Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gökhan , Yaprak Dökümü gibi milleti oyalama aynı şeylerle ...

Ezel gibi atraktif olsun , her bölümde farklı bir olay görmek istiyoruz
    Sana ne oğlum dizi tuttu izleniyor.
    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sana ne oğlum dizi tuttu izleniyor.
      Yani ne bileyim , konuk oyuncu falan al Başka kasiyer falan
      Twitter Adresim

Yorum

Yani ne bileyim , konuk oyuncu falan al Başka kasiyer falan
        Ya Ahmet o değilde bu kız Pazar günüde çalışıyor. Bu kızın boş günü ne zaman. Hergün çalışıyor heralde. Ben bunu nasıl görücem.

Sanki oldu da neyi düşünüyorum arkadaş..

Yorum

Ya Ahmet o değilde bu kız Pazar günüde çalışıyor. Bu kızın boş günü ne zaman. Hergün çalışıyor heralde. Ben bunu nasıl görücem.

Gökhan bir an önce tanışmalısın..İşin oluru yoksa boşu boşuna kendini şartlandırmazsın Konuştukça, bahsettikçe büyür böyle şeyler..Vakit kaybetmemek lazım
          21.12.2009 Unutmayacağız...
          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
          Cemil Usta
          Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gökhan bir an önce tanışmalısın..İşin oluru yoksa boşu boşuna kendini şartlandırmazsın Konuştukça, bahsettikçe büyür böyle şeyler..Vakit kaybetmemek lazım
            Valla çok haklısın Mustafa. İçimde büyütüyorum yavaş yavaş duyguları. Kötü sonuçta travmaya girmemek için bir ana önce tanışmak lazım.

Yorum

Aynen böyle git direk Konuş Fazla zaman geçmeden de açıl,Gerçi bu sefer de havalara girme ihtimali yüksek...

Yine de uzaktan uzaktan sevginin büyümesi yerine olmucaksa Bitmesi daha iyi..

Yorum

Valla çok haklısın Mustafa. İçimde büyütüyorum yavaş yavaş duyguları. Kötü sonuçta travmaya girmemek için bir ana önce tanışmak lazım.
                Tecrübeyle sabit..Birilerine bahsettikten sonra özellikle, artık o kızı kabullenmiş oluyorsun kendince...

Esasında bu tip durumlarda pek taktik falan bilmem ama gidip direk merhaba ben geldim yapma...Biraz daha estetik bir şeyler bul, ama fazla uzatma bu uzaktan bakışmaları...Git konuş...Nasip kısmet bu işler
                21.12.2009 Unutmayacağız...
                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                Cemil Usta
                Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Aşk böyle bişey işte.

Yıllar sonra içimde yeniden bir kıpırdama oldu.

Yorum

Tecrübeyle sabit..Birilerine bahsettikten sonra özellikle, artık o kızı kabullenmiş oluyorsun kendince...

Esasında bu tip durumlarda pek taktik falan bilmem ama gidip direk merhaba ben geldim yapma...Biraz daha estetik bir şeyler bul, ama fazla uzatma bu uzaktan bakışmaları...Git konuş...Nasip kısmet bu işler
                    Harbiden öyle. Direk gidip ailesinden isteyecek duruma geliyor insan.

Yorum

Aga sen geç kaldıkça madden de maneviyen de zarar sana madem kızda baktı ki rahatsız olsa belli ederdi .

Bence aldığın fişde kasiyerin ismi yazar.

İsmi ile teşekkür et ve tepkisini ölç
                      Twitter Adresim

Yorum

Aga sen geç kaldıkça madden de maneviyen de zarar sana madem kızda baktı ki rahatsız olsa belli ederdi .

Bence aldığın fişde kasiyerin ismi yazar.

İsmi ile teşekkür et ve tepkisini ölç
                        Fişi almadım la ben.

Yorum

Fişi almadım la ben.
                          Tüh

Fişde sol altta 005/004/Fatma gibi bir şey yazar

Kasiyer sürekli o ise aynı yerde ismi ile hitap etmiş olursun yoksa ismini öğrenirsin hem bu şekilde muhabbet de etmiş olursun
                          Twitter Adresim

Yorum

• ''Real Madrid mi Barcelona mı?'' diye sor önce.
                            Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ''Real Madrid mi Barcelona mı?'' diye sor önce.
                              Realli ise zaten senindir , Şayet Barcalı ise zaten hiç senin olmamıştır .
                              Twitter Adresim

Yorum

Tüh

Fişde sol altta 005/004/Fatma gibi bir şey yazar

Kasiyer sürekli o ise aynı yerde ismi ile hitap etmiş olursun yoksa ismini öğrenirsin hem bu şekilde muhabbet de etmiş olursun
                                İyi fikirmiş ha. Hiç fişte isim dikkatimi çekmedi. Şimdi bir daha mı alış veriş yapıcam. Hatta iki defa..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X