Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fatih biraz saçma oldu.

Kim zorla aşık olur ki?
    "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
    Ali Kemal Denizci

Yorum

• az yukarı bakarsan anlarsın

aşık olmak istiyorum yazmış arkadaş bu mesajlarımı onun için yazıyorum ben.....
      Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Olum adam aşık olmak istiyorum demiş.

Zorla beni aşık edin zorla aşık ettiler zorla aşık olucam dememiş böyle birşeyde olmaz zaten.

Adam orada demek istemiş ki ben hayatımın insanını tanımak heyecanlanmak belli başlı birşeyler yaşamak bu duyguları doğru insanla tadmak istiyorum demiş. Zorla aşık olunmaz Fatihcim
        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
        Ali Kemal Denizci

Yorum

• olmak istemek aşk için ters bir cümle aşık olmak doğal bir yapı gerektirir...

ben hiç şu ana kadar ben aşık olucam len deyip te aşık olanı görmedim

bu şuna benziyo ben adam olucam

aşık olmak için artı özellikler ve aksesur gerekmiyor doğal ol ve içinden gelen duygular doğrultusunda hareket et Sonuç: MUTLU OL
          Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Olum adam çok güzel birşey söylemiş aşık olmak istiyorum demiş ne var bunda? Sonuçta doğal olarak aşık olacak. Sipariş etmiyor ki adam.
            Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              siz niye böyle aşk karşıtısınız?

anlamıyorum sizi.
              Hemen Bir Çözümleme yapalım;

Ben İnsanların Kafasında ki bu olumsuz düşüncenin;

1-)Ülkemizde ki Müzik Tarzından.
              2-)Her yerde Aşk'dan "Elbet sonu kötü biter, Bize iyisi rastlamaz" mantığıyla bahsedildiğinden
              3-)Çoğunlukla Erkeklerin bayanlardan daha fazla olmak üzere düşündüğü "Ah avrupada olsak varya bir göz kırpsam Aşk olur ama bizim ülkemizde nerede!" kısır cümle ve cümlecikler yüzünden olduğunu düşünüyorum

Şimdi Açalım ülkemizde müzik eski dönemlerde ki Türk halk müziği ve Türk sanat müziğinin üzerine "Arabesk"diye bir kavram ve müzik oluşumu getirildi o dönemleri benden daha iyi bilen ve hatırlayanlar vardır o zamanın maddi koşulları,o zaman ki Aşık olunduğunda kazanılan piskoloji çok enteresandı.
              Halen daha Arabesk müziğinden kurtulabilmiş değiliz Rock Rap ve Pop müzik bir hayli geriletti ancak tam anlamıyla yok olmadı. O zamanın arabesk şarkıcıları televizyonlara çıktı "Biz arabesk sanatçısı değiliz söylediğimiz hiç bir şarkıyı toplumsal olarak desteklemiyoruz,Aslında herşey ticariydi insanlar bunalımdaydı onlara bulundukları durumu şarkılarla yansıttık ve daha büyük bir bunalıma soktuk" denildi herkes itirafını etti. Bu müzik kültüründen kalan yaralar halen daha böyle konuşmalarımızda etkili oluyor.

Çünki insan yaşamının Lise1-Lise2 zaman diliminde kulak ucuylada olsa böyle şeyler dinler hiç dinlemem diyen bile yalnız başına kaldı mı başlar "Tanrı İstemezse...." diye devam eder çünkü bu müzik kültürü bize "Dertlenildiğinde dinlenecek" müzik olarak benimsetilmiştir.

Şimdi diyeceksiniz ki arabesk değerini yitirdi yine müzik etkili olur mu ?
              Evet şu anda ki pop müzik kültürüne ki Arabeskden de saçma bir müzik kültürüdür bu dalda da insana anlamadan çok depresif düşünceler verilir.
              Pop müzikde de sözlerde hep bir isyan vardır isyan belli edilmemek için genellikle dalga geçilme kullanılır.
              Pop müzikte depresifliği insanlara bilerek aşılayan insanlara örnek Demet akalın ve türevleridir şarkılarında hep bir "Ulen sen beni bıraktın bak ben başka birini buldum ulen sen adammısın" havası vardır. Hani öyle bir piskoloji yaratılır ki sevgilisi olanda düşünür ki "Ya bir ayrılsam bu şarkı ne söylenir he" Demet akalın ve türevlerinin her zaman arabeskden daha tehlikeli olduğunu söylüyorum ve dinlediğimiz müziklere dikkat edelim diyorum.

