bir sevdaluk olsun. Neyse bir maniyle bitireyim;

Ee yaylalar yaylalar
      Çimen bağladunuz mi
      Gideyirum askere
      Kizlar ağladunuz mi.
      Genel olarak katılıyorum

Ama yine de görücü usulü ile evlilik bana göre bi şey değil gibi

Yorum

• şu kızları anlamak nekadar zor arkadas herseye alınıyorlar bundan sonra wcye bıle gıdemıcem
        Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hey gidi Karadeniz doldi da taşamadu,

Etmiyelum sevdaluk edenler yaşamadi..

Etmeyenler kazık çaktı dimi
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Etmeyenler kazık çaktı dimi
            Etmeyenler çok karlı ya

Yorum

• ınsan sınırıne yenılıp sevdıgı bırını kırınca cok kotu oluyor bıde kendını bıdaha hıc affettıremeyecegı zaman gercekten cok kotu bı hıs olusuyor ıcımde...
              gece gece sacmaladım kusura bakmayın
              Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• ne zormuş birisini sevmek...

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ne zormuş birisini sevmek...

Bir düşünür demiş ki ;

"Dogru olan zordur zordur anladım
                  Zoru basarmaktır dogruluk"

Sevecek birini bulamamak daha zor gibi

Yorum

• ''çok sevenin aklı camdan,sevmeyi bilemeyenin aklı yardan olmasın''demiş şair
                    ...

Yorum

• İlk olarak Adem ERTUĞRAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ''çok sevenin aklı camdan,sevmeyi bilemeyenin aklı yardan olmasın''demiş şair

Bu başlık bana ağır geldi Ben çıkıyim burdan 3-5 sene sonra tekrar girerim

Yorum

• Sevgi mi ? O da ne demek

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ne zormuş birisini sevmek...
                          zor olan sevmek degıl zor olan sevgıye yakısır bırını bulmak
                          Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tek gecelik ilişkiler yer zaman durumuna bağlı.

Eğer bir ilişkin var ise asla ve asla yapmamalısın Dursun.

Ama bekar adamsan çıkmışsan eğlenmeye gidersin bar'a takılırsın vs. tanışırsın biriyle kanın ısınır eğlenirsin o akşam beraber bunlar olağan şeyler günümüzde yaşanan şeyler olabilir.

Dikkatli olmak koşulu ile tek gecelik ilişkilerin bir sakıncasını görmüyorum.

Not : Kalınlaştırdığım yeri tek gecelik ilişki derken bu anlamda diyorum diye kalınlaştırdım yanlış anlaşılma olmasın sonra
                            Hiç yanlış anlamadım Serdar merak etme.
                            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Mucahid Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Al işte yılın sözü

Duvarlara afiş şeklinde astırmayı düşünüyorum bunu

Yorum

• İlk olarak Mucahid Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                en zoruda o...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X