Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bütün dişi alemine hayat kadını muamelesi yapan erkekleriz biz tebrikler.

"Yaa Emirhan yapma Allah aşkına bu kızlar varya para yoksa yok be abi"

Bu hayatta trilyonlarca parası olanları da reddedendir o bahsettiğiniz kadınlar,tamam dünyanın en duygusuzları ile de sırf parası için birlikte olanlarda var,milyonlarca uyumsuz ilişkiler var. Ama gördüğünüz her uyumsuz ilişkiye para bağlantısı kuramazsınız.

Belkide insanlar sizin gibi görünüşe değilde kalbe önem verdmiştir ve kendinden 30 cm uzun 30 kilo fazla veya hiç bir sosyal güvencesi olmayan bir insanla gönül bağı kurmuştur.

"Yaa baba ya Artık Aşk yok herşey yalan"

Böyle baktığınız sürece göremeyeceksiniz,Siz böyle yaptıkça kadınlar bize soğuk sizler Aşka boğuk bakacaksınız.
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Seviyorsak aşkımızdan.

Geçen de şu cümleyi duydum hoşuma gitti.

"Güzel kadınlar görünmezdir."

Aslında kadınlarla ilgili değil bu cümle, erkeklerle ilgili.
      Genellemelerde insanı yanıltabilir.
      Şafak olmuş comolokko

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bütün dişi alemine hayat kadını muamelesi yapan erkekleriz biz tebrikler.

"Yaa Emirhan yapma Allah aşkına bu kızlar varya para yoksa yok be abi"

Bu hayatta trilyonlarca parası olanları da reddedendir o bahsettiğiniz kadınlar,tamam dünyanın en duygusuzları ile de sırf parası için birlikte olanlarda var,milyonlarca uyumsuz ilişkiler var. Ama gördüğünüz her uyumsuz ilişkiye para bağlantısı kuramazsınız.

Belkide insanlar sizin gibi görünüşe değilde kalbe önem vermiştir ve kendinden 30 cm uzun 30 kilo fazla veya hiç bir sosyal güvencesi olmayan bir insanla gönül bağı kurmuştur.

"Yaa baba ya Artık Aşk yok herşey yalan"

Böyle baktığınız sürece göremeyeceksiniz,Siz böyle yaptıkça kadınlar bize soğuk sizler Aşka boğuk bakacaksınız.
        Benim 'para:kadın' geyiğine istinaden yazıldığını düşünüyorum ve cevaplıyorum..

Haklı olduğun konu yok mu
        Elbette var. Paranın satın alamayacağı şeyler vardır; Aşk! (bkz: mastercard reklamı)

Aslında aşk üzerine tartışılacak bi şeyin olmadığını düşünüyorum..
        Nedenini ise hepimiz biliyoruz..
        Burda oturup saatlerce ilişkiler üzerine tartışsak bile bi çözüm bulamayacağımızıda biliyoruz..

Aşk acısı çekenlere gelsin;

"insanları, onlara yapabildiğimiz iyilikler ölçüsünde sever ve yine onlardan gördüğümüz iyilikler neticesinde insanlardan nefret ederiz.."
        Giresunlu Trabzonsporlular
        Osman Ağa Torunu!
        Mês que un clup!
        25 Haziran 2005 - Statüko 1967

Yorum

• Yine demin ki Kadın=Para teoremini yalanlamamış oldun bir sonuca da varmadın.

İinsanları, onlara yapabildiğimiz iyilikler ölçüsünde sever ve yine onlardan gördüğümüz iyilikler neticesinde insanlardan nefret ederiz.."

Bu başlıkta verdiğimiz değer kadar değer veriyoruz demek ki bayanlar ki o kadar değer alıyoruz hepimiz yada Direk parayı basıyoruz geliyorlar.

Bu sözde dediği gibi İnsana değer verki değer alasın.

Yorum

• Kapitalist bir düzende ilişkilerimizin %75'i para üzerine kurulu iken..
            Bir sonuca varmak ya da varmamak ya da varamamak olayını tartışmak gereksizdir..
            Beni yanlış anladığını umduğum nokta ise 'ilişkilerde paranın aktif rolü' olayıdır..
            İlişkinin başlaması için paraya gerek yoktur..
            Lakin öyle ya da böyle belli bir zamandan sonra o ilişkinin yürümesi için paraya ihtiyaç vardır ki en başından beri anlatmak istediğim olayda budur..

