Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya böyle bisey olamaz. tam unutuyorum diyorum az önce beni aradi merak ettim seni diyor
    neyimi merak ediyorsun soruncada, o günü burdan ciktigindan sonra eve vardinmi, yok su bu nasil merak ettim diye aradim diyor.
    bende iti neden merak ediyorsun dedim.

neden aradigimi bilmiyonmu. sana karsi bos degilim diyo ama soz verdim bi kere diyor hala. of ya ne bu benim cektigim arkadas ya.

arkadasi geldi diye isyerine birazdan aricakmis beni.

hatta diyor aksama yürüyüse cikicam annem gelmezse beraber yürüyüs yapariz diyor. gelde cildirma

bu gidise kafayi yicem. ne yapmaya calisiyor bi anlasam?????

Yorum

• Abi bence açık açık söyle.

Ne yapmak istiyorsun amacın ne söyle de.Ya bana gel yada ona git ve beni arama bitsin bu eziyet de.Senin ve vicdanın için en iyisi o.Çünkü giderse zaten kafasına koymuş ve gitmiştir.Eğer daha hiçbirşey belli olmadan diğer kişiyle alakalı ona giderse zaten boşver.

Dipnot: Aklı başında kimse sadece söz verdim diye birisiyle evlenmez,hayatını birleştirmez..
      uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dipnot: Aklı başında kimse sadece söz verdim diye birisiyle evlenmez,hayatını birleştirmez..
        bende onu anlatmaya calisiyorum ama anlamiyor.

ne güzel 2 gundur normale donuyordum. bi bakim ne dicek zaten sogdum kendisinden 2 gundur yasananlari sakin kafayla düsününce diyorum kendime salakmisin ne hali varsa görsün diye.

bana diyorki dun evde yoktun, geziyordun. nerden biliyorsun deyince bosver diyo.
        benim kullandigim arabalari gorunce ben aklina geliyormusum.
        yolda yururken arkasina bakiyormus sanki hemen yanima gelcekmissin gibi hisediyorum diyo.
        seninle olmayi cok isterim ama söz verdim diyo.
        öyle deyincede ben kafayi yiyorum acikcasi.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Seni taktir ettim Mahmut aslında asi bir kişilik gibi görünüyorsun ama bu yaptığının herkese örnek olması gerek.
          Emirhan HAyat bu bugun variz yarin yokuz
          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak 28ts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kizlar isine gelince cvp verirler zaten. Cvp veremedikleri sorulara ise "bana zor soru sorma" derler.

iste bu nezaman soru sorasam aldigim cevap

Yorum

• ya bi insan istemedigi birini neden hala arar anlamiyorum. bana hayir diyor ama hala arayip duruyor.
              10 yildir ayni nr yi kullaniyorum sonunda degistirtcek bana nr yi.

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ya bi insan istemedigi birini neden hala arar anlamiyorum. bana hayir diyor ama hala arayip duruyor.
                10 yildir ayni nr yi kullaniyorum sonunda degistirtcek bana nr yi.

alışkanlık diyelim insan suya nasıl alışır çıktığı insanada bi süre sonra alışıyo sevmesede arııyo
                ''...TrAbZoNsPoR...''

Yorum

• Telefonlar cikmayi dene Konusmayi dene Belki pismandir

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Telefonlar cikmayi dene Konusmayi dene Belki pismandir
                    konusuyorum. pisman gibi ama sözüm söz diyor. bugun anlattigina göre pazar aksami ailecek buluscaklarmis oglanla tel nr larin degisceklermis. sonra artik sohbete baslar tanisirlar yakinda söz, nisan derken pat diye dügünleri oluverir.

en sinir oldugumda kendine benim icin iyi bak. sen cok iyi insansin demesi.
                    tersliyorum bende o öyle deyince. sen beni ne dusunup merak ediyonki 2 -3 gün sonra onla yakinlascaksin, mutlu olup, beni zaten unutcaksin diyorum.
                    ben iyi olsaydim suan böyle bu durumda olmazdim diyorum.

bu aksam yine aricam diyor bana isten sonra.

Yorum

• İlk olarak lazkizi_34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      alışkanlık diyelim insan suya nasıl alışır çıktığı insanada bi süre sonra alışıyo sevmesede arııyo
                      aliskanlik oldugunu pek sanmiyorum. bence vicdani rahat degil belkide.

ben en iyisi bi ask asisi olayim

Yorum

• Aşık olmak istiyorum..Tekrar acı çekmek havalarda uçmak istiyorum..Yeter verdiğimiz ara...
                        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aşık olmak istiyorum..Tekrar acı çekmek havalarda uçmak istiyorum..Yeter verdiğimiz ara...
                          gökhan kardesim bence eksik olsun de hic gerek yok bosuna aci cekmeye.
                          illa aci cekmek istiyorum diyorsun basini duvarlara vur. yada ne bilim ayaginin üzerinden araba gecsin.

Yorum

gökhan kardesim bence eksik olsun de hic gerek yok bosuna aci cekmeye.
                            illa aci cekmek istiyorum diyorsun basini duvarlara vur. yada ne bilim ayaginin üzerinden araba gecsin.
                            Özledim be abi..Acı çekiyordum ama bir taraftanda çok mutluydum o zamanlar..O günlere geri dönmek istiyorum..
                            Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Özledim be abi..Acı çekiyordum ama bir taraftanda çok mutluydum o zamanlar..O günlere geri dönmek istiyorum..
                              valla sen bilirsinde sonunda pisman olma bence

Yorum

konusuyorum. pisman gibi ama sözüm söz diyor. bugun anlattigina göre pazar aksami ailecek buluscaklarmis oglanla tel nr larin degisceklermis. sonra artik sohbete baslar tanisirlar yakinda söz, nisan derken pat diye dügünleri oluverir.

en sinir oldugumda kendine benim icin iyi bak. sen cok iyi insansin demesi.
                                tersliyorum bende o öyle deyince. sen beni ne dusunup merak ediyonki 2 -3 gün sonra onla yakinlascaksin, mutlu olup, beni zaten unutcaksin diyorum.
                                ben iyi olsaydim suan böyle bu durumda olmazdim diyorum.

bu aksam yine aricam diyor bana isten sonra.
                                cikma telefona verme cevap ihsan abi derim
                                25# Alan Carlos Gomez da Costa
                                Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                                / Rize Ardesenli

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X