Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Travelair'in tanımı duyduğum en güzeliydi.

Beni öyle bir yalana inandır ki, ömrümce sürsün doğruluğu...
    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
    - Eomer -

Yorum

• BİR UMUTTUR YAŞAMAK BİR
      SEVECEKSEM İNADINA

bunu pankart yapıp platonik aşkımın sokağına asaçam sizce nasıl olur
      SABRIN SONU KAVUŞMAKSA EGER ÇEKTİĞİM ACIYA DEĞER

Yorum

• Benim eski ev arkadaşı kız arkadaşının doğum gününü kutlamak için pankart asmıştı.

Kız arkadaşı ağladı, Edirne'de olay oldu, Posta gazetesine çıktı, eve gelip röportaj yaptılar, Şahan'a çıktı.

Daha ne olsun?
        - Eomer -

Yorum

• Benim nacizane bir tavsiyem; etrafınızda kullanabileceğiniz bir kamera varsa ortak 10-15 arkadaşınıza eliff, ahmet seni çok seviyor dedirtip, movie maker ile bunları üstüste koyup, güzel bir müzikle de süsleyerek çok etkileyici bir video klip yaratabilirsiniz.

Etkilenmeyecek kız da yoktur. Emin olun
          - Eomer -

Yorum

• İyi bişey değildir,uzak durmak en doğrusudur...

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Benim nacizane bir tavsiyem; etrafınızda kullanabileceğiniz bir kamera varsa ortak 10-15 arkadaşınıza eliff, ahmet seni çok seviyor dedirtip, movie maker ile bunları üstüste koyup, güzel bir müzikle de süsleyerek çok etkileyici bir video klip yaratabilirsiniz.

Boş işler bunlar. Bunu yaptığın kız Adriana Lima felan mı? Bırakında kız birazcık bişiler yapmaya çalışsın. Kralı olsa yapmam ben böyle birşey.

Yorum

• TSira buraya yumruk havaya !

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Boş işler bunlar. Bunu yaptığın kız Adriana Lima felan mı? Bırakında kız birazcık bişiler yapmaya çalışsın. Kralı olsa yapmam ben böyle birşey.
                  Büyük lokma ye ama büyük söz konuşma kim derdi ki ilişkinin 61. gününde gülhane parkında çingene ablalara 3'lü çektireceğimi ?
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Benim nacizane bir tavsiyem; etrafınızda kullanabileceğiniz bir kamera varsa ortak 10-15 arkadaşınıza eliff, ahmet seni çok seviyor dedirtip, movie maker ile bunları üstüste koyup, güzel bir müzikle de süsleyerek çok etkileyici bir video klip yaratabilirsiniz.

bundan etkilenecek kızın benle işi olmasın zaten

bu bence saçmalık...
                    Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Ula az romatik olun uşaklar. Kızlar sever böyle şeyleri

Yüz kızın 99'u romantizm ister, diğeri de yalan söylüyordur. Kesin bilgi bu
                      - Eomer -

Yorum

Ula az romatik olun uşaklar. Kızlar sever böyle şeyleri

Hem fikirim beğenmeyenler bile içinden "Ayy deliye bak ya neler yapmış aşık mı ne bu ya" der ya beğenilir.

Yorum

Ula az romatik olun uşaklar. Kızlar sever böyle şeyleri

ben romantizmi bu şekilde algılamıyorum arkadaş...

bence bu uygulama türklere aittir
                          Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• AMANSIZ OL !!!

Amansız olun arkadaşlar, bırakmayın peşlerini, sonuna kadar devam..!

(Ben de böyle yapıyorum şu sıralar ama pek bi işe yaramıyo.)
                            #15 Ferhat ÖZTORUN

Yorum

• Aşk bir zaman sonra "Yeter artık evlenmek istiyorum" demektir. ççç
                              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                              Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aşk bir zaman sonra "Yeter artık evlenmek istiyorum" demektir. ççç
                                "Teklif ediyorum benimle evlenir misin çok düşündüm son kararım kendimden eminim Gel evetttt de mutlu olalım bir yuvada buluşalımm seni benim için benii senin için yaratmış güzel Allah'ım"

Şarkısı mı çalıyor senden mi geliyor bu ses adaş ?

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X