İlk olarak Lenger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bence bu sorunların temelini işsizliğe bağlayabiliriz..
            İşsiz birisi -ki baba parası burda nominal değişkendir- bar'a ve gece klüplerine gidemez..
            dolayısıyla 3 madde elenir..
            ne 3'ü ya..
            paran yoksa hepsi elenir..
            Osman Ağa Torunu!
            Mês que un clup!

Yorum

• anlamadin beni ne beni ne kendini sanki cok gerekli bu ayrilik..bu ayrilik ooff bu ayrilik A allahim icin Ş sahitler icin K korkmadan söyledigim icin...bak son defa denerim sonra ceker giderim benim sana duygum soldan saga üc harf...
              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Ben çok kötü aşık oldum 1 haftadır damara bağladım kendimi
                Kazimişi gzas vorert

Yorum

• Para en önemli şey değilse de çok önemlidir arkadaşlar. Birbirini çok seven ama aralarında gelir uçurumu olan (özellikle de kızın zengin âileden geldiği durumlarda) insanların zamân içinde anlaşamadıklarını ve ayrıldıklarını çok gördüm. Kız anlayışlı olsa bile alıştığı bir standart oluyor ve erkek bu standartı karşılayamayınca arada sorun çıkıyor. Kız bu duruma ses etmese bile erkek gururuna yediremiyor ve bir şekilde aralarındaki bağ kopuyor.

P.S. Bu başlıkta bir adet hanım üyemizi görememek çok ilginç doğrusu.
                  Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• İlk olarak Lenger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    para:hatun

Diğer hiç bir yorumunuzu okumadan sadece düz mantık yürüterek soruyorum.

Para = Kadın ise ;
                    erkekler kadın üzerinden paraya aşıklar ya da paraya ulaşmak için kadınları kullanıyorlar diyebilir miyiz?
                    TSira- Şükran
                    "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

• İlk olarak m@rdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Diğer hiç bir yorumunuzu okumadan sadece düz mantık yürüterek soruyorum.

Para = Kadın ise ;
                      erkekler kadın üzerinden paraya aşıklar ya da paraya ulaşmak için kadınları kullanıyorlar diyebilir miyiz?
                      Diğer yorumlarımı okumadan soruyorsanız eğer hemen cevabımı vereyim..
                      Halk arasında bilinen genel yargıyı dile getirmek amacıyla söylemiştim..
                      Yoksa benim için bir ilişkinin başlaması için 'para'nın rolü tartışılabilir..
                      Ama başlayan bir ilişkinin yürümesi için 'para'nın rolü tartışılamaz..
                      Bunu savunabilirim
                      Osman Ağa Torunu!
                      Mês que un clup!

Yorum

• Günün sorusu:

"Tanistirma" usulü başlayan iliskilerin temeli genelleme yaparsak ne kadar sağlam olur?
                        Trabzonspor
                        FC Barcelona MSV Duisburg
                        Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Günün sorusu:

"Tanistirma" usulü başlayan iliskilerin temeli genelleme yaparsak ne kadar sağlam olur?
                          Bence çok sağlam olur ama tanıştırma usulünü bir aç aile mi tanıştırılıyor yoksa bir arkadaş aracılığı ile mi ?

Yorum

Bence çok sağlam olur ama tanıştırma usulünü bir aç aile mi tanıştırılıyor yoksa bir arkadaş aracılığı ile mi ?
                            5 tane ortak arkadas aracılığı ile desem
                            Trabzonspor
                            FC Barcelona MSV Duisburg
                            Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              5 tane ortak arkadas aracılığı ile desem
                              Bence kendin tanışmışdan bir farkı olmaz ortam şartlarını lehine çevirebilirsen.

Yorum

Bence kendin tanışmışdan bir farkı olmaz ortam şartlarını lehine çevirebilirsen.
                                Ortam Şartları Derken Başkanım..
                                Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X