Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hic aklimi basimdan sanki almamis gibi dersin ki bu kalbimi zorlan calmiamis gibi artik sevdigim insan yabanci oldu bana bira zamanlar gönlüme da hic ugramamis gibi askindan ölüyorum da gne orali degil olmus baska dünyali da sanki burali degil anladim onun kalbi da böyle yarali degil gönlümün odasinda dersin kalmamis gibi tuttum gözyasarimi daha akmasin diye gözlerimi kör Ettim ona bakmasin diye kalbimden söküp attim fazla yakmasin diye birzamanlar gönlüme da hic ugramamis gibi

askindan ölüyorum da gene orali degil
    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Birilerini Mutlu ve Aşık Görüp Aşksız Yaşamaya Katlanabilmek. BP'den hediye şarap kadehi alıp o kadehe vişne kompostası koyup serçe parmağını havaya kaldırıp şarap bardağın içindekinin şarap olduğu havasına girip sonra içinde şarap olmadığını anlayıp vişne taneciklerini yutmaya çalışmaya benzer.
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Birilerini Mutlu ve Aşık Görüp Aşksız Yaşamaya Katlanabilmek. BP'den hediye şarap kadehi alıp o kadehe vişne kompostası koyup serçe parmağını havaya kaldırıp şarap bardağın içindekinin şarap olduğu havasına girip sonra içinde şarap olmadığını anlayıp vişne taneciklerini yutmaya çalışmaya benzer.
        Daha pragmatik anlatilamazdi bu durum.
        Trabzonspor
        FC Barcelona MSV Duisburg
        Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Seni Seviyorum ulan ..............
          Twitter Adresim

Yorum

• Sen yokken kokunu hissettiğim her yerde heyecanlanmak....

Senden gelen her güzel mesajda yüzümün aptal bir tebessüm alışı ....

Ve her gündüzün senle olacak bir gün olduğundan mutlu başlaması ne güzel ne güzel.............

İyiki varsın iyiki benimsin ....

Aşka inanmamak peh.....

Dünyada en mutlu kişi aşık kişdir bence.....

Kavga etmektir aşk kavga ettikten sonra ne için kavga ettiğini bilmemektir ve kısa süre sonra Seni seviyorum demektir denilmektir...

Şuursuzca yaşamak en mantıksız şeyi bile mantıklı görmektir aşk...

Üç noktadan anlam çıkarmaktır...

Aşk aşk aşk ....Hayattır Aşk ....
            Twitter Adresim

Yorum

Birilerini Mutlu ve Aşık Görüp Aşksız Yaşamaya Katlanabilmek. BP'den hediye şarap kadehi alıp o kadehe vişne kompostası koyup serçe parmağını havaya kaldırıp şarap bardağın içindekinin şarap olduğu havasına girip sonra içinde şarap olmadığını anlayıp vişne taneciklerini yutmaya çalışmaya benzer.
              sultan bizi bu güzel havalar mahvetti..
              21.12.2009 Unutmayacağız...
              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
              Cemil Usta
              Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

"vişne kompostası" Nerden geldi aklına ççç
                Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Emirhan'ın Tasvirlerine Hasta Olanlar

diye grup kuralım face'de

Yorum

• Aşk , davaya benzer.

Acı çekmekte şahide. Şahidin yoksa davayı kazanamazsın.

Mevlana
                    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• o zmn bizim dava zaman aşımına uğrar Dursun
                      Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Yada bir dava ,bana oldugu gibi, sicine isler. Ne sen, ne cevren bu sicilden kurtulamaz...
                        Trabzonspor
                        FC Barcelona MSV Duisburg
                        Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aşk , davaya benzer.

Acı çekmekte şahide. Şahidin yoksa davayı kazanamazsın.

Mevlana
                          Aşkım; Bordo-Mavi,
                          Şahidim; Bordo Mavi Net,

(Ben davayı kazandım)

Benim şahit olduğum dava ise hala devam ediyor.

Davanın konusu yiyicilerin doymak bilmeyen hortumu,
                          Acı çeken şahitler ben ve trübündeki seyirci,

Hakimine bakıyorum, belli aralıklarla devamlı sürgün yiyor,
                          Savcısına bakıyorum, inadına elinde hortumu tutuyor,

Mübaşirler olağan üstü kongrelerde usülsüz ayağa kalkar,
                          Trübündeki sessiz şahitler, avutulurken bazen kolbastı oynar,

Federasyon hakimi bilerek atamaz, 7.5 metre ofsaydı mübah kılan,
                          Aymaz hakemlerini bilerek atmaz, nizam-i golü HAKEMİNE boğduran,

İşte yine böyle düşünürken imdata koşan Hz. MEVLANA,
                          Allahım şefaatine kavuştur, rahmet eyle bu mübarek KULUNA,

İşte bize aşka böyle bakan bir başkan lazım,
                          Yönetimini bu iştahla, muhabbetle kur bakalım,

Traftarın hazır bekliyor bu aşkı her maçlarda yaşıyor,
                          Ara giren kara kediler kendini sanki de ÇAKICI sanıyor,

Ol muhabbet aşkına hürmetliyim ÇAKICI abime,
                          Okusun anlayacaktır, lafım lafı bilmeyen laf sahibine,

Aramızda laf bilmeyene etmeyelim hürmeti,
                          Sadece Trabzona, Trabzonspora duyalım muhabbeti.

Aşkımı ilan ettim, bu gece şahitlidir, şahidim MEVLANA,
                          Ne olursan yine gel aşkına, kurban olurum ONUN YOLUNA,
                          En son Adil ÖZGÜR tarafından düzenlendi; 24.09.2009, 21:20.
                          BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• Adil abi sen ne diyosan odur.
                            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sen yokken kokunu hissettiğim her yerde heyecanlanmak....

Senden gelen her güzel mesajda yüzümün aptal bir tebessüm alışı ....

Ve her gündüzün senle olacak bir gün olduğundan mutlu başlaması ne güzel ne güzel.............

İyiki varsın iyiki benimsin ....

Aşka inanmamak peh.....

Dünyada en mutlu kişi aşık kişdir bence.....

Kavga etmektir aşk kavga ettikten sonra ne için kavga ettiğini bilmemektir ve kısa süre sonra Seni seviyorum demektir denilmektir...

Şuursuzca yaşamak en mantıksız şeyi bile mantıklı görmektir aşk...

Üç noktadan anlam çıkarmaktır...

Aşk aşk aşk ....Hayattır Aşk ....

güzelmiş..paylaşım için tşk

Yorum

• Kız arkadaşıma başka bişeye sinirlenip Naparsan yap,ayrılcaksan ayrıl dedim.Köpekler gibi pişmanım.Her şeyi mahvettim aramız fena derecede bozuk.
                                uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X