Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bırakın habu boş işleri ne aşkı
    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Öyle dediğin gibi olmuyor işte evlenince bırakır takımını ancak.

Anlaşırız erkenden bırakır =)
      " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonspor'a
        Tabikide Asigim
        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

Niye evlenince
          Çünkü normalde kavga edip duruyorsun. Ama evlenince Her istediği şeyde Trabzonspor şartını önüne koyarsın o da kabul etmek zorunda kalır
          Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

Çünkü normalde kavga edip duruyorsun. Ama evlenince Her istediği şeyde Trabzonspor şartını önüne koyarsın o da kabul etmek zorunda kalır
            Ben Anlatılınca Her insanın Trabzonsporu tutacağına inanıyorum onun için elimde gerekli video resim yazı bulunduruyorum güzel bir anlatım şekliyle sevdirebiliyorsun insanlara yani diyeceğim şu aşırı fanatik değilse ki Kadınlar akıllı varlıklardır bizler gibi delirmezler kararında bırakırlar onları Trabzonsporlu yapmak mümkündür.
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Akıllı oldukları kadar inatçılar. Yapmadığım şey kalmadı la forma aldım bileklik aldım anlattım ama olmadı.. Senin dediğin yolu da deneyeceğim bakalım. Kaldı ki anlatmama gerek yok aslında ailesinde herkes Trabzonsporlu ama bu kızlarımız neden memleketinin takımları yerine istanbul takımlarını tutarlar anlamam
              Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• remzi işin zor çıktığında azıcıkta laz inadı varsa bayağı uğraşcan
                ''...TrAbZoNsPoR...''

Yorum

• Hem laz inadı var hem de Koç burcu
                  Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

Akıllı oldukları kadar inatçılar. Yapmadığım şey kalmadı la forma aldım bileklik aldım anlattım ama olmadı.. Senin dediğin yolu da deneyeceğim bakalım. Kaldı ki anlatmama gerek yok aslında ailesinde herkes Trabzonsporlu ama bu kızlarımız neden memleketinin takımları yerine istanbul takımlarını tutarlar anlamam
                    Böyle birşey benimde başıma geldi Ya rutin sözler dışında şunları söyle akıl vermek gibi olmasında anlatayım işte du

1-)Ya ben fanatik bir insan değilim ama inan Trabzonsporu tutmak başka takımı tutmak gibi değil, kurduğum bu cümle bu kadar basit değil, ya bu bir aşk aşkında ötesinde ben Trabzonspor ile kültürümü yaşıyorum yaşatıyorum anlıyormusun ben buyum, Ben futbol anlatmıyorum bana Trabzonsporu soranlara yöremi anlatıyorum oyunlarımı lehcemi anlatıyorum. Kimseyle paylaşmıyorum eleştirttirmiyorum Trabzonsporu İnsan hiç sevgilisini eşini başkasıyla tartışır mı tartışmıyorum bile, iyide oynasa kötüde oynasa aynı sen gibi işte Trabzonspor, sende ağlatsanda güldürsende hiç isyan etmiyorum hep Seviyorum Trabzonspor gibi.

2-)Ben isterim ki Kalbimde Olan Trabzonspor Aşkı ile Senin Aşkını ayrı ayrı odalara değil Bütün duvarları yıkıp tek bir salonda yaşatmak haydi sarılın birbirinize Sarılın çünkü siz Aşksınız sizin adınız aşk ve ayrı gayrı olamazsınız birlikte olmalısınız ve benim kalbimde yaşamalısınız

3-) İnan ki benim senden bu isteğim sana karşı bir egemenlik ve üstünlük sağlamak için değil istersen yimpaş yozgat sporu tut benim için hiç farketmez ama ortak Aşkımız Aslında bizim topraklarımızdan gelen birşey olsun istiyorum

Bak Kısa Kısa 3 Madde İlk Giriş Detay verici açıklayıcı,ikinci giriş Duygusal ve dayanamayacağı bölüm, üçüncü giriş ise espiri ile karışık Sen aslında benlen eşitsin ben çağdaş bir erkeğim hissiyatını veren cümle.

