Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aşık Olmak Su İçmek gibi birşey işte.....

Kimi zaman yaramaz bir çocuk gibi direk sürahiden içersin, kimi zamanda bütün kurallarına uyarak kristal bir bardakta,

Sağ elinle,yudum yudum,tadına vara vara,oturarak,besmele çekerek.

Kimi zaman ise direk sürahiden,hiç nefes kesmeden,iki elinle sımsıkı sarılarak,ayakta dimdik.

Ve Bizde hep Suyu direk sürahiden içtik , ama bize hep kızdılar,kabasın dediler,sürahinin kenarında dudak izin kalıyor başkaları ne der dediler, hiç nefes kesmeden hızlı hızlı içilmez dediler, Besmele bile çekmeden başlayacak kadar mı susadın dediler.

Ve Evet Biz Susamıştık öyle susamıştık ki bir damacana su içsek susuzluğumuz gitmezdi, çünkü susamışlığımız suya değil Suyun içimizdeki şehvetineydi, Susamışlığımız Aşkaydı.

Emirhan Makul
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• boş işler bunlar

Yorum

• @ emirhan

Şapkamı çıkarıyorum
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• @ Sultan

Yapma bunu işte.

Yorum

• Sanırım sürahiyi bodoslama içme gayretiyle sırılsıklam olunuyor

Bu arada aşk çevrimdışı takılmaktır..
            21.12.2009 Unutmayacağız...
            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
            Cemil Usta
            Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu arada aşk çevrimdışı takılmaktır..
              İşte buna katılıyorum. ççç

Yorum

• Tıkla aşık ol.
                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tıkla aşık ol.
                  hakkaden oldum kim istiyek anmi yollayim istesin bana
                  [T][S]

Yorum

• Aşık olmak için önce aşkın ne olduğunu bilmek gerekir...Mükemmele, kusursuza duyulan aşkı bilmeyen anlamaz aşktan...Onunki meşk olur olsa olsa....
                    21.12.2009 Unutmayacağız...
                    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                    Cemil Usta
                    Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Mavidir sevdamın rengi
                      Aşkındır bana mutluluk veren
                      Varlığındır hayatıma anlam kazandıran
                      İçimi ısıtan senin sevgindir
                      Şehrin bütün ışıkları söndüremez gözlerindeki parıltıyı
                      İçimdeki sevda ateşin ısıtır her yanımı
                      Mutluluk senin yanında olmak,gözlerinin içine bakmakmış
                      En son Hüseyin Bağdat tarafından düzenlendi; 13.01.2010, 14:24.
                      BMN|KOCAELİ

Yorum

• Asırlık sevda

http://www.milliyet.com.tr/asirlik-s....2010/1185495/

Yorum

• aşk acısı çekenlere güzel bi yazı daha doğrusu terkedilenlere

HAYATI ISKALAMA LÜKSÜN YOK SENİN !
                          Bir aşk için yapabileceğin her şeyi yaptığına inanıyorsan ve buna rağmen hala yalnızsan, için rahat olsun. Giden zaten gitmeyi kafasına koymuştur ve yaptıkların onun dudağında hafif bir gülümseme yaratmaktan başka hiçbir işe yaramayacaktır. Sen kendini paralarken o her zaman bahaneler bulmaya hazırdır. Hani ağzınla kuş tutsan "Bu kuşun kanadı neden beyaz değil?" diye bir soruyla bile karsılaşabilirsin.. iki ucu keskin bıçaktır bu işin. Yaptıklarınla değil yapmadıklarınla yargılanırsın her zaman. Bu mahkemede hafifletici sebepler yoktur. İyi halin cezanda indirim sağlamaz. Sen, "Ama senin için şunu yaptım" derken o, "şunu yapmadın" diye cevap verecektir. Ve ne söylesen karşılığında mutlaka başka bir iddiayla karşılaşacaksındır. Üzülme, sen aşkı yaşanması gerektiği gibi yaşadın.Özledin, içtin, ağladın, güldün, şarkılar söyledin, düşündün, şiirler yazdın. "Peki o ne yaptı" deme. Herkes kendinden sorumludur aşkta. Sen aşkını doya doya yaşarken o kendine engeller koyuyorsa bu onun sorunu. Bir insan eksik yaşıyorsa, ve bu eksikliği bildiği halde tamamlamak için uğraşmıyorsa sen ne yapabilirsin ki onun için? Hayatı ıskalama lüksün yok senin. Onun varsa, bırak o lüksü sonuna kadar yaşasın.
                          NAZIM HİKMET
                          Engin.Colman.ALnznho.Serkan.Murat.

