AŞK sakat bişe anladım ki Hiç gerek yok Evlenmeyi planlarken ayrılmalar adama çok koyuyor hiç gerek yok..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İlk olarak TÖ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAŞK sakat bişe anladım ki Hiç gerek yok Evlenmeyi planlarken ayrılmalar adama çok koyuyor hiç gerek yok..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAsk diye Bir sey yok
ya madem yok biz niçun bu haldayuk hee?Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGene başladık.Gitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemahmut sen varya org. gelme senin ağzını burnunu kırarım ula ççç
ya madem yok biz niçun bu haldayuk hee?
Siz seviyorsunuz Sizin kritirlerinize uygun birileri var
Bence Bana Göre Ask yok Ben ne insanlar gördüm neler yapyiorlar Neler
O dans onra insanin Ask var demeye dili varmiyor zatenGitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih ben zaten Avrupa disinda orga katilmiyorum Sende Avrupaya gelmicene Göre
Siz seviyorsunuz Sizin kritirlerinize uygun birileri var
Bence Bana Göre Ask yok Ben ne insanlar gördüm neler yapyiorlar Neler
O dans onra insanin Ask var demeye dili varmiyor zatenDiyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer Gördüğün Aşk Değildir Mahmut..Gitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
-
denmiş ki ;
Aşk seni bulabilir de, uzakta durabilir de
Samimi oluyor derken mesafe koyabilir de
Bu böyle vurabilir de, ilgisiz durabilir de
onu sana katıyor derken tuzaklar kurabilir de
Bu böyle
''Konu Trabzonspor olunca,orada oynayan futbolcuların,kendini özel hissetmesi ve insanlara bişeyler vermek zorunda olduklarını bilmeleri gerekir.Bu duygu saf bir duygu olabilir;Ama ben böyle düşünüyorum.'' Kazım KOYUNCU.
---ist. kültür üniversitesi---İKU TS---
- Alıntı
Yorum
Yorum