Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ne gada karamsarsiniz

Yorum

• Benim görüşümdür
      AŞKI KARAMSARLAŞTIRAN DA GÜZELLEŞTİREN DE BİZLERİZ...
      önemli olan Sevgimiziz ile karşımızda ki kişiyi kırmadan onu sevmek ....

neyse...
      " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• seveceksin ama belli etmiceksin bence belli edince değer verdiğini gösterince şımarıyor ve ucu sana dokunuyor.....benim yaşadığım bu ve hepside böledir eminim
        adam olda gel'''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Yorum

• İlk olarak Zeynep Terzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aklıma şu söz geldi

Gerçek aşık ilk sevdiği son sevdiği olan ve bunu gizli tutandır....
          Bu konu ile alakalı çok sevdiğim bir video yu yollayayım. İskender Pala'nın ağzından İstanbulda yaşanmış bir aşkın hikayesi...

Bu gerçek aşka veyahut sevgiye örnektir.

Yorum

• Bu başlık baya karartılmış buranın aydınlatılması gerek

Emirhan Makul ün cezasını kaldırırsanız bu başlığı tekrar hayata geçirebiliriz
            Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• İlk olarak TURHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu konu ile alakalı çok sevdiğim bir video yu yollayayım. İskender Pala'nın ağzından İstanbulda yaşanmış bir aşkın hikayesi...

Bu gerçek aşka veyahut sevgiye örnektir.

http://www.facebook.com/video/video....5834217&ref=mf

İskender Pala....Bence Aşkı en güzel anlatan kitaplardan biridir Kitabı-ı Aşk
              Habu Sevdaluk 7 Beni
              HarekeTSirası bizimdur !
              ANS 61 DNMSZ

Yorum

• İlk olarak bayram verep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                seveceksin ama belli etmiceksin bence belli edince değer verdiğini gösterince şımarıyor ve ucu sana dokunuyor.....benim yaşadığım bu ve hepside böledir eminim
                Haklılık payınız çok yüksek
                Habu Sevdaluk 7 Beni
                HarekeTSirası bizimdur !
                ANS 61 DNMSZ

Yorum

• İlk olarak bayram verep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  seveceksin ama belli etmiceksin bence belli edince değer verdiğini gösterince şımarıyor ve ucu sana dokunuyor.....benim yaşadığım bu ve hepside böledir eminim
                  Evet doğruluyorum aşklar malesef böyle....
                  Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Belli etmeyince de yaşanmıyor ki aşk.

Sevdiğini hissedeceksin ve hissettireceksin. Bırak dikenler de batsın bi zahmet
                    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                    - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aşkı yaşadıysan olay bitmiştir..Bi daha çok beklersin.. Bilseydim keşke aşkı bidaha yaşayamayacağımı 4 elle sarılırdım..
                      Yani elimde olsa geçmişe dönerdim diyorsun

Bende tam tersine geriye dönmezdim önüme bakmaya devam ederdim diyorum
                      www.twitter.com/SDanismaz
                      Gugudali..
                      Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yani elimde olsa geçmişe dönerdim diyorsun

Bende tam tersine geriye dönmezdim önüme bakmaya devam ederdim diyorum
                        İşte burdan da anlaşılacağı gib herkesin düşüncesi farklı
                        Kimi acı çekmekten zevk alır kimi almaz
                        Habu Sevdaluk 7 Beni
                        HarekeTSirası bizimdur !
                        ANS 61 DNMSZ

Yorum

• Bu gün bir kez daha aşık oldum Trabzonspora.

Ergun Ata tekrar aşık etti beni ona.

Aşığım ulennn!!!
                          HAMSİ
                          Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• Bir Kizi unutmak icin ne yapabilirim arkadaslar? 3,5 Sene bir kiz ile birlikteydim ama sona erdi..5-6 Ay oldu hala unutamadim onu..hersey bana onu hatirlatiyor..hatirlamak istemiyorum..Baska kiz arkadasin oldumu diye soracaksaniz..Evet oldu..hemde 7 Tane ondan sonra..ama hicbiri onun gibi degil..Belkide ilk askim di diye..Bana Tavsiyesi olan varmi?

Yorum

• Sen Naptın beee

8 kızla birlikte oldun hala yaşıyosan dua et

kafayı yemen gerekirdi

Yorum

• İlk olarak headshot61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bir Kizi unutmak icin ne yapabilirim arkadaslar? 3,5 Sene bir kiz ile birlikteydim ama sona erdi..5-6 Ay oldu hala unutamadim onu..hersey bana onu hatirlatiyor..hatirlamak istemiyorum..Baska kiz arkadasin oldumu diye soracaksaniz..Evet oldu..hemde 7 Tane ondan sonra..ama hicbiri onun gibi degil..Belkide ilk askim di diye..Bana Tavsiyesi olan varmi?
                                Zaman

Herşeyin yüzde 100 tesirli ilacıdır hiç canını sıkma
                                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                                - Eomer -

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X