Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• BMN İzmir bu başlığa bundan sonra uğramayanı Eros Öpsün. Neşe getirdiniz başlığa
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak ırmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaşlar ya boşverelim ilişkileri...Aşk güzel şey tabiki ama ömrümüzün en güzel yıllarını birine bağlanıp mı tüketeceğiz?

Sana şiddetle katılıyorum arkadaşım..

Kafa rahat, hayat güzel, ne yapıyon niye yapıyon bilmem ne tripler falan hiç birşey yok....

Ne güzel yaaa...
      Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
      **Latocan**

Yorum

• İlk olarak lato95 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kafa rahat, hayat güzel, ne yapıyon niye yapıyon bilmem ne tripler falan hiç birşey yok....

Ne güzel yaaa...

Kesinlikle Latocan
        bıdık
        -Kutadguye-

Yorum

Ne güzel yaaa...
          Bende sana katılıyorum

Arkadaşlarımla vakit geçirmek daha eğlenceli

Ne zaman ne istiyorsam onu yapıyorum karışan görüşen yok

Telefon zırt pırt çalmıyor en güzeli aga

Ama arada bi boşluk oluyor da sonra geçiyor ççç
          Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
          #20 COLMAN

Yorum

• - Emirhan,

Çıkma teklifi nedir? İpe sapa gelmez bir içgüdünün ya da törpülenmemiş bir doyumsuzluğun karşıdaki kişiye değişik mozaikler içerisinde servis edilmesi gibi saçma bir şey.

Hayatında A kişisi olan birisi; A kişisi ile çıkıyorum mu demeli? Yoksa A kişisi ile birlikteyim mi demeli? Ya da benim gibi gizlemeli mi?

Aşk teğet geçmeli bünyelere, yaşanılası çok şey var.
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Sanırım hiç "benimle çıkar mısın" diyen biriyle bir ilişkiye başlamadım...Aman tanrım yoksa kimseyle çıkmadım mı ben
              bıdık
              -Kutadguye-

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                - Emirhan,

Çıkma teklifi nedir? İpe sapa gelmez bir içgüdünün ya da törpülenmemiş bir doyumsuzluğun karşıdaki kişiye değişik mozaikler içerisinde servis edilmesi gibi saçma bir şey.

Hayatında A kişisi olan birisi; A kişisi ile çıkıyorum mu demeli? Yoksa A kişisi ile birlikteyim mi demeli? Ya da benim gibi gizlemeli mi?

Aşk teğet geçmeli bünyelere, yaşanılası çok şey var.
                İlhan o nasıl bir cümledir öyle... Tüm devrelerim yandı okurken

Aslında aşık olduğumuzu değil aşk'ı kendisini mi seviyoruz ne ?
                **Latocan**

Yorum

• Aşkı sevmek...İlginç ve mantıklı...Kalbin kıpırdaması,heyecan,miğde bulantısı...(Bunları çok kahve içince çarpıntım geldiğinde de yaşıyorum)
                  bıdık
                  -Kutadguye-

Yorum

Sanırım hiç "benimle çıkar mısın" diyen biriyle bir ilişkiye başlamadım...Aman tanrım yoksa kimseyle çıkmadım mı ben
                    benimle çıkar mısın diyen biri var mıdır acep

tanışıp, ensesine şaplak atmayı isterdim
                    Hadi eyvallah..

Yorum

İlhan o nasıl bir cümledir öyle... Tüm devrelerim yandı okurken

Aslında aşık olduğumuzu değil aşk'ı kendisini mi seviyoruz ne ?
                      Aşka bazen inanır bazen komik bulur bazende çok ütopik bulurum Fatih. Aşk aslında içinde arzuladığımız bir şeyleri saklayan bir kutu gibi. Anahtarını bulmak için debeleniyoruz, doğru anahtarı bulup kutuyu açtığımızda sadece "arzuladığımız" bir şeyi elde etmiş ve aldığımız o haz ile doymuş bir çözelti gibi çöken çökeltiler gibi dibe vuruyoruz. Adına da "aşk yarası", "aşk acısı" gibi etiketleri yapıştırıyoruz.

Cezbedici olan tek şey adı "aşk" olan her şey.

*

İçime Nietzsche kaçmış gibi hissettim kendimi.

Yeter bu kadar, Emirhan devam etsin.
                      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        benimle çıkar mısın diyen biri var mıdır acep

tanışıp, ensesine şaplak atmayı isterdim

Aaaaa,soruyorsun...bana benimle çıkar mısın diyen olmadı demiyorum farkındaysan...benimle çıkar mısın diyen kimseyle çıkmadım diyorum
                        bıdık
                        -Kutadguye-

Yorum

Aaaaa,soruyorsun...bana benimle çıkar mısın diyen olmadı demiyorum farkındaysan...benimle çıkar mısın diyen kimseyle çıkmadım diyorum
                          hemide başkentte mi?

bu memleket adam olmaz.. siyaset falan tartışmaya gerek yokmuş
                          Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hemide başkentte mi?

bu memleket adam olmaz.. siyaset falan tartışmaya gerek yokmuş

Başkentten de var Trabzondan da...Tabi canım ne gerek var siyaset konuşmaya
                            bıdık
                            -Kutadguye-

Yorum

Geçen karambolde uşaklar okey oynarken demedimmi sana "kalk kız çıkalım az dolaşalım" diye...

Püüüüü !...
                              **Latocan**

Yorum

Geçen karambolde uşaklar okey oynarken demedimmi sana "kalk kız çıkalım az dolaşalım" diye...

Püüüüü !...

Aaaaa,unutmuşum Lato..Doğru ben de senin teklifini kabul ettim çıktık dışarı............ççç
                                bıdık
                                -Kutadguye-

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X