Gelelim 2. Maddeye bu madde kişinin ilk ilişkisine veya yaşayamadığı ilk ilişkiye bağlıdır. İnsan bir an işlerin hep kötü gideceğini hiç iyi olmayacağını sanar tamam bitti der kendini olumsuzluğa kaptırır. Aslında insan diğer sosyal konularda böyle değildir özellikle biz Türk'ler azimli inatçı bir milletizdir bir işin olmazı yoktur illaki olur ancak işte Sorun şurda ki Aşk Konusunda İnatçılığın Yanında Sabırda vardır ve İnsanlar Önce Aşkın gelmesini sabırla bekleyip sonra inatla Sevgi saygı ve güzel duyguları karşısındakine yansıtmalıdır.

3. Yazdığım maddede ise filmler ve avrupa kültürünün Ülkemize yüklenmesi yatar. Hep filmlerden görürüz Hans yolda bol yeşillikli bir yolda yürür karşıdan pembe patenle kayan kotlu bir kız gelir hans göz kırpar dudaklarıyla da halk arasında "Nilgün" haraketi olarak adlandırılan haraketi yapar ve hans geri döner patenli kızda geri döner bu sefer kız pembe sakızını şıpırtata şıpırtata gözz kırpar ekran kararır ve hansla pembe patenli kız bir sokak arasında Göz göze bakışmış sarılmış hatta başka eylemleri yapacaklarının sinyalini veren görüntülerle izleyiciye sunulur.

Bizde bunu görürüz deriz ki "Ulen ben zehraya yalvardım yakardım koluma bizim sobanın maşasıyla z yaptım zoro gibi geziyorum valla zehra göz ucuyla bile bakmadı ulen ben varya ulen ben böyle işin varya avrupada yaşayacaksın vallahi de billahide paten fabrikası açacam"

Bakın Bir film ve bir düşünce bunun türevlerini düşünün piskolojik olarak o kadar çok etkiliyor ki yani bu örneğim abartılı daha değişik Toplumsal olayların değişkenliğini gösteren filmler var ve toplumu etkiliyor.

Evet Son Kez Diyoruz ki Aşk Güzeldir Aşk Yaşanmaya Değerdir.
              Aşk'ın Saati yoktur Beklemeye Gelmez !

"(Nilgün Haraketi: İnsanın Nilgün derken Nilgün isminin son hecesi -gü'nü söylerken dudaklarının aldığı şekili 3 sn tutup karşı cinsinin dikkatini çekme çabası)"
              En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 22.06.2009, 10:50.
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Adaş kalemine sağlık çok güzel yazmışsın
                Ali Kemal Denizci

Yorum

• Çok güzel yazmışsın Sultan, eline sağlık

Ben şunu merak ediyorum: Forumda var mıdır bizim Avrupa'da göz kırparak hatun tavladığımızı sanan tipler
                  Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                  Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Çok güzel yazmışsın Sultan, eline sağlık

Ben şunu merak ediyorum: Forumda var mıdır bizim Avrupa'da göz kırparak hatun tavladığımızı sanan tipler
                    Ya Sizden bahsetmedim Hans dedim ama sizinde bu konularda rahat olduğunuzu düşünenler var ben düşünüyorum ama bunu değil ben sadece gece klüplerinizi kıskanıyorum
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ya Sizden bahsetmedim Hans dedim ama sizinde bu konularda rahat olduğunuzu düşünenler var ben düşünüyorum ama bunu değil ben sadece gece klüplerinizi kıskanıyorum

Gece kulübü olaylarını burda açmayalım, meraklısı varsa özelden anlatayım çççççç
                      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Ah ulan avrupada olmak vardı dememi beklemeyin
                        Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Gece kulübü olaylarını burda açmayalım, meraklısı varsa özelden anlatayım çççççç
                          Anlat banaa)....Elbette vardır ....

Çok güzel bir yazı olmuş Emirhan sayende seviyorum bu başlığı
                          Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            siz niye böyle aşk karşıtısınız?

anlamıyorum sizi.
                            Çok çekmişlerdir o yüzdendir Atlatırlar atlatırlar
                            www.twitter.com/SDanismaz
                            Gugudali..
                            Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Aşıyoruz Kendimizi..
                              Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Yine Hüzünlerdeyim ....

Hayat sevince güzel sevince tatlı günler, bir kuşu bir kelebeği, taşı sevin yeter...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X