İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDemedi deme İbrahim bu kız evde kalır
Öyle olcak tabii Gelemem ben öyle aşka meşkee
Allah'ım En Sevdiğimi En Sevdiğin Eyle Değmesin Sana Yaklaşmayacak Sevgi Yüreğime..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Murat_1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir kişiyi sevdim çok acıttı..bundan sonrada kimseyi sevmeyi düşünmüyorum..Mervelerden nefret ediyorum
Hayırlısııı Bee
Allah'ım En Sevdiğimi En Sevdiğin Eyle Değmesin Sana Yaklaşmayacak Sevgi Yüreğime..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Murat_1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir kişiye aşık oldum çok acıttı..bundan sonrada kimseye aşık olmam inşallah..Mervelerden nefret ediyorum
Gitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ^^MeRWee^^ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle olcak tabii Gelemem ben öyle aşka meşkeeGitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSendemi Ayni Isimden
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBırakın şu boş işleri
Seninde Gözüne Yaşlar Dolacak
Elbette Kalbini Biri Yakacak
Sende Seveceksin Günün Birinde
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDirek istesinler demi
Beni istiyeni Fururummmm..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelami seni tanımasam, Gugudalı bir atsever olduğunu bilmesem habu cümleyi 50 tarafa çekerdim şimdi.
ay nedur la.gerisine hiç girmiyorum.
İlk olarak Murat_1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir kişiye aşık oldum çok acıttı..bundan sonrada kimseye aşık olmam inşallah..Mervelerden nefret ediyorum
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ^^MeRWee^^ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeni istiyeni Fururummmm..Anlasildi Evde Kalmayi Istiyorsun Tursunu kur Aman
Banane yaGitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
-
Emirhan'a gelsin;
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlasildi Evde Kalmayi Istiyorsun Tursunu kur Aman
Banane ya
eyi Da.. dövseydin bide.. Hııııhhh
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ^^MeRWee^^ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeyi Da.. dövseydin bide.. HııııhhhGitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
Yorum