Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yok canım bişe mi deduk sende Doğru söze ne denir

Ama benden size tavsiye Emirhanın sözlerini azıcık ciddiye alın Bakın herşey daha güzel olcak ondan sonra
    Habu Sevdaluk 7 Beni
    HarekeTSirası bizimdur !
    ANS 61 DNMSZ

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gül'e Gül verilir mi Mahmut çok yanlış haraket.

Güle ; Su,güneş ve maneviyat vereceksin ki Gül büyüsün dal budak versin.
      Ama diyeceksin ki Dikenleri de büyüyecek, Eee Gül ile Çıkan Dikenine Katlanır
      "Kadınlar çiçektir ve çiçekler gübre ister." mi diyorsun?
      Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• İlk olarak Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        "Kadınlar çiçektir ve çiçekler gübre ister." mi diyorsun?
        Yok bir Gül fidan için sonbaharda ağaçtan düşen yaprakların oluşturduğu hazeller yeterlidir.
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Aşk, No. 18'e 3 sene daha katlanmaktır.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aşk, No. 18'e 3 sene daha katlanmaktır.
            Aşk, Bu Gibi Bir durumda Bile Sevdiğini Düşünmeye Çalışmaktır..
            Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aşk, Bu Gibi Bir durumda Bile Sevdiğini Düşünmeye Çalışmaktır..
              Çaresizlik Unutmak kavramının olmadığını bile bile beyin hücrelerini başka şeylere yorarak etkisini azaltmaya çalışmaktır Aşkın.

Yorum

• Evet bilen gören arkadaşlara soralım...Saat 3'ün aşk açısından özel bir önemi var mıdır? Neden bir çok duygusal şarkıda özellikle gece 3 e işaret edilir?
                21.12.2009 Unutmayacağız...
                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                Cemil Usta
                Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Evet bilen gören arkadaşlara soralım...Saat 3'ün aşk açısından özel bir önemi var mıdır? Neden bir çok duygusal şarkıda özellikle gece 3 e işaret edilir?
                  Mantık olarak yaklaşalım neden saat 3 olabilir.

Bildiğim kadarıyla Saat 3 ve 5 aralığı insanların uykuya tam daldığı saatler yani uyumayan bir insanında uykuya direnç göstermeleri gerektiği bir saat.

Hani bu yüzden şunu anlatıyor olabilir bak uyku bastırdı ama benim hiç uykum yok direniyorum gecenin bu saatinde seni düşünüyorum gibi vecizeler.
                  En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 06.12.2009, 01:49.

Yorum

Gül'e Gül verilir mi Mahmut çok yanlış haraket.

Güle ; Su,güneş ve maneviyat vereceksin ki Gül büyüsün dal budak versin.
                    Ama diyeceksin ki Dikenleri de büyüyecek, Eee Gül ile Çıkan Dikenine Katlanır
                    la yapmamadim mi bunlari saniyorsunuz neler yaptim neler
                    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      la yapmamadim mi bunlari saniyorsunuz neler yaptim neler
                      Gül bir bitki ama doğası sen değilsin demek ki bu bitkinin şimdi diyarbakırda fındık yetiştirebilir misin hayır hadi yetiştirdin diyelim, yetişse bile GDO lu olur, Eee Mahmut GDO lu Aşkla nereye kadar bak demedi deme GDO'lu Aşk işine girme Naturel Hanımlar ile desti izdivacını yap.

Yorum

• En yoğun başlık bu kim ne derse desin Geceleri herkes burada
                        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                        Ali Kemal Denizci

Yorum

• Ula Emirhan sen çok manyak bi adamsın.
                          bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• İlk olarak Selami Gürpınar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ula Emirhan sen çok manyak bi adamsın.
                            Hangimiz değiliz ki Selami

Yorum

• İlk olarak Selami Gürpınar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ula Emirhan sen çok manyak bi adamsın.
                              Selami benim gözümde kimse akilli degil ki

Yorum

Gül bir bitki ama doğası sen değilsin demek ki bu bitkinin şimdi diyarbakırda fındık yetiştirebilir misin hayır hadi yetiştirdin diyelim, yetişse bile GDO lu olur, Eee Mahmut GDO lu Aşkla nereye kadar bak demedi deme GDO'lu Aşk işine girme Naturel Hanımlar ile desti izdivacını yap.
                                Tamam Emirhan anladim Diyarbakirda findik yetismez

ben bu findigi trabzonda yetistirmek icin ne yapmam gerekiyor

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X