Erkeklere güven olmazzzz hepsi aynıı :/ :/
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İlk olarak 1461Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam gibi sevdikte ne oldu?
İki kere seviyorum dedi,üçüncüye ellerin oldu
Aşkmı? iddia ediyorum şu zamanda öyle büyük bir denize açılacak insan çok az.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ^^MeRWee^^ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErkeklere güven olmazzzz hepsi aynıı :/ :/
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşim haklısın..Ama tartışmayı kaldırabilenle tartışmalısın..Takmana gerek yok..Gel biz tartışalım bu konuyu..DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ^^MeRWee^^ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErkeklere güven olmazzzz hepsi aynıı :/ :/
Beni diger Erkeklerle Ayni kafese yada onlarla beni Ayni kafes e koyamazsinGitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ^^MeRWee^^ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErkeklere güven olmazzzz hepsi aynıı :/ :/Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
Бургундия синий
61
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHooooooooooooooooooooooooop Iste Orda dur
Beni diger Erkeklerle Ayni kafese yada onlarla beni Ayni kafes e koyamazsinTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHooooooooooooooooooooooooop Iste Orda dur
Beni diger Erkeklerle Ayni kafese yada onlarla beni Ayni kafes e koyamazsinTrabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen erkeklere Kuş mu diyorsun arakdaşım
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTartışmayı kaldıramayan birisi olabilir birşey demiyorum ama bana uyuz filan denmesindende pek hoşlanmam..Neyse dediğin gibi boşverelim..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen erkeklere Kuş mu diyorsun arakdaşım
OlmayabilirdeGitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
-
Beni diger Erkeklerle Ayni kafese yada onlarla beni Ayni kafes e koyamazsinNe derdin acaba kafeste
DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
- Alıntı
Yorum
-
Boş işler arkadaşlar boş daha zamanı var böyle işlerin bu zamanlarda aşk eğlenmek ve kendini tatmin etmek içindir sen ne kadar ciddi olursan ol karşındaki farkjlı olur yada karşındaki ciddi olursa sen farklı olursun iki kişininde bazı şeyleri daha ciddi görmesi ve yaşayabilmesi için zaman diyorum heleki bu yaşlarda olmaz diyorum kimsede kızmasın alınmasın bu işler böyle tersini idda eden bir örnek de gösteremezsiniz gösterdiklerinizde parmak sayısını geçmez onun için boşverin bu işi kendi hayatınıza bakın iş kariyer okul Trabzonspor Aile Diğer Dünya vs vs tabikide olacaktır aşk ama bunun ölçüsünü iyi ayarlamak gerekir.bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999
- Alıntı
Yorum
Yorum