İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayırdır derdini söylemeyen derman bulamaz sorunu öğrenelim
Bu sayfaya geldiğimde bazen seviniyodum aşık değilim çok şükür diye bazense kendime kızıyodum ben bu kadar kötü ve zor begenen birimiyim diye.Yok olmamam lazım bu sene üniversiteye hazırlanıcam zaman kaybetmemem lazım,1 senyiçokiyiçalışarak geçirmem lazım derken bende aşık oldum hemde imkansız aşk diye denilen cinsten.
Bu yaz Samsunda kuzenimin arkadaşıyla tanıştım ve bugün tam 1 ay oldu çıkmaya başlayalı.O Samsunda yaşıyor ben İstanbulda.Zor oluyo hasretlik ama gidiyo bir şekilde bakalım nereye kadar gidicek.Çözülmesi gereken çok önemli bir okul,gelecek sorunu var.İllede İzmir diyor ve ben fazla istemiyorum üniversitede İstanbul'dan ayrılmayı.
Korkuyorumda eğer ben İstanbul'da iyi bir yer kazanırsam fakat sırf sevdiğim için İzmir'e gidipte daha sonra ayrılırsak ne olucak?Ayrıliyim diyorum fakat seviyorum.Ayrılmasamda İzmir korkusu var olucak.Kafam çok karışık...
uff msglsn glba .s.s.s
- Alıntı
Yorum
-
Onur Şeref ;
Ani Tanışma biçiminde gelişen birlikteliklerde arada mesafe varsa bu mesafeler şiirlerde şarkılarda söylendiği gibi sevgi ile aşk ile kapanmıyor hani varya öyle sözler "sevdamı yol yaptım aman ezme kenardan gel hasretten çatlyacağım bari 3G'den arayıver" bunlar ani tanışmalarda pek etkili olmaz 4-5 ay sonra mesafeler insanı sıkar amaan dedirttirir her türlü olumsuz haraketlere neden olabilir
1-) Önemsememe
2-) Boşverme,Dışlama
3-) İletişim kopukluğu
4-) Sudan bahanelerle kavgalar
5-) Aldatma veya Aldatırım hee tripleri
Aralarla mesafe olan ilişkilerde eğer ki çok muhteşem bir Aşk yani sen samsunda yaşarsın orda 2-3 sene sevdiceğin ile Aşk yaşarsında sonra gurbete gelirsin tamam bunda ters olmaz Türk kızları bunda yamuk yapmaz yani çok az vardır yamuk yapan genellikle gurbete gidilene saygı duyar Türk kızları. Çünkü her kadın asker bekler asker yollar kadınlar duygusaldır bilir çocuğu olacağında da askere göndereceğini onuda birinin beklemesini isteyeceğini.
Dediğim gibi genellikle bu şekilde olmayan farklı illerde yaşanan ilişkilerde bu 5 madde sırasıyla gerçekleşir 5. madde kopma noktası olur ve bağlar kopar ama illa ki siz yeni tanıştınız kesin böyle bozuşursunuz demiyorum. Eğer sen doğru kişiyi bulmuşsan kişide doğruyu bulmuşsa Aşk'a değer veren bir kişi ise hiç bir sorun olmaz ama birbirinize devamlı "Ya ne olacak aramızda ki bu mesafeler" yakınmalarında bulunursanız yazdığım maddelerin gerçekleşmesi hızlanır. Onun için 1 adımlık yoldaymış gibi yaşamalısınız.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmirhan çok sağol.Biraz olsun kafamda bazı şeyler oluştu.
İzmir konusunda ne yapmam gerekiyor.Eğer gerçekten seviyorsa İstanbul'a da gelir diyip İstanbulda kalmak mı? Yoksa Her türlü riski alıp İzmir'e gitmek mi?
Ek Not ; Sıfırdan yapılacak bir eğitim,gelecek planı ve ticaret yapılmaz dedim ama evli iken nişanlı iken hatta ve hatta çok sağlam bir ilişkide iken Kesinlikle kendiniz düşünmeyin direk yanınızda ki kadına sorun haydi söylesin bakalım evli abiler amcalar zaman zaman evliliklerinde hanımlarının öneriyleriyle doğru yolu bulmamışlar mı ?
Geniş bir zamanda konusu açılırsa anlatırım ama şunu söyleyeyim Alışverişe her zaman kadın gitmelidir Kadınlar çok tutumludur o "Kredini kartını karıya ver gitsin boşaltsın mağazayı" replikleri kadınları aşşağalamak içindir Kadınlar Erkeklerden daha tutumludur.En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 30.08.2009, 15:13.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
Emirhana katiliyorum, bende "asik oldum" diye okulumdan iki sene geri kaldim, önce kendini, gelecegini sonra iliskini düsün, daha yasin genc, cok kisi gelip gececek hayatindan...Trabzonspor
FC Barcelona MSV Duisburg
Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!
- Alıntı
Yorum
-
Anlaşılmıştır Emirhan
Kariyer 1.planda eğer dediğin gibi gerçekten seviyorsa gelir.En son Onur Şeref tarafından düzenlendi; 30.08.2009, 15:22.uff msglsn glba .s.s.s
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSoruyorlar cevaplıyorum aslında herkesin bildiği şeyler bence.
Aska inanmadigimdan, ya da asktan koparildigimdan olabilir...Trabzonspor
FC Barcelona MSV Duisburg
Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSoruyorlar cevaplıyorum aslında herkesin bildiği şeyler bence.
Bakkala Çekirdek Almaya Gittin Dönüşte Bakkala Bir Işıltının Girdiğini Hissettin.. Bakınca Kalbin Gülüyor.. Ne Yaparsın..? (Bu Olay Bir Kaç Saniye İçinde Gerçekleşiyor Ani Bir Olay..)Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmirhan, Hemen Bir Soru..
Bakkala Çekirdek Almaya Gittin Dönüşte Bakkala Bir Işıltının Girdiğini Hissettin.. Bakınca Kalbin Gülüyor.. Ne Yaparsın..? (Bu Olay Bir Kaç Saniye İçinde Gerçekleşiyor Ani Bir Olay..)
"Benim hesabıma bir çekirdek yaz birde kalp düş " der arkama bakmadan çıkar giderimTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
Yorum