Aşk, Sevdalandığın Kıza Kolay Kolay Kolay Açılamamaktır..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAşk, Sevdalandığın Kıza Kolay Kolay Açılamamaktır..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAşk, Sevdalandığın Kıza Kolay Kolay Kolay Açılamamaktır..~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBazen hiç açılamamaktır.Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
- Alıntı
Yorum
-
Seni sevenler sen var olduktan sonra sevdi seni.Seni sevenler için önce varolman gerekliydi,yoksa nasıl severlerdi? Sen yoktun, seni sevenler yoktu, sen kendi yokluğunun farkında bile değildin.Rabbim seni yokluktan buldu seni yoktan var etti,seni hiç yokken sevdi seni sevdiği için var etti..Başkaları ise seni var olduğun için sevdi.. Şimdi gidiyorum ve seni var edene seni emanet ediyorum güzel yüreklim....HAMSİ
Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Harun Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeni sevenler sen var olduktan sonra sevdi seni.Seni sevenler için önce varolman gerekliydi,yoksa nasıl severlerdi? Sen yoktun, seni sevenler yoktu, sen kendi yokluğunun farkında bile değildin.Rabbim seni yokluktan buldu seni yoktan var etti,seni hiç yokken sevdi seni sevdiği için var etti..Başkaları ise seni var olduğun için sevdi.. Şimdi gidiyorum ve seni var edene seni emanet ediyorum güzel yüreklim....
vay''Konu Trabzonspor olunca,orada oynayan futbolcuların,kendini özel hissetmesi ve insanlara bişeyler vermek zorunda olduklarını bilmeleri gerekir.Bu duygu saf bir duygu olabilir;Ama ben böyle düşünüyorum.'' Kazım KOYUNCU.
---ist. kültür üniversitesi---İKU TS---
- Alıntı
Yorum
-
yahuu bence en iyisini siz yapıyorsunuz arkadaşlar. açıl(a)mamak inanın daha güzel...zamanında birilerinin dediği gibi bir büyü var ortada ama paylaşşınca anlıyorsun ki gözünde büyüttüğün kadar değilmiş ve sen yine kendi kabuğuna çekilip her şeyi içinde yaşıyorsun... ağladığında bile sesini duymuyor
inanın bana aşk kendi başına yaşayınca güzel. paylaşınca hep bi şeyler ters gidiyor
benim düşünceme katılmayanlar olabilir ama 2+2=4
Unut gitsinHayat şimdi bi başka güzel
ANS 61 DNMSZ ;)
- Alıntı
Yorum
-
Paylaşılınca yani mutluluk paylaşılınca daha iyi olmaz mı diye sorasım geldi
Tabii ki kişiden kişiye göre değişir bu
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ÜNAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePaylaşılınca yani mutluluk paylaşılınca daha iyi olmaz mı diye sorasım geldi
Tabii ki kişiden kişiye göre değişir bu
kesinlikle kişiden kişiye göre değişirfakat ben yine açılmayın derim. paylaşınca bir bakıyorsun karşındaki insan senin kadar fazla sevmiyor, seninle ilgilenmiyor bu sefer üzülen yine sen oluyorsun (ve açıldığına bin pişman oluyorsun) gerçi şimdi diyeceksinizki ilişkilerde böyledir bir taraf diğerinden hep daha fazla sever ama yeter daa biz de insanız
ANS 61 DNMSZ ;)
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak nurbanu_ts_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyahuu bence en iyisini siz yapıyorsunuz arkadaşlar. açıl(a)mamak inanın daha güzel...zamanında birilerinin dediği gibi bir büyü var ortada ama paylaşşınca anlıyorsun ki gözünde büyüttüğün kadar değilmiş ve sen yine kendi kabuğuna çekilip her şeyi içinde yaşıyorsun... ağladığında bile sesini duymuyor
inanın bana aşk kendi başına yaşayınca güzel. paylaşınca hep bi şeyler ters gidiyor
benim düşünceme katılmayanlar olabilir ama 2+2=4
Şafak olmuş comolokko
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ÜNAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePaylaşılınca yani mutluluk paylaşılınca daha iyi olmaz mı diye sorasım geldi
Tabii ki kişiden kişiye göre değişir bu''...TrAbZoNsPoR...''
- Alıntı
Yorum
-
-
İlk olarak lazkizi_34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekesinlikle katılıyorum bencede ole olmalı sevgi iki kişiliktir tek başına olmaz bence
- Alıntı
Yorum
-
bunu sadece ben yaşamıyorum ki benim etrafımdaki çoğu insan böyleneyse siz açılacaksanız açılın karşınızdakine dee ne de olsa pişman olursunuz (inşaallah olmazsınız
) o zaman dersiniz bi nurbanu vardı bize açılma demişti
ANS 61 DNMSZ ;)
- Alıntı
Yorum
Yorum