Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sanırım ben aşık oldum ve hoşlandığım kızda benden hoşlanıyor Emirhan'ın belirtilerine göre.
    uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Hafiften yoklamaya başla Geç olunca pişman olursun
      www.twitter.com/SDanismaz
      Gugudali..
      Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sanırım ben aşık oldum ve hoşlandığım kızda benden hoşlanıyor Emirhan'ın belirtilerine göre.
        Benim tabirlerimden önemlisi bayanlan sık sık konuşmaya çalış göz kaçırmalarına dikkat et konuşurken ağzını ara elbet bir yerden belli eder ama o sana ilgi duyuyorsa sakın Her erkeğin yaptığı gibi havalara girme ister istemez gireceksin şimdiden söyleyeyim Bayanlar bundan dolayı Erkeklere açılamazlar ilk nedenleri budur herzaman.

"Amaan bana ne ben kendimi belli edeyim de o teklif etsin"

Mantığı oluşuyor ondan sonra bizler yoruluyoruz onun sana verdiği 1 değere sen 10 misli cevap ver olayı akşına bırak yavaşdan gitmek herzaman kardır.
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Anlamak çok zordur çoğu zaman imkansızdır.

Ama yinede sayayım;

1-)Herhangi bir ortamda size bakarak yanındakiler ile konuşursa
          2-)Arkadaşlarıyla Fısır fısır birşeyler konuşursa
          3-)Az aralıklarla göz temasına girerlerse
          4-)Sık sık boşluğa bakarlarsa(Eski tabirle gözü yol çekmek)

Bunlar hoşlanmanın belirtisi eğer bir bayan gerçekden aşık olmuşsa bunu en yakın arkadaşınla bile paylaşmaz.

iyi analiz
          ''Konu Trabzonspor olunca,orada oynayan futbolcuların,kendini özel hissetmesi ve insanlara bişeyler vermek zorunda olduklarını bilmeleri gerekir.Bu duygu saf bir duygu olabilir;Ama ben böyle düşünüyorum.'' Kazım KOYUNCU.
          ---ist. kültür üniversitesi---İKU TS---

Yorum

Bir kızın hoşlandığı erkeğe karşı gösterdiği hoşlandığının belirtileri nelerdir?
            Buna kim net ve alternatifsiz cevap verirse yalan söyler..
            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Buna kim net ve alternatifsiz cevap verirse yalan söyler..
              Benim cevaplarım alternatifli kesin birşey söylemiyorum ama ihtimalleri sıraladım arkadaşa bu verileri yaşadım ve kız sohbetlerinde dinledim.

Yorum

Benim cevaplarım alternatifli kesin birşey söylemiyorum ama ihtimalleri sıraladım arkadaşa bu verileri yaşadım ve kız sohbetlerinde dinledim.
                Emirhan ben sana yönelik söylemedim, genel fikrim bu yani...

Tecrübelerle sabit
                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Oluruna bırakmak en mantıklısı değil mi? Eğer kız benden hoşlanmışsa benim bu halimden hoşlanmışdır daha yakın davranarak onun eline koz vermiş olmazmıyım naza çekmesi açısından?
                  uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

Oluruna bırakmak en mantıklısı değil mi? Eğer kız benden hoşlanmışsa benim bu halimden hoşlanmışdır daha yakın davranarak onun eline koz vermiş olmazmıyım naza çekmesi açısından?
                    Kaçan kovalanır diye bir strateji vardır güzel kardeşim ve %90 işe yarar

ama bunun dozajını ayarlamak çok zor işte yani hem kaçacaksın ama hem de araya soğukluk girmeyecek..

Yorum

Oluruna bırakmak en mantıklısı değil mi? Eğer kız benden hoşlanmışsa benim bu halimden hoşlanmışdır daha yakın davranarak onun eline koz vermiş olmazmıyım naza çekmesi açısından?
                      Onur ne kozu Allah aşkına 51 mi oynuyosunuz

Kadın-Erkek ilişkisini savaşa dönüştürmeyelim olayı akışına bırak sen birşeyler hissedersen hiç çekinmeden açıl bayana unutma ;

"Birşeyi yapmayıp Pişman olacağına Yap Rezil ol"

Yorum

• 51 de koz olmaz

Yorum

• Bence aşk'ta her zaman stratejiler izlemek gerek 1 günlük değil genel düşünmek lazım böyle düşünülürse o ilişki uzun sürer ve herzaman aşk'ta gizemli olmaz lazımki o aşk büyülü olsun...
                          "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kaçan kovalanır diye bir strateji vardır güzel kardeşim ve %90 işe yarar

ama bunun dozajını ayarlamak çok zor işte yani hem kaçacaksın ama hem de araya soğukluk girmeyecek..
                            evt insan oğlunun genelinde var hem erkek de hem kız da

para neden çok sevilir zor kazanıldığı için çekici bişiii yani en güzel aşk zor olandır demiş haluk levent
                            ''Konu Trabzonspor olunca,orada oynayan futbolcuların,kendini özel hissetmesi ve insanlara bişeyler vermek zorunda olduklarını bilmeleri gerekir.Bu duygu saf bir duygu olabilir;Ama ben böyle düşünüyorum.'' Kazım KOYUNCU.
                            ---ist. kültür üniversitesi---İKU TS---

Yorum

• İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              51 de koz olmaz
                              Güzel laf
                              BMN TRABZON

Yorum

Onur ne kozu Allah aşkına 51 mi oynuyosunuz

Kadın-Erkek ilişkisini savaşa dönüştürmeyelim olayı akışına bırak sen birşeyler hissedersen hiç çekinmeden açıl bayana unutma ;

"Birşeyi yapmayıp Pişman olacağına Yap Rezil ol"
                                Gerçekten Bu Sözü Tutuyorum katılıyorum..

Emirhan Peki Bir Kız Sırf gözünün içine sanki hortlak görmüş gibi bakarsa oda hoşlanmışmı sayılır yoksa farklı birşeymi düşünür..

Bu arada 61 deki yerimizide almış olduk ..
                                Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X