Yorum

• 1."Seni Seviyorum" : Hadi ya Çok ilginç. ee Sonra...
                            2."Seni Seviyorum" : Yeni Parola Bu mu Ben Ne Diycem Peki?
                            3."Seni Seviyorum" : Güzel... Peki Başka Çeşidin Veya Şuben Var mı?
                            4."Seni Seviyorum" : Allah Razı Olsun.
                            5."Seni Seviyorum" : Olur, Sarayım mı Burda mı Seveceksin?
                            6."Seni Seviyorum" : iyide Bunun Sosyal Güvencesi, Sigortası Falan Var mı?
                            7."Seni Seviyorum" : Net mi? Brüt mü?
                            8."Seni Seviyorum" : Ömrünü, Enerjini Daha Faydalı işler için Harcasana Canım.
                            9."Seni Seviyorum" : Elinden Başka Bir Halt Gelmez ki Zaten
                            10."Seni Seviyorum" : Teoride mi? Pratikte mi?
                            11."Seni Seviyorum" : Havalardandır, Banada Oluyor Bazen.
                            12."Seni Seviyorum" : Neden? Bende Benim Bilmediğim Birşeyler mi Gördün?
                            13."Seni Seviyorum" : Çok Hoş... Peki Başka Ne Gibi Hünerlerin Var?
                            14."Seni Seviyorum" : Üzülme, Zamanla Geçer.
                            15."Seni Seviyorum" : Anlaşıldı. Tamam...
                            16."Seni Seviyorum" : Ne güzel seninle beraber beni seven iki kişi olduk böylece
                            17."Seni Seviyorum" : Beni bu işlere karıştırma ne olur
                            18."Seni Seviyorum" : Sende senin beni sevişini seviyorum
                            19."Seni Seviyorum" : bende beni seviyorum. Ee şimdi ne olacak
                            20."Seni Seviyorum" : Hayır izin vermiyorum!
                            21."Seni Seviyorum" : Teşekkür ederim... Bu benim için büyük bir şeref... Sevgine layık olmaya çalışacağım. Büyüklerimi sevip küçüklerimi koruyacağım.
                            22."Seni Seviyorum" : Gücün bana mı yetiyor? Akranlarını sevsene!
                            23."Seni Seviyorum" : Bu neye cevap olacak, neyi çözecek peki?
                            24."Seni Seviyorum" : Sen aşmışsın, ben artık ne desem boş...
                            25."Seni Seviyorum" : Seni sevmek demek, beni görmek demek değildir.
                            26.Bu fani vücudum elbet bir gün toprak olacaktır fakat sevgin ilelebet payidar kalacaktır.
                            27."Seni Seviyorum" : Her vakit ağaç dik Türkiye çöl olmasın, güler yüzün gül yanağın solmasın, ben öleyim sana bir şey olmasın.
                            28.Yemin et...Valla mı?"
                            29.Enerjini daha faydalı şeyler için harcasana canım.
                            " 30.Elinden başka bi halt gelmez ki zaten
                            31."Seni Seviyorum" : Utanmadan bir de bunu yüzüme karşı söylüyorsun ha... Yıkıl karşımdan...
                            Engin.Colman.ALnznho.Serkan.Murat.

Yorum

• Ne demiş Soktares ;

Kesinlikle evlen! Karın iyiyse mutlu, kötüyse filozof olursun.
                              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Bu nedir ya Kiz Milletinden cektigimiz?
                                Trabzonspor
                                FC Barcelona MSV Duisburg
                                Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X