Bunları Açık havada kafan yere eğik zaman zaman yüzüne bakarak kaşlar çatık bir şekilde söylüyorsun 61 dakka sonra yakacak meşale aramazsa bende Emirhan Değilim

Şaka bir yana birde bunları dene Remzi gerçekten test edilmiş ve onaylanmıştır.

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bırakın habu boş işleri ne aşkı
                      diyene bak

Yorum

Hem laz inadı var hem de Koç burcu
                        ııı yandın tek kelimeyle bence Allah yardımcın olsun
                        ''...TrAbZoNsPoR...''

Yorum

Böyle birşey benimde başıma geldi Ya rutin sözler dışında şunları söyle akıl vermek gibi olmasında anlatayım işte du

1-)Ya ben fanatik bir insan değilim ama inan Trabzonsporu tutmak başka takımı tutmak gibi değil, kurduğum bu cümle bu kadar basit değil, ya bu bir aşk aşkında ötesinde ben Trabzonspor ile kültürümü yaşıyorum yaşatıyorum anlıyormusun ben buyum, Ben futbol anlatmıyorum bana Trabzonsporu soranlara yöremi anlatıyorum oyunlarımı lehcemi anlatıyorum. Kimseyle paylaşmıyorum eleştirttirmiyorum Trabzonsporu İnsan hiç sevgilisini eşini başkasıyla tartışır mı tartışmıyorum bile, iyide oynasa kötüde oynasa aynı sen gibi işte Trabzonspor, sende ağlatsanda güldürsende hiç isyan etmiyorum hep Seviyorum Trabzonspor gibi.

2-)Ben isterim ki Kalbimde Olan Trabzonspor Aşkı ile Senin Aşkını ayrı ayrı odalara değil Bütün duvarları yıkıp tek bir salonda yaşatmak haydi sarılın birbirinize Sarılın çünkü siz Aşksınız sizin adınız aşk ve ayrı gayrı olamazsınız birlikte olmalısınız ve benim kalbimde yaşamalısınız

3-) İnan ki benim senden bu isteğim sana karşı bir egemenlik ve üstünlük sağlamak için değil istersen yimpaş yozgat sporu tut benim için hiç farketmez ama ortak Aşkımız Aslında bizim topraklarımızdan gelen birşey olsun istiyorum

Bak Kısa Kısa 3 Madde İlk Giriş Detay verici açıklayıcı,ikinci giriş Duygusal ve dayanamayacağı bölüm, üçüncü giriş ise espiri ile karışık Sen aslında benlen eşitsin ben çağdaş bir erkeğim hissiyatını veren cümle.

Bunları Açık havada kafan yere eğik zaman zaman yüzüne bakarak kaşlar çatık bir şekilde söylüyorsun 61 dakka sonra yakacak meşale aramazsa bende Emirhan Değilim

Şaka bir yana birde bunları dene Remzi gerçekten test edilmiş ve onaylanmıştır.

emirhan bunu gercekten test ettin mi yoksa remzinin basini mi yakacaksin

Yorum

• İlk olarak ***NiLLYyY*** tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

emirhan bunu gercekten test ettin mi yoksa remzinin basini mi yakacaksin
                            Yok test ettim onaylattım hatta şimdi karşılığını da almaktayım.

Yorum

Ben isterim ki Kalbimde Olan Trabzonspor Aşkı ile Senin Aşkını ayrı ayrı odalara değil Bütün duvarları yıkıp tek bir salonda yaşatmak haydi sarılın birbirinize Sarılın çünkü siz Aşksınız sizin adınız aşk ve ayrı gayrı olamazsınız birlikte olmalısınız ve benim kalbimde yaşamalısınız

Bu madde süper ççç
                              Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• İşe yarayacağını Hiç sanmıyorum ama deneyeceğim Emirhan. Sağol önerilerin için

O 2. madde biraz riskli aslında evet.ççç
                                Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X