İlk olarak livera61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle7 Fikri hakkında ;
7 kızın arasından bir tanesine teklif edildiği zaman o bir kız diğer 6'sına bu bana teklif etti der, ve diğer kızlara temkinli olmasını söyler. Yani bu bir kız diğer 6'sını götürür sonuç olarak elde 0 kalır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEtrafından 7 tane kız belirle hepsine teklif et kesin biri kabul edecek
Hem bu yakışmaz bize
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.facebook.com/profile.php?...&id=1422661726
Mustafa artık bir ilişki içerisinde hem de ciddiHayırlı olsunn
Yeterki ONUR'suz
olmasın
aŞk!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Nihal Ayvaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVayy kardeşime bak ciddi ilişkilere giriyorHayırlı olsunn
Eyvallah .
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafa sen uyma bunlara ciddi ilişkilerin adamı ol.Habunların dediği gibi yok 7 kişiye teklif et yok 8 kişiye teklif etmekmiş uyma bunlara sen ççç
Aşkmi du nedu yaaa
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen günden güne bi kıza teklif ederdim de bu çok farklıAşkmi du nedu yaaa
Allah islah etmiş seni çççuff msglsn glba .s.s.s
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah islah etmiş seni ççç
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSende Nişantaşı'da okuyosun. Hiç belli olmaz ne yapacağın ççç
Sen beni karıştırma çççuff msglsn glba .s.s.s
- Alıntı
Yorum
